Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 19

Η χθεσινή 1η του Οδυσσέα Ιθάκης στο Σταυρό

Την πρώτη τους προπόνηση πραγματοποίησαν οι ποδοσφαιριστές του Οδυσσέα Ιθάκης, μικροί - μεγάλοι, χθες Κυριακή απόγευμα στο Δημοτικό του Σταυρού.

Το ραντεβού Διοίκησης – προπονητών, ανδρικής Σπ. Ζερβού, των ακαδημιών Απ. Μαλιακρίδα και των φίλων της ομάδας από τη Βόρεια Ιθάκη, ήταν στις 6 το απόγευμα.

Στο γήπεδο παραβρέθηκε και η Β' αντιπρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Δήμητρα Ζερβού.

Συγκινητική επίσης η παρουσία του μικρού Αλεξ Κουλάου, ο οποίος στις αρχές του καλοκαιριού είχε ένα τροχαίο με αποτέλεσμα όλο το καλοκαίρι να το περάσει στο νοσοκομείο και γυρίζοντας στην Ιθάκη, ζήτησε η πρώτη του έξοδος να συνδυαστεί με την παρουσία του στην "πρώτη" της αγαπημένης του ομάδας, όπου εκεί έτυχε θερμής υποδοχής από όλους!

Στην αρχή πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός από τον π. Χαράλαμπο και τον ψάλτη καπετάν Πάνο Παπαδόπουλο. 

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Οδυσσέα κ. Γιάννης Ανδριανάτος,  ευχήθηκε μια καλή, επιτυχημένη και με υγεία χρονιά, στην επάνοδο της ομάδας στην ενεργό δράση. 

Κλείνοντας την ομιλία του, ευχαρίστησε τον π. Χαράλαμπο και τον ψάλτη, καπετάν Πάνο Παπαδόπουλο για την παρουσία τους και τόνισε ότι, το Δ.Σ. θα είναι πάντα κοντά στην ομάδα, όποτε και αν χρειαστεί.

Ο λόγος αμέσως μετά, δόθηκε στον προπονητή της ανδρικής ομάδας κ. Σπ. Ζερβό, ο οποίος αφού εξήγησε το πρόγραμμα της προετοιμασίας και τόνισε την ανάγκη της παρουσίας όλων των ποδοσφαιριστών σε αυτή τη σημαντική για την ομάδα περίοδο, όπου θα μπουν οι βάσεις για τις υποχρεώσεις της ομάδας τη φετινή περίοδο, ευχήθηκε σε όλους μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και φυσικά μακριά από τραυματισμούς.

Η σκυτάλη πέρασε στον προπονητή των ακαδημιών κ. Απ. Μαλιακρίδα ο οποίος με τη σειρά του ευχήθηκε μια καλή χρονιά με πολλές επιτυχίες.

Μετά τον Αγιασμό και τις ευχές ο λόγος στους προπονητές και ο αγωνιστικός χώρος, όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του Οδυσσέα για τη νέα περίοδο 2022-2023.

Στα αξιοσημείωτα η παρουσία στο γήπεδο τριών γενεών της οικογένειας Προσαλέντη!! Ο κ. Γιώργος παλιός ποδοσφαιριστής, προπονητής και διοικητικός παράγοντας, ο γιος του Νίκος με τα παιδιά του Γιώργο και Παναγιώτη, με τους τρεις τελευταίους να αγωνίζονται στην ομάδα

Να ευχηθούμε στον Οδυσσέα, μια επιτυχημένη χρονιά, μακριά από τραυματισμούς και η επάνοδος του να συνδυαστεί με την επίτευξη όλων των στόχων του.

Η ομιλία του προέδου Γ. Ανδριανάτου

Εικόνες από την 1η του Σταυρού

























Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου