Παρασκευή, Δεκεμβρίου 23

Με επιτυχία, πολλά γκολ και χαμόγελα πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Ληξούρι το Asteras 1st XMAS family match

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα, στο βοηθητικό γήπεδο του Αγίου Αντωνίου στο Ληξούρι, μέσα σε ένα πολύ ζεστό και οικογενειακό κλίμα, το Asteras 1st XMAS family match, που διοργάνωσε ο τοπικός Αστέρας Ληξουρίου.

Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, όπου οι μικροί της ομάδας του Ληξουρίου της κατηγορίας Κ-12 και Κ-14, θα αγωνισθούν απέναντι στους γονείς τους, τους οποίους ανάγκασαν με το ταλέντο τους να βλέπουν ακόμη….. «αστεράκια», αφού πήραν τη νίκη με σκορ 13-1!!! Στο τέλος χάσαμε και το μέτρημα!!

Ήταν ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι, που όλοι μικροί και μεγάλοι το χάρηκαν, ενώ τα χαμόγελα ήταν πολλά.

Στο τέλος, έγινε η ανταλλαγή των καθιερωμένων ευχών, με τον ισχυρό άντρα της ομάδας κ. Αντώνη Ευθυμιάτο να εύχεται σε όλους Καλές γιορτές και Καλή χρονιά με υγεία, ενώ τους τόνισε ότι αυτό το παιχνίδι θα γίνει θεσμός και θα διεξάγεται, με ακόμη καλύτερες συνθήκες, κάθε χρόνο.

Στη συνέχεια, ευχαρίστησε τους γονείς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του, δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος από την παρουσία ενός μεγάλου Ληξουριώτη ποδοσφαιριστή, του Χρήστου Χαρίτου.

Τέλος, χαριτολογώντας και απευθυνόμενος στους προπονητές του Αστέρα Σάκη Αναλυτή – Θωμά Μαρκέτο τους ζήτησε να επανέλθουν στην ενεργό δράση, αφού η εικόνα και η άριστη φυσική τους κατάσταση στο γήπεδο, έδειξε σαν να μην έχει περάσει μία ημέρα, από όταν σταμάτησαν να αγωνίζονται.

Αυτό που θα κρατήσουμε επίσης από αυτό το παιχνίδι, είναι η χαρά στα μάτια των παιδιών και τα χαμόγελα τους, που αντιμετώπισαν τους γονείς τους σε ένα άκρως εορταστικό παιχνίδι!

Εμείς, να ευχηθούμε Καλά Χριστούγεννα και Καλή χρονιά, με επιτυχίες στην οικογένεια του ιστορικού Αστέρα Ληξουρίου και τον νέο χρόνο να είναι μέσα στους στόχους του.

Παρακάτω φώτο από το σημερινό παιχνίδι
















Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου