Σάββατο, Δεκεμβρίου 17

3ος ο Παλληξουριακός στο πρωτάθλημα Κ-16..... 2-0 τον Οδυσσέα στο μικρό τελικό

Συνεχίστηκε πριν από λίγο στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με τον μικρό τελικό των playoffs, αφού ο μεγάλος τελικός μεταφέρθηκε για την προσεχή Τετάρτη  21/12, το πρωτάθλημα Κ-16 της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. με αντιπάλους τον Παλληξουριακό και τον Οδυσσέα Ιθάκης.

                      

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

α/α

Αγώνας

Σκορ

1.

Α.Ο. Παλληξουριακός - Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθ.

(Μικρός τελικός)

2 - 0

                       

Αναλυτικά το σημερινό παιχνίδι

Α.Ο. Παλληξουριακός - Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης  2-0

Την 3η τιμητική θέση κατέκτησε ο Παλληξουριακός

************************************ 

Το πρωί του Σαββάτου στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, πραγματοποιήθηκε ο μικρός τελικός με αντιπάλους τους δύο ηττημένους των ημιτελικών, Α.Ο. Παλληξουριακό και Οδυσσέα Ιθάκης.

Να τονίσουμε εδώ, την μετάθεση του τελικού για την Τετάρτη 21/12. 

Τώρα, σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι, μετά από 80' παιχνιδιού νικήτρια αναδείχθηκε αυτή των τυπικά γηπεδούχων, αφού επικράτησε των Ιθακησίων με σκορ 2-0 και έτσι κατέλαβε την 3η θέση της τελικής κατάταξης στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Αντίθετα, η ομάδα του Οδυσσέα θα ολοκληρώσει την πολύ καλή παρουσία της, στο πρωτάθλημα καταλαμβάνοντας τελικά την 4η θέση. 

Σε γενικές γραμμές παρακολουθήσαμε ένα αρκετά καλό παιχνίδι και τις δύο ομάδες να δίνουν τη δική τους "μάχη" για την 3η τιμητική θέση. Πιο τυχερός ο Παλληξουριακός θα είναι ο νικητής.

Να συγχαρούμε και τις δύο ομάδες για τους ωραίους αγώνες που έδωσαν, το ήθος και το ταλέντο τους.

Φυσικά, το ίδιο ισχύει για τις διοικήσεις των 8 Σωματείων που συμμετείχαν, στο εν λόγω πρωτάθλημα, αλλά και στους προπονητές του!

Τα γκολ του αγώνα

Στο 47' οι "ερυθρόλευκοι" θα προηγηθούν 1-0 σε μια φάση διαρκείας στην αντίπαλη περιοχή.

Ο Παπαδόπουλος, μετά από εκτέλεση κόρνερ των τυπικά γηπεδούχων, θα πιάσει την κεφαλιά με την μπάλα να σταματάει στο δεξί δοκάρι του Γάϊλα, στη συνέχεια στην επαναφορά της, ο ίδιος ποδοσφαιριστής θα εκμεταλλευθεί την αμυντική αδράνεια και με δυνατό σουτ, μέσα από την περιοχή, θα την στείλει στα δίχτυα.

Το τελικό 2-0 θα ακολουθήσει στο 78' και πάλι μετά από αμυντική αδράνεια.

Συγκεκριμένα ο Μπαράκος εκτελεί το κόρνερ από αριστερά στο α' δοκάρι και ο Shkambaj στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα θα την στείλει στα δίχτυα της ομάδας του, πετυχαίνοντας το αυτογκόλ!

Διαιτητής ο κ. Σπ. Χρηστάτος με βοηθούς τους κ.κ. Ν. Αντωνιάδη και Β. Θωμά. 

Οι συνθέσεις

Παλληξουριακός: Βλάχος, Μπανν, Πυλαρινός, Παπαδόπουλος, Σινάι (41' Μαρκάτος), Μπαράκος, Ζάβαλης, Δήμα, Τζουγανάτος, Σωτήρας, Νικολάκης.

Οδυσσέας Ιθ.: Γάϊλας, Kαράι (41' Χύκα), Βασιλόπουλος Γ., Μαλιακρίδας, Καραβίας Ι., Φατούρος, Προσαλέντης Π.,  Καραβίας Ν. (79' Ανδριανάτος), Plepi, Μπλίκας (79" Παΐζης), Shkambaj.

Θα ακολουθήσει πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον σημερινό μικρό τελικό

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου