Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 7

Ξεκίνησαν οι Εγγραφές στη σχολή χορού ''Art & Style''Dance School Όλγα Γαλιατσάτου

Έπειτα από την επιτυχημένη παράσταση του καλοκαιριού ''Dancing reset'' η σχολή ανοίγει και πάλι ώστε να υποδεχθεί παλιούς και νέους μαθητές.

Η σχολή χορού Γαλιατσάτου Όλγα είναι η μοναδική αναγνωρισμένη ως σχολή χορού από το κράτος στο Αργοστόλι δηλαδή έχει την άδεια και την γνώση να διδάσκει κλασσικό μπαλέτο και σύγχρονο χορό ακόμα και σε παιδιά.

Διδάσκονται αρκετά διαφορετικά είδη χορού από πτυχιούχους και πιστοποιημένους καθηγητές και προπονητές χορού με πολυετή εμπειρία ο καθένας στο είδος του.

Δημιουργούνται τμήματα παιδικά από 2,5 ετών, παιδικά, εφηβικά και ενηλίκων.

Είναι η μοναδική σχολή χορού στην Κεφαλονιά με πολλές πανελλήνιες και διεθνείς διακρίσεις ακόμα και σε αγώνες του εξωτερικού.

Είναι επίσημο μέλος της μεγαλύτερης Παγκόσμιας Ομοσπονδίας χορού IDO η οποία δραστηριοποιείται εδώ και 41 χρόνια σε όλες τις χώρες του κόσμου με επίσημους διαγωνισμούς διεθνούς αναγνώρισης.

Επίσης, είναι εξεταστικό κέντρο της IDO Hellas ως εκπαιδευτικό οργανισμό.

Οι μαθητές συμμετέχουν σε σεμινάρια χορού, παραστάσεις και εκδηλώσεις χορού, εκπαιδευτικά ταξίδια, αγωνιστικά τμήματα, λαμβάνουν υποτροφίες και πιστοποιητικά χορού.

Τέλος είναι μέλος της RAD βασιλικής ακαδημίας χορού, IDTA (international dance teachers accosiation), ISTD (international society teachers of dancing), CID (council international de la danse),ΣΙΣΧΕ (Σωματείο ιδιοκτητών Σχολών Χορού Ελλάδος), καθώς επίσης και της διεθνούς ένωσης χορογράφων Ευρώπης ERMITAGE με έδρα την Ιταλία..

Με αγάπη στους μαθητές, σεβασμό στους γονείς και εμπειρία δημιουργούνται ολιγομελή τμήματα χορού ανάλογα με το αντικείμενο.

Φέτος για πρώτη φορά δημιουργείται τμήμα Break Dance μόνο για αγόρια και τμήμα Αργεντίνικου τάνγκο για ενήλικες.

Τα μαθήματα ξεκινούν 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.

( Η σχολή βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το κολυμβητήριο στην γωνία επί της Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου