Τρίτη, Σεπτεμβρίου 20

Και ο Γ. Αντετοκούνμπο κοσμεί το Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου "Αντ. Τρίτσης" (Εικόνες/Βίντεο-δηλώσεις)

Καθημερινά, αν και είναι πολύ νωρίς ακόμη, αλλάζει όψη το Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου «Αντώνης Τρίτσης», από τους Σέρβους καλλιτέχνες που επιμελούνται την πολύ όμορφη τοιχογραφία που από εδώ και πέρα θα κοσμεί το κτίριο.

Πραγματικά είναι εντυπωσιακό και σίγουρα θα ομορφύνει όλη η ανατολική πλευρά του Γυμναστηρίου και ο κεντρικός δρόμος εισόδου της πόλης, η οδός Αντ. Τρίτση.

Από χθες πλέον, βλέπουμε την εικόνα του μεγάλου αστέρα του N.B.A. Γιάννη Αντετοκούνμπο, η οποία έχει πλαισιωθεί με αυτή του Σέρβου Nikola Jokic!! 

Να σημειωθεί εδώ ότι, στην ομάδα των Σέρβων καλλιτεχνών, συμμετέχουν δύο διακεκριμένοι καθηγητές πανεπιστημίου η κα Biljana Velinovic,  καθηγήτρια Σύγχρονης Τέχνης στο Πανεπιστήμιο του Βελιγραδίου και ο κ. Miroslav Lazovic,  ο οποίος έχει την έδρα της Τοιχογραφίας στο Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένης Τέχνης στο Βελιγράδι επίσης, αποδεχόμενοι την πρόταση του Επίτιμου Πρέσβη, να έρθουν στην Κεφαλονιά και να δημιουργήσουν ένα εντυπωσιακό έργο.

Στο νησί μας βρίσκεται και ο δημοσιογράφος Slobodan Cagic, ο οποίος ανήκει στο δυναμικό της TV Prva και θα προβάλει τηλεοπτικά το εγχείρημα μέσω εκτενέστατου ρεπορτάζ.

Παρακάτω βίντεο με δηλώσεις του Επίτιμου Πρέσβη της Σερβίας στην Κεφαλονιά κ. Βίκτωρα Ρουχωτά.

Σημερινές φώτο από το Κλειστό









Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου