Κυριακή, Δεκεμβρίου 18

Νίκησε τους Πρόννους 1-0 και αύξησε τη διαφορά στο +3 ο Παλληξουριακός

Σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Ληξουρίου, με την αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής, ανάμεσα στον πρωτοπόρο και αήττητο Παλληξουριακό συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας.

Μία αναμέτρηση που θα ολοκληρωθεί με νίκη 1-0 για τους γηπεδούχους, οι οποίοι διατηρούν το αήττητο και την πρωτιά στην βαθμολογική κατάταξη και παράλληλα μεγάλωσαν την διαφορά, μετά την ήττα των Διλινάτων από την Εικοσιμία στους +3 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι σωστά στημένοι στην άμυνα, προσπάθησαν να χτυπήσουν στην κόντρα, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσουν σημαντικές ευκαιρίες, εκτός της άτυχης φάσης του 1’, στην αντίπαλη εστία.

Οι γηπεδούχοι, είχαν την κατοχή και τον έλεγχο του παιχνιδιού, χωρίς και αυτοί να έχουν τρανταχτές ευκαιρίες, εκτός αυτών που αναφέρονται παρακάτω και αυτό λόγο της σωστής αμυντικής λειτουργίας της ομάδας των Πρόννων, που πραγματικά πάλεψαν το παιχνίδι.

Φάσεις και γκολ

Με την έναρξη του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι θα χάσουν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν στο σκορ.

Ο Μακρυνώρης θα βγει στην κόντρα και βλέποντας τον  Βλάχο εκτός εστίας, θα πλασάρει την μπάλα από πάνω του με στόχο την εστία, όμως θα του παίξει άσχημο παιχνίδι, αφού θα σκάσει στο χόρτο, θα βρει στο επάνω μέρος της οριζόντιας δοκού και θα καταλήξει τελικά άουτ.

Η απάντηση των γηπεδούχων στο 6’ με ένα πολύ ωραίο σουτ του Λεπενιώτη από δεξιά και την μπάλα να περνάει άουτ λίγο έξω, από την απέναντι γωνία του Παπαβασιλείου.

Ο Παπαβασιλείου στο 10’ θα αποκρούσει δύσκολα την μπάλα σε κόρνερ, στο δυνατό σουτ του Συριάτου, από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Ο Μπράτι στο 35’ με πολύ ωραία σέντρα από δεξιά, θα βρει στην «καρδιά» της αντίπαλης περιοχής τον Λεπενιώτη, όμως η κεφαλιά του τελευταίου θα στείλει την μπάλα να περάσει, λίγο έξω από την εστία των φιλοξενούμενων.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 45+1’, οι «ερυθρόλευκοι» θα πετύχουν το «χρυσό» και μοναδικό, όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια γκολ του παιχνιδιού.

Ο Κουρτελέσης θα βγάλει τη σέντρα στην περιοχή του Παπαβασιλείου, εκεί ο αμαρκάριστος Λουλούδας θα πιάσει την κεφαλιά και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το προβάδισμα και το 1-0.

Έτσι οι δυο ομάδες θα πάνε στα αποδυτήρια με τους "ερυθρόλευκους" μπροστά στο σκορ.

Στην επανάληψη, η εικόνα δεν άλλαξε στον αγωνιστικό χώρο, ενώ οι φάσεις ήταν ελάχιστες και σε μια από αυτές στο 71’ και πάλι για τους γηπεδούχους, ο Μπράτι βγάζει τον Λεπενιώτη τετ α τετ με τον Παπαβασιλείου για να πλασάρει ψηλά από την εστία άουτ, σπαταλώντας την ευκαιρία να «κλειδώσει» τη νίκη της ομάδας του νωρίτερα.

Αυτό το 1-0 θα παραμείνει μέχρι την ολοκλήρωση του αγώνα. Ένα γκολ που θα κρίνει το ματς,  θα δώσει ένα ακόμη κρίσιμο τρίποντο και θα φέρει τον Παλληξουριακό μόνο στην κορυφή, ανεβάζοντας παράλληλα τη διαφορά από τον δεύτερο και συγκεκριμένα από τα Διλινάτα στους +3 βαθμούς.

Από την άλλη, αυτή θα είναι η δεύτερη φετινή ήττα της ομάδας από τη Σκάλα, η οποία βέβαια θα παραμείνει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αποκτώντας όμως συγκάτοικο τον Α.Ο. Εικοσιμίας, ο οποίος έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Θα λέγαμε μια φυσιολογική ήττα, που δεν μπορεί να αλλάξει τα πλάνα της ομάδας του Γκ. Ρέτσι για τη συνέχεια, με βασικό στόχο τη συμμετοχή της στην τελική 4αδα.

Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς τους κ.κ. Π. Μπαζάρογλου και Ε. Κατερέλο.

Οι συνθέσεις

Παλληξουριακός:(Ηλ. Ζερβός), Βλάχος, Πολυδωράτος, Λούλουδας, Λυκούδης, Κουρτελέσης, Λεπενιώτης (83’ Κουμπουλής), Μπράτι, Χατζιάι, Σπυράτος, Κρίστο (70’ Μαλλιώρης), Συριάτος.

Πρόννοι:(Γκ. Ρέτσι), Παπαβασιλείου, Τσονακαρίδης Α. (68’ Καμπίτσης), Κουρκουμέλης Χ., Παπαδημητρόπουλος, Ρώσσης (55’ Xhelaj), Κουρκουμέλης Σπ., Μπάμπης, Walker (68’ Γκιάφης), Lluka, Μακρυνώρης, Ρραπάι (15’ Κουρκουμέλης Κ.).

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια

του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου