Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 19

Μπήκε στην 2η εβδομάδα προετοιμασίας ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς (φωτορεπορτάζ)

Μια εβδομάδα προετοιμασίας, συμπλήρωσε σήμερα ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς και ο Τάκης Φωής έχει ανεβάσει «στροφές» προκειμένου να είναι έτοιμη η ομάδα του με την έναρξη των αγωνιστικών της υποχρεώσεων και πρώτιστα στο κύπελλο που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τις πρώτες ημέρες του Οκτώβρη.

Τα ασταμάτητο τρέξιμο και τα ποτάμια ιδρώτα είναι στην ημερήσια διάταξη του coach, ενώ σιγά – σιγά αρχίζουν να παίρνουν μπάλα, μέσα από διάφορες ασκήσεις φυσικής κατάστασης, αλλά και τεχνικοτακτικού ενδιαφέροντος.

Όλα στην ομάδα κυλούν ομαλά και ο προπονητής των «πράσινων» δείχνει αρκετά ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του.

Η φετινή περίοδος σίγουρα θα είναι διαφορετική από πέρυσι, αφού υπήρξαν κάποιες αποχωρήσεις, αλλά και κάποιες σημαντικές προσθέσεις στο ρόστερ, γεγονός που θα απαιτήσει χρόνο προκειμένου να δημιουργηθεί ένα σύνολο ικανό, ποιοτικό και ανταγωνιστικό, κυρίως στο πρωτάθλημα, όπου κύριος στόχος, είναι αρχικά η άμεση παραμονή στην κατηγορία και στη συνέχεια ένα καλό πλασάρισμα στην τελική κατάταξη!

Οι προσθέσεις δεν έχουν ολοκληρωθεί και σύμφωνα με πληροφορίες μας, μεταξύ των άλλων, αναμένεται μια πολύ δυνατή μεταγραφική κίνηση, εκτός νησιού για την «πράσινη» ομάδα.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι οι προπονήσεις είναι καθημερινές στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Το Sportsthea βρέθηκε πριν από λίγο στην προπόνηση του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και με το φακό του κατέγραψε στιγμιότυπα από τη σημερινή προπόνηση.

Φώτο από τη σημερινή προπόνηση






































Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου