Τρίτη, Δεκεμβρίου 20

Εικοσιμία vs Σάμη.... Ποιός θα το "σηκώσει";....... Αύριο 4 μ.μ. ο τελικός της Κ-16 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου

Με τον αυριανό μεγάλο τελικό των playoffs, μεταξύ των  Α.Ο. Εικοσιμίας - Α.Ο. Σάμης στις 4 το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ-16.

Οι τυπικά γηπεδούχοι και περυσινοί πρωταθλητές, παραμένουν αήττητοι μέχρι τώρα, μάλιστα με το απόλυτο 7Χ7 και θέλουν να επαναλάβουν τον περυσινό τους θρίαμβο, όπου και πάλι το κατέκτησαν αήττητοι με το απόλυτο!!

Οι φιλοξενούμενοι, μια πολύ καλή και γρήγορη ομάδα, κόντρα στα προγνωστικά θέλει να πανηγυρίσει με την σειρά της τον τίτλο της φετινής περιόδου και για αυτό οι «μικροί» του Γ. Καρελλάκη θα κατέβουν στο Δ.Α.Κ. αποφασισμένοι.

Άλλωστε, ένας τελικός είναι και όλα μπορούν να συμβούν, απέναντι σε μια ομάδα που αντικειμενικά προηγείται ποιοτικά των υπολοίπων, με σπουδαία ταλέντα στη σύνθεση της και ωραίο ποδόσφαιρο, αυτό άλλωστε δείχνει η γενικότερη παρουσία της στη διοργάνωση.

Να σημειώσουμε εδώ ότι, Εικοσιμία – Σάμη θα συναντηθούν για 3η φορά φέτος, αφού συμμετείχαν στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στον ίδιο όμιλο (2ο) και γνωρίζονται πολύ καλά!

Για την ιστορία και στα δύο προηγούμενα, νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Δημ. Ζησιμάτου, επικρατώντας πρώτα στον Καραβόμυλο με σκορ 2-1 και στη συνέχεια στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με σκορ 3-1!

Τρίτη συνάντηση λοιπόν και πολύ πιο σημαντική, μιας και κρίνεται ο φετινός τίτλος.

Να ευχηθούμε στις δύο finalist καλή επιτυχία σε ένα τελικό που περιμένουμε αρκετό θέαμα και γκολ.

Παράλληλα προσκαλούμε τον κόσμο να στηρίξει τον τελικό και να χειροκροτήσει τις προσπάθειες των αυριανών αστέρων του τοπικού μας ποδοσφαίρου.

Με την ευκαιρία να πούμε ότι, στον μικρό τελικό που προηγήθηκε (!!) ο Παλληξουριακός επικράτησε του Οδυσσέα Ιθάκης με σκορ 2-0 και κατέλαβαν 3η και 4η θέση αντίστοιχα.

Διαιτητής θα είναι ο κ. Απ. Καραΐσκος με βοηθούς τους κ.κ. Ν. Αντωνιάδη και Ν. Χατζηγεωργίου.

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου