Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 14

Πρωτιά για τον Παλληξουριακό στο σημερινό τουρνουά του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου ένα πολύ όμορφο μίνι τουρνουά ποδοσφαίρου με τη συμμετοχή των ομάδων Παλληξουριακού, Ευγέρου και Διλινάτων.

Ήταν τα πρώτα φετινά φιλικά παιχνίδια των παραπάνω ομάδων (οι «ερυθρόλευκοι» είχαν δώσει και έναν επίσημο για το κύπελλο Ελλάδος με αντίπαλο τον Π.Α.Ο. Βάρδας) και πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια της προετοιμασίας τους για τη νέα σεζόν, παράλληλα με το μοντάρισμα τους.

Σε ότι παρακολουθήσαμε στον αγωνιστικό χώρο, ο περυσινός νταμπλούχος Παλληξουριακός, φάνηκε ένα βήμα πιο έτοιμος από τις υπόλοιπες ομάδες, αφού έχει ξεκινήσει πολύ πιο πριν την προετοιμασία του, ενώ Διλινάτα και Εύγερος, κατά διαστήματα, μιας και βρίσκονται στο φουλ της προετοιμασίας τους, έδειξαν καλά στοιχεία και θα είναι εκ των πρωταγωνιστών της φετινής περιόδου.

Σίγουρα, το τελικό αποτέλεσμα στη φάση αυτή, με τις πολλές αλλαγές και δοκιμές, δεν έχουν καμία απολύτως σημασία, αφού τα συγκεκριμένα παιχνίδια γίνονται για να μπορέσουν οι προπονητές να δουν την αγωνιστική ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών τους, αλλά και μοντάρουν τα σύνολα τους!

Τα αναφέρουμε λοιπόν απλά για την ιστορία.

Παλληξουριακός - Εύγερος 1-0 με γκολ του Μ. Μπράτι

Διλινάτα - Παλληξουριακός 0-2 με γκολ των Ν. Λεπενιώτη και Κ. Αραβαντινού και

Εύγερος - Διλινάτα 0-3 με γκολ των Νικ. Παγουλάτου, Διον. Τζωρτζάτου και Νικ. Λουκάτου.

Έτσι, νικητής του τουρνουά αναδείχθηκε ο Παλληξουριακός με δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες, στη 2η θέση ο Α.Ο. Διλινάτων με μια νίκη και μία ήττα και στην 3η η Εύγερος με δύο ήττες.

Παρακάτω μεγάλο φωτορεπορτάζ από το σημερινό τουρνουά 



































































Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου