Σάββατο, Σεπτεμβρίου 10

Επίδειξη με υψηλές ταχύτητες και όμορφο θέαμα από ναυτομοντελιστές στη λιμνοθάλασσα του Κουτάβου (Μεγάλο φωτορεπορτάζ)

Ξεκίνησε με μια μικρή καθυστέρηση, σήμερα Σάββατο 10/9 στη Λιμνοθάλασσα του Κουτάβου, απέναντι από το Super Market «Μy Market», με την πρώτη ημέρα των αγώνων, η 24η Πανελλήνια Συνάντηση Ναυτομοντελιστών, την οποία διοργανώνουν ο τοπικός σύλλογος Σ.ΜΟ.ΚΕ. σε συνεργασία με τον Δήμο Αργοστολίου.

Στους αγώνες συμμετέχουν 20 περίπου οδηγοί ναυτομοντελιστές, από πολλά μέρη της Ελλάδας, όπως Αθήνα, Σαλαμίνα, Λευκάδα, Παραμυθιά, Πύργο, Κεφαλονιά κ.λ.π.

Το σημερινό πρόγραμμα, το οποίο ξεκίνησε το πρωί, διακόπηκε το μεσημέρι και συνεχίστηκε το απόγευμα, έδωσε πάρα πολύ ωραίους αγώνες επίδειξης τηλεκατευθυνόμενων σκαφών, με εντυπωσιακό θέαμα, πολλές και συναρπαστικές κόντρες, όμορφο συναγωνισμό και όλοι αθλητές και φίλαθλοι έδειχναν να το χαίρονται με το παραπάνω.

Από κοντά η «ψυχή» της διοργάνωσης, ο Ανδρέας Στελλάτος με την ομάδα του, οι οποίοι δεν σταμάτησαν λεπτό να τρέχουν, προκειμένου να αντιμετωπίσουν κάποια προβλήματα της στιγμής και να στεφθεί με επιτυχία η πρώτη ημέρα της 24ης Πανελλήνιας Συνάντησης.

Η συνέχεια και η ολοκλήρωση της διοργάνωσης, θα είναι αύριο Κυριακή 11/9, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2 και 30 το μεσημέρι,  με την 3η ημέρα και το πρόγραμμα να περιλαμβάνει και πάλι επίδειξη τηλεκατευθυνόμενων σκαφών, ενώ με τη λήξη θα πραγματοποιηθούν και οι απονομές στους νικητές.

Παρακάτω μεγάλο φωτορεπορτάζ από τoυς σημερινούς αγώνες






















































































































































Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου