Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 12

1η με αισιοδοξία και όνειρα για την Πρόοδο Ιθάκης μετά από απουσία ενός χρόνου (Εικόνες)

Σειρά της Προόδου Ιθάκης, σήμερα το απόγευμα να πραγματοποιήσει την 1η της φετινή συγκέντρωση και στη συνέχεια προπόνηση.

Αρχικά έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός από τον π. Παναγιώτη και παρά τις δυσκολίες, λόγω επαγγελμάτων μελών του Δ.Σ. και ποδοσφαιριστών, στο γήπεδο έδωσαν το παρόν σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές.

Παραβρέθηκε σύσσωμο το νέο συμβούλιο της ομάδας αλλά και ο πάντα πιστός, πρώην πρόεδρος της Προόδου και σημερινός Δήμαρχος Ιθάκης κ. Διονύσης Στανίτσας, ο οποίος ευχήθηκε καλή δύναμη σε όλους, με υγεία και επιτυχίες, χωρίς τραυματισμούς.

Στη συνέχεια, πήρε το λόγο ο πρόεδρος κ. Χρήστος Μανωλόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στο πολύ σημαντικό έργο του κ. Στανίτσα, ενώ στη συνέχεια ανακοίνωσε τον προπονητή της ομάδας κ. Κώστα Πίππο και παράλληλα  την έναρξη της προετοιμασίας.

Παραβρέθηκαν 28 ποδοσφαιριστές και αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό για την συνέχεια.

Η σημερινή πρώτη της προόδου περιελάβανε ένα μικρό χαλάρωμα και από αύριο όλοι σηκώνουν ψηλά τα «μανίκια» για σκληρή δουλειά, ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της.

Εδώ να τονίσουμε την πολύ σημαντική συμπαράσταση της Περιφέρειας προκειμένου να τρέξει το θέμα του γηπέδου στο Βαθύ.

Εμείς να ευχηθούμε στην Πρόοδο, στους ποδοσφαιριστές και στον Κ. Πίππο, υγεία, επιτυχίες και προπάντων μακριά από τραυματισμούς.








Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου