Σάββατο, Σεπτεμβρίου 10

Επιστροφή μετά από 6 χρόνια στο "τιμόνι" της Προόδου Ιθάκης ο Κ. Πίππος

Νέος προπονητής στον πάγκο της ιστορικής Προόδου Ιθάκης αναλαμβάνει ή καλύτερα επιστρέφει μετά το 2016 σε αυτόν, ένα δικό της παιδί, αφού για πολλά χρόνια έχει αγωνισθεί με την «κοκκινόμαυρη» φανέλα της ομάδας από το νησί του Οδυσσέα.

Πρόκειται για έναν αξιόλογο και ανερχόμενο προπονητή, ο οποίος γνωρίζει τα της ομάδας καλύτερα από τον καθένα και είναι ο Κώστας Πίππος.

Εμείς να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον φίλο Κώστα και η επιστροφή του να συνδυαστεί με την άνοδο της Προόδου στην κατηγορία που της ανήκει!

Το βιογραφικό του Κώστα Πίππου

Ο Κώστας Πίππος γεννήθηκε το 1975, υπήρξε ποδοσφαιριστής και στα δύο σωματεία της Ιθάκης, την Πρόοδο και τον Οδυσσέα, αλλά μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό το 2008, δυστυχώς αναγκάστηκε  να σταματήσει την ενεργό δράση ως ποδοσφαιριστής.

Επειδή όμως το γήπεδο ήταν και είναι τρόπος ζωής για αυτόν, δεν γινόταν να απέχει και να βρίσκεται μακριά από αυτό. Έτσι αποφάσισε να ασχοληθεί με την προπονητική.

Πήγε στη σχολή προπονητών, στη Σπάρτη, το 2011 όπου απέκτησε το πιστοποιητικό UEFA B’ και λίγο αργότερα το δίπλωμα UEFA B'.

Μέχρι το 2019 προπονούσε παιδιά όλων των ηλικιών. Τις σεζόν 2014-2015 και 2015-2016 ήταν προπονητής στις ακαδημίες Α.Ο. Πρόοδος καθώς και στην ανδρική ομάδα.

Το 2017 ήρθε  η πρόταση από τον Α.Ο. Σάμης, όπου και εργάστηκε ως τα μέσα της ποδοσφαιρικής περιόδου.

Μεσολάβησε η αποχή από τους αγωνιστικούς χώρους λόγω του ιού, όπου πάγωσαν τα πάντα και τώρα ήρθε η ώρα να επιστρέψει ξανά σε αυτό που αγαπάει, το ποδόσφαιρο και πιο συγκεκριμένα στη θέση του προπονητή του Α.Ο. Πρόοδος και στην ανδρική ομάδα.

Με την ευκαιρία να αναφέρουμε ότι η προετοιμασία της Προόδου θα ξεκινήσει την Δευτέρα 12/9.

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου