Παρασκευή, Δεκεμβρίου 6

Η Pre game της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας 2019-2020


ΤΟ Σαββατοκύριακο 7-8/12 η 8η αγωνιστική του
τοπικού πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας 2019-2020
Συνέχεια και αυτή την Κυριακή 8/12 στο τοπικό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, με την διεξαγωγή της 8ης αγωνιστικής και των συνολικά 5 αγώνων του προγράμματος.
Το ένα θα διεξαχθεί το Σάββατο 7/12 το απόγευμα στο Αργοστόλι και τα υπόλοιπα τέσσερα την Κυριακή 8/12, πρωί - απόγευμα σε Φαρακλάτα - Αργοστόλι – Καραβόμυλο και Ληξούρι.
Μια ακόμη αγωνιστική με πολύ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, τόσο στην κορυφή, όσο και στη «μάχη» των ουραγών του βαθμολογικού πίνακα!
Ξεχωρίζουν περισσότερο τα ντέρμπι Φωκάτων - Πρόννων και Εικοσιμίας - Παλληξουριακού στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, αλλά και αυτά μεταξύ Εθνικού Κεφαλονιάς – Σάμης στο Ληξούρι και Πυλαριακού - Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς στον Καραβόμυλο.
Να θυμίσουμε εδώ ότι το παιχνίδι Πρόννων – Φωκάτων, λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου των Τζαννάτων, θα διεξαχθεί στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.
Μια απόφαση στο παρά 1’ που σίγουρα δημιουργεί προβλήματα στις δύο ομάδες και ιδιαίτερα σε αυτή των Πρόννων, την στιγμή που το συγκεκριμένο γήπεδο δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις ασφαλούς διεξαγωγής αγώνων, εδώ και πολύ καιρό και το πρόβλημα ήταν σε όλους γνωστό.
Το Sportsthea σε κάθε ρεπορτάζ του από Τζαννάτα το ανέφερε, κρούοντας τον κώδωνα κινδύνου στους αρμοδίους.
Ο Α.Ο. Διλινάτων αυτή την αγωνιστική έχει ρεπό.
         
Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
Σάββατο  7-12-2019   ώρα:15:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ο. Πρόννοι - Α.Ο. Φωκάτα
Θωμάς
Βασίλης
Αντωνιάδης Ν.
Μάστορα Μ.
Κυριακή  8-12-2019   ώρα:12:00
Ε.Α.Κ./Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
Π.Α.Ο. Εύγερος - Πρόοδος Ιθάκης
Καραΐσκος
Απόστολος
Κατερέλος Ε.
Αντωνιάδης Ν.
Κυριακή  8-12-2019   ώρα:15:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ο. Εικοσιμίας - Παλληξουριακός
Θωμάς
Βασίλης
Καρλής Α.
Καναλλάτος Ν.
Κυριακή  8-12-2019   ώρα:15:00
Δημοτικό Καραβόμυλου
Πυλαριακός - Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
Αντωνιάδης
Νεόφυτος
Καραΐσκος Απ.
Κατερέλος Ε.
Κυριακή  8-12-2019   ώρα:15:00
Δημοτικό Αγίου Αντωνίου
Εθνικός Κεφαλονιάς - Α.Ο. Σάμης
Χατζηγεωργίου
Νίκος
Γάτσιος Δ.
Αλυσανδράτου Γ.
         
Οι απόντες της 7ης αγωνιστικής λόγω τιμωρίας
Αποτέλεσμα εικόνας για κοκκινη κάρτα
Ποδοσφαιριστής
Ομάδα
Παπαναστασάτος Νίκος
Π.Α.Ο. Εύγερος
Παπαδάτος Δημήτρης
Α.Ο. Εθνικός Κεφ/νιάς
         
Αναλυτικά η 8η αγωνιστική
Σάββατο  7/12
Με το πολύ σημαντικό ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής μεταξύ Πρόννων - Φωκάτων, συνεχίζεται το Σάββατο το απόγευμα στις 3 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας, με τους τυπικά γηπεδούχους να έχουν.... ξεσπιτωθεί και να υποχρεούται σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι να αγωνιστούν στο "σπίτι" των αντιπάλων τους!!
Ένα παιχνίδι που για τις δύο ομάδες είναι επιτακτική η ανάγκη των τριών βαθμών. Ένα παιχνίδι που, αν και πολύ νωρίς μπορεί να κρίνει κάποια πράγματα, σε ότι αφορά την τελική τους κατάταξη και το πλεονέκτημα που θα δώσει ή δεν θα δώσει στην προσπάθεια εκεί, για τον τίτλο.
Οι τυπικά γηπεδούχοι από τους Πρόννους, με μια αρκετά καλή παρουσία μέχρι τώρα, έχουν ήδη κλείσει θέση στην 8αδα του τοπικού κυπέλλου, μετά την πρωτιά στη φάση των ομίλων, όπου συμμετείχαν στον Δ’ και ολοκλήρωσαν τη σειρά με το απόλυτο νικών 6Χ6!
Στο πρωτάθλημα, βρίσκονται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με απολογισμό στα 6 έως τώρα παιχνίδια που έχουν δώσει, 4 νίκες – 1 ισοπαλία και 1 ήττα.
Οι φιλοξενούμενοι, είναι η δεύτερη ομάδα που πήρε την πρόκριση στους «8», από τον ίδιο όμιλο και συνεχίζουν στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.
Στο πρωτάθλημα και σε επίσης 6 αγώνες που έχουν δώσει μέχρι τώρα, έχουν έναν καλό απολογισμό, με 3 νίκες – 1 ισοπαλία - 2 ήττες και βρίσκονται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Γενικά, οι δύο ομάδες παρουσιάζουν μια καλή αγωνιστικά εικόνα και είναι από τα φαβορί για την κατάληψη, μιας από τις 4 θέσεις που οδηγούν στα playoffs του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας.
Αύριο στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, περιμένουμε ένα μεγάλο ντέρμπι και τις δύο ομάδες ικανές για το αποτέλεσμα που στοχεύουν.
Μειονέκτημα για την ομάδα του Δημ. Ζησιμάτου, η έλλειψη της παραδοσιακής της έδρας, αφού τώρα είναι αναγκασμένη να παλέψει στην έδρα των αντιπάλων της!!
Και όλα αυτά γιατί κανείς τόσο καιρό δεν έκανε κάτι σε ένα πρόβλημα που φώναζε από παλιά.
Ας ελπίσουμε ότι θα παρακολουθήσουμε ένα ποιοτικό παιχνίδι και θα χειροκροτήσουμε όμορφες προσπάθειες στον αγωνιστικό χώρο.
Αυτή, να θυμίσουμε ότι, είναι η 3η φορά που θα συναντηθούν τη φετινή περίοδο, οι δύο ομάδες.
Τις προηγούμενες δύο που ήταν για το τοπικό κύπελλο, οι τυπικά γηπεδούχοι, θα επικρατήσουν τόσο στα Τζαννάτα (2-1), όσο και στο ίδιο γήπεδο (2-0).
Να δούμε η 3η θα είναι τυχερή;
Κυριακή  8/12
Συνέχεια την Κυριακή με το ενδιαφέρον, από πολλές απόψεις παιχνίδι, μεταξύ Ευγέρου – Προόδου Ιθάκης, στις 12 το μεσημέρι στο Ενωσιακό Φαρακλάτων, συνεχίζεται το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας.
Οι γηπεδούχοι, μετά το «Χ» της προηγούμενης αγωνιστικής στον Άγιο Αντώνη με τον Εθνικό, θέλουν να επιστρέψουν άμεσα στις νίκες με στόχο να ανέβουν βαθμολογικά και στη συνέχεια να κατακτήσουν ότι τους αναλογεί.
Με μια πολύ καλή αγωνιστική παρουσία μέχρι τώρα, η ομάδα του Θ. Βουκελάτου, παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο, βρίσκεται ήδη στους «8» και τα προημιτελικά του τοπικού κυπέλλου, ενώ ανάλογη είναι και στο πρωτάθλημα, αφού στα 6 παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι σήμερα, έχει απολογισμό, 2 νίκες, 3 ισοπαλίες, μία μόλις ήττα και βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 9 βαθμούς.
Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι, με μια πολύ άσχημη μέχρι τώρα παρουσία, ήδη μετρούν έναν αποκλεισμό στους ομίλους του τοπικού κυπέλλου και μάλιστα με ισάριθμες ήττες στα 6 παιχνίδια που έδωσαν!
Αλλά και στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας μια από τα ίδια, αφού ο απολογισμός τους είναι απογοητευτικός και μετράνε 6 ήττες στα 6 παιχνίδια που έχουνι δώσει μέχρι τώρα, με αποτέλεσμα να βρίσκονται ουραγοί στον βαθμολογικό πίνακα, χωρίς βαθμό.
Μια οι απουσίες, μία οι κακές εμφανίσεις, έχουν φέρει τα πράγματα σε επικίνδυνη φάση για την πορεία των «κοκκινόμαυρων» της Ιθάκης, που πρέπει να συνέλθουν άμεσα.
Τα περιθώρια λοιπόν αρχίζουν να στενεύουν επικίνδυνα για τη συμπαθή ομάδα της Ιθάκης και πρέπει πλέον να παίρνει αποτελέσματα, πριν να είναι πολύ αργά και η κατάσταση μπλέξει επικίνδυνα.
         
Η συνέχεια με το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής και την Εικοσιμία να υποδέχεται τον πρωτοπόρο και αήττητο Παλληξουριακό, στις 3 το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.
Ένα ντέρμπι ανάμεσα σε δύο από τις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος, με ποιότητα και υψηλούς στόχους.
Οι γηπεδούχοι, μετά την περυσινή τους….. περιπέτεια, επανήλθαν δυναμικά και εκεί που κανείς δεν το περίμενε, βάλθηκαν να τρελάνουν κόσμο, με μια καταπληκτική παρουσία μέχρι τώρα. Έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση τους στους «8» του τοπικού κυπέλλου, ύστερα από 6 αγωνιστικές με απολογισμό 34 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα, ενώ στο πρωτάθλημα, παρουσιάζονται πολύ ανταγωνιστικοί μέχρι τώρα στα έξι παιχνίδια που έχουν δώσει, παραμένουν αήττητοι με 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και βρίσκονται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα της κατηγορίας.

Πραγματικά με τα έως πριν την προετοιμασία δεδομένα, μια απίστευτη πορεία!
Οι φιλοξενούμενοι, με ένα απόλυτο σερί μέχρι τώρα σε όλες τις διοργανώσεις, δείχνουν ικανοί για πολλά πράγματα τη φετινή περίοδο. Ήδη, έχουν κατακτήσει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, το Super Cup και έχουν βάλει στόχο να κερδίσουν ότι άφησαν πέρυσι, το Triple Crown με την κατάκτηση ακόμη του πρωταθλήματος και κυπέλλου.
Διαθέτουν ένα πλούσιο και ποιοτικό ρόστερ, στην ομάδα γίνεται σωστή δουλεία, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου και αυτό φυσικά είναι το μυστικό της επιτυχίας.
Στο κύπελλο, συμμετέχοντας στον Γ’ όμιλο, δεν είχαν κανένα θέμα να περάσουν στους «8» αήττητοι με το απόλυτο 6Χ6 και να τερματίσουν εύκολα και απλά στην 1η θέση.
Στο πρωτάθλημα μέχρι σήμερα, δείχνουν μια αγωνιστική συνέχεια, αλλά και συνέπεια στο «στοίχημα» κάθε αγωνιστικής για τη νίκη.
Έχουν καταφέρει να περάσουν από δύσκολες έδρες και απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους ανώδυνα. Έχουν μέχρι τώρα, στα έξι παιχνίδια που έχουν δώσει, ισάριθμες νίκες και βρίσκονται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 18 βαθμούς, -1 από τα πρωτοπόρα Διλινάτα, που έχουν όμως ένα παιχνίδι παραπάνω.
Υπομονή λοιπόν μέχρι την Κυριακή να δούμε σε ποια από τις δύο ομάδες θα σπάσει το αήττητο, αν τελικά γίνει αυτό!
Έτσι, περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι και τις ομάδες, κατ’ αρχή να θέλουν να διαφυλάξουν το αήττητο και οι Ληξουριώτες το απόλυτο.
Ελπίζουμε όλα να διεξαχθούν, όπως απαιτεί η ιστορία των δύο ομάδων και να απολαύσουμε ένα μεγάλο παιχνίδι με κυρίως επιθετική φιλοσοφία!
         
Επίσης την ίδια ώρα στον Καραβόμυλο, σε παχνίδι με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, ο Πυλαριακός φιλοξενεί τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς και τις ομάδες να επιθυμούν να επιστρέψουν στις νίκες και να βελτιώσουν τη βαθμολογική τους θέση.
Οι γηπεδούχοι, με ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα έδειχναν έτοιμοι για πολλά πράγματα, στη συνέχεια όμως θα δεχθούν τέσσερις συνεχόμενες ήττες και θα μείνουν αρκετά πίσω βαθμολογικά, αλλά ποτέ, εκτός στόχου.
Βρίσκονται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 7 βαθμούς και απολογισμό σε 7 αγώνες 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 4 ήττες.
Στο κύπελλο, είχαν μια καταπληκτική παρουσία, τερματίζοντας στην κορυφή του Β’ ομίλου, έχοντας 5 νίκες και 1 μόλις ήττα στο ενεργητικό τους.
Οι φιλοξενούμενοι τώρα, νεοφώτιστοι στην κατηγορία, δεν μπορεί κανείς να πει στην πρώτη τους παρουσία ότι δεν τα πάνε καλά.
Βρίσκονται στο στόχο τους, μιας και κατέχουν την 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 6 βαθμούς, έχοντας στα εφτά παιχνίδια που έχουν δώσει μέχρι τώρα, δύο νίκες και τρεις ήττες και τη διαφορά που τους χωρίζει με τον αντίπαλο τους, να είναι μόλις 1 βαθμός.
Σίγουρα, ένα παιχνίδι μεγάλης βαθμολογικής σημασίας και για τις δύο ομάδες, αφού το τρίποντο θα δώσει «αέρα» και καλή ψυχολογία για τη συνέχεια και τη «μάχη» που αναμένεται.
Η ομάδα του Κ. Βιτωράτου, με όπλο τη δυνατή της έδρα θα επιδιώξει να επανέλθει στις νίκες, μετά από αρκετό καιρό και συγχρόνως να βάλει παρακαταθήκη για το μέλλον και τους στόχους της.
Από την άλλη και αυτή του Τ. Φωή, στον Καραβόμυλο θα κυνηγήσει, εκτός μιας αξιόλογης παρουσίας και ένα καλό αποτέλεσμα, ώστε να ξεκολλήσει από την 7η θέση που κατέχει.
Περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι και τις δύο ομάδες να δίνουν τη δική τους «μάχη» για τη νίκη και το "χρυσό" τρίποντο. 
         
Τέλος, η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί επίσης στις 3 το απόγευμα, όπου στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, ο Εθνικός Κεφαλονιάς θα παλέψει για την πρώτη του νίκη, απέναντι στη δυνατή Σάμη και σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, για τις θέσεις της ουράς.
Οι «κυανόλευκοι» από το Ληξούρι σε μια χρονιά με πολλές αλλαγές στο ρόστερ, αλλά και το πάγκο τους ψάχνουν ακόμη τα βήματα τους, με αποτέλεσμα μέχρι τώρα να μην ανταποκρίνονται στις επιθυμίες της Διοίκησης και των φίλων τους.
Στο τοπικό κύπελλο πραγματοποίησαν μια πολύ μέτρια παρουσία, με αποτέλεσμα να μείνουν εκτός θεσμού, αφού τερμάτισαν στην 3η θέση του Γ’ ομίλου, με τελικό απολογισμό, στα 6 παιχνίδια που έδωσαν εκεί, 2 νίκες και 4 ήττες.
Και στο πρωτάθλημα, μετά από τα 6 παιχνίδια που έχουν δώσει, δεν τα έχουν καταφέρει, όπως θα ήθελαν και μόλις την προηγούμενη αγωνιστική θα πάρουν τον πρώτο τους βαθμό.
Συνολικά, έχουν 1 ισοπαλία και 5 ήττες.
Σίγουρα, σε αυτό το παιχνίδι παίζουν πολλά για το μέλλον τους στην κατηγορία και για αυτό θα παραταχθούν με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς!!
Και οι φιλοξενούμενοι πάνω – κάτω, με μια περίπου ίδια πορεία, θα αποκλειστούν από το κύπελλο, αφού στον Β’ όμιλο που συμμετείχαν ολοκλήρωσαν τους αγώνες τους στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με απολογισμό, 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες.
Στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, μόλις την περασμένη Κυριακή και ύστερα από 6 ήττες στα 7 παιχνίδια που έχουν δώσει κατάφεραν να ξεκολλήσουν από την «ουρά» του βαθμολογικού πίνακα και για πρώτη φορά φέτος να περάσουν, πάνω από την κόκκινη γραμμή του υποβιβασμού
Σίγουρα, μια πορεία που στην αρχή δεν φαινόταν ότι μπορεί να συμβεί. Αγωνιστικά παρουσιάζεται αρκετά καλή, όμως επαναλαμβάνουμε ότι κάτι πρέπει να βρεθεί και να διορθωθεί προκειμένου η ομάδα της Σάμης να βρει τα πατήματα της, να κερδίζει χρήσιμους βαθμούς, περισσότερη καλή ψυχολογία και αυτοπεποίθηση.
Φυσικά, κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει το αρχικά δύσκολο πρόγραμμα της ομάδας του Τ. Παπαθεοδωρόπουλου, η οποία αντιμετώπισε όλα τα φαβορί!!! και έτσι όπως φαίνεται, οι καλές ημέρες δεν θα αργήσουν να έρθουν για αυτή!
Περιμένουμε ένα πολύ δυνατό και μη προβλέψιμο παιχνίδι και τις δύο ομάδες ικανές για τη νίκη, χωρίς να αποκλείεται και το "Χ"!
         
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Αγών
Ν
Ι
Η
Γκολ
Βαθμ
1.
Α.Ο. Διλινάτα
7
6
1
0
17 - 03
19
2.
Α.Ο. Παλληξουριακός
6
6
0
0
20 - 01
18
3.
Α.Ο. Εικοσιμίας
6
4
2
0
17 - 03
14
4.
Α.Ο. Πρόννοι 
6
4
1
1
14 - 02
13
5.
Α.Ο. Φωκάτα
6
3
1
2
11 - 06
10
6.
Π.Α.Ο. Εύγερος
6
2
3
1
05 - 05
09
7.
Α.Π.Σ. Πυλαριακός
7
2
1
4
07 - 13
07
8.
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
7
2
0
5
06 - 17
06
9.
Α.Ο. Σάμης
7
1
0
6
04 - 14
03
10.
Α.Ο. Εθνικός Κεφ/νιάς
6
0
1
5
04 - 20
01
11.
Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης
6
0
0
6
03 - 24
00
        
Η επόμενη (9η αγωνιστική)
(7-8/12/2019)
α/α
Ομάδες
1.
Α.Ο. Φωκάτα - Π.Α.Ο. Εύγερος
2.
Α.Ο. Σάμης - Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
3.
Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης - Α.Ο. Εθνικός Κεφ/νιάς
4.
Α.Ο. Εικοσιμίας – Α.Ο. Πρόννοι
5.
Α.Ο. Παλληξουριακός - Α.Ο. Διλινάτα
6.
Ρεπό: Α.Π.Σ. Πυλαριακός
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου