Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 16

Η νέα Διοίκηση του ΑΣΕΑ Κεφαλονιά και Ιθάκη

Νέα διοίκηση προέκυψε έπειτα από την αλλαγή του καταστατικού που τροποποιήθηκε ως προς τα εξής: Αρχικά, το σωματείο πλέον ονομάζεται ΑΣΕΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗ, ενώ οι διαφοροποιήσεις που αποφασίστηκαν στο διοικητικό συμβούλιο συνοψίζονται στα ακόλουθα: Ο Ιορδάνης Γεμενετζής αναλαμβάνει χρέη γραμματέα, μέλος εξελέγη από την Ιθάκη ο Γεράσιμος Μορφέσης, ενώ αντιπρόεδρος ορίστηκε ο Βίκτωρας Ρουχωτάς.  Στον προεδρικό θώκο παραμένει ο Αλέκος Αποστολλάτος, ενώ και ο Σάββας Κυπριώτης διατηρεί τα καθήκοντά του ως ταμίας.  

Σε αυτό το σημείο, κρίνεται σκόπιμο να υπογραμμιστεί τόσο η καίρια συνεισφορά του νέου διοικητικού συμβουλίου, όσο και του προπονητή Πολίτση Πολυχρόνη στην ανάληψη της πρώτης μεγάλης διεθνούς διοργάνωσης  επιτραπέζιας αντισφαίρισης για άτομα με αναπηρίες στην Ελλάδα, μετά από τους Παραολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004.  
Το  ITTF Fa20 Greek Para Open 2022, όπως τιτλοφορείται η διοργάνωση που βρίσκεται στο αγωνιστικό καλαντάρι της Para TableTennis,  θα πραγματοποιηθεί το προσεχές 15νθήμερο στο Αργοστόλι και συγκεκριμένα στο κλειστό γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης» (30 Σεπτεμβρίου-2 Οκτωβρίου).

Είναι  γεγονός ότι η ομάδα πλέον βρίσκεται στη Β’ Εθνική, κάτι που αποτελεί για εκείνη σημαντική επιτυχία, ενώ ταυτόχρονα ενισχύθηκε σημαντικά σε μεταγραφικό επίπεδο. Πιο συγκεκριμένα, απέκτησε τον Μανώλη Σγουρομάλλη με υποσχετική για ένα χρόνο από τον ΑΟ Χανίων, ομάδα Α1 κατηγορίας και με μεταγραφή τον Δημήτρη Βιτσιώτη, αθλητή που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Α2 με τα χρώματα του Νηρέα Χαλανδρίου της Χίου. 

Αξιοσημείωτο είναι πως ο Βιτσιώτης αγωνίζεται παράλληλα στο εξωτερικό, σε ομάδα της Γαλλίας. Η  ελληνική ομάδα  στοχεύει  αρχικά στην παραμονή στην κατηγορία και κατ’ επέκταση στην καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή από πέρσι και γιατί όχι στην είσοδο στα μπαράζ, τα οποία μπορούν να οδηγήσουν στην άνοδο στην Α2 κατηγορία.

Είναι χρήσιμο να αναφερθεί ότι έχει ξεκινήσει το τμήμα των μικρών αθλητών καθημερινά 17:00-19:00 και απομένουν ακόμα λίγες κενές θέσεις για παιδιά, τα οποία επιθυμούν να εγγραφούν στο σωματείο. 
Ας υπογραμμιστεί πως, λόγω των χαλεπών καιρών που βιώνει η χώρα σε οικονομικό επίπεδο, ειδικά για αυτή την κατηγορία δεν υπάρχει καμία οικονομική επιβάρυνση με τη μορφή συνδρομής, είναι δωρεάν. Από τις 19:00 έως τις 22:00 κάνει προπονήσεις το τμήμα μαζικού αθλητισμού, όπου επίσης μπορούν να εγγραφούν ελεύθερα όσοι το επιθυμούν.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα γραφεία του κλειστού Γυμναστήριου Αντώνης Τρίτσης καθημερινά 17:00 με 22:00 ή να συνομιλήσουν με την κ. Σοφία Μελέτη τηλεφωνικά στο 6985915787. 

Βάσει του αγωνιστικού προγράμματος, ο ΑΣΕΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗ κάνει «πρεμιέρα» στο πρωτάθλημα το διήμερο 8-9 Οκτωβρίου.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου