Κυριακή, Σεπτεμβρίου 11

Αυλαία με ωραίους - δυνατούς αγώνες και απονομές για την 24η Πανελλήνια Συνάντηση Ναυτομοντελιστών (Mεγάλο φωτορεπορτάζ)

Αυλαία με μεγάλη επιτυχία, σήμερα Κυριακή 11/9 στη Λιμνοθάλασσα του Κουτάβου, με τους αγώνες επίδειξης της 3ης ημέρας, για την 24η Πανελλήνια Συνάντηση Ναυτομοντελιστών, την οποία διοργάνωσαν ο τοπικός σύλλογος Σ.ΜΟ.ΚΕ. σε συνεργασία με τον Δήμο Αργοστολίου.

Στους αγώνες αυτούς, όπως σας έχουμε ενημερώσει, συμμετέχουν περίπου 20 οδηγοί ναυτομοντελιστές, με διάφορους τύπους σκαφών, από πολλά μέρη της Ελλάδας, όπως την Αθήνα, Σαλαμίνα, Λευκάδα, Παραμυθιά, Πύργο, Κεφαλονιά κ.λ.π.

Και η τελευταία ημέρα είχε πάρα πολύ ωραίους αγώνες και οι αρκετοί λάτρεις του συγκεκριμένου σπορ, παρακολούθησαν με κομμένη την ανάσα, τις σημερινές επιδείξεις τηλεκατευθυνόμενων σκαφών, με όμορφο συναγωνισμό, φουλ γκάζια και πολύ - πολύ εντυπωσιακό θέαμα!

Έτσι πέρασε στην ιστορία η 24η Πανελλήνια Συνάντηση και το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη χρονιά στην Κεφαλονιά, με την ευχή να έχει πάρει τέλος η πανδημία και τα πράγματα να είναι ακόμη καλύτερα για τη διοργάνωση!

Εμείς, να συγχαρούμε τους διοργανωτές, το Δ.Σ. του δραστήριου Σ.ΜΟ.ΚΕ., ιδιαίτερα την «ψυχή» της διοργάνωσης τον Ανδρέα Στελλάτο με την ομάδα του, οι οποίοι έκαναν μεγάλη προσπάθεια και τα κατάφεραν, προκειμένου να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία η 24η Πανελλήνια Συνάντηση Ναυτομοντελιστών.

Μετά την αγωνιστική δράση, σειρά πήραν οι απονομές στους νικητές, κλείνοντας έτσι ένα σπουδαίο και θεαματικό τριήμερο για το Ναυτομοντελισμό, την Κεφαλονιά και τους προσκεκλημένους μας, οι οποίοι έδειχναν χαρούμενοι από την ποιότητα των αγώνων και τη φιλοξενία στο πανέμορφο νησί μας.

Κάποιοι από αυτούς μάλιστα, όπως μας είπαν, έρχονται ανελλιπώς στην Κεφαλονιά για τους συγκεκριμένους αγώνες κάθε χρόνο και θα συνεχίσουν να έρχονται!

Συγχαρητήρια σε όλους και του χρόνου εδώ για την 25η Πανελλήνια Συνάντηση Ναυτομοντελιστών!

Ακολουθεί μεγάλο φωτορεπορτάζ από τη 

σημερινή ημέρα και τις απονομές































































































































































































































Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου