Σάββατο, Δεκεμβρίου 17

Εντός έδρας ήττα στον πόντο το παιδικό του Κεφαλληνιακού 58-59 στο ντέρμπι από την αήττητη Ε.Α.Π.

Έναν πολύ ωραίο αγώνα παρακολουθήσαμε σήμερα το μεσημέρι στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου «Αντώνης Τρίτσης» μεταξύ του Α.Σ. Κεφαλληνιακού και της ΕΑ Πατρών.

Ένας αγώνας με πολύ ένταση και περίσσιο πάθος και από τις δυο ομάδες.

Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στην αρχή του παιχνιδιού αλλά σιγά - σιγά ισορρόπησαν το σκορ στο τέλος του 1ου δεκαλέπτου.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη του την διάρκεια και τους φιλοξενούμενους να έχουν σχεδόν σε όλο το υπόλοιπο του παιχνιδιού βραχεία κεφαλή στο σκορ.

Οι παίκτες του coach Κωστίδη κατάφεραν να περάσουν μπροστά στο σκορ, περίπου 3 λεπτά πριν την λήξη, αλλά η αστοχία στις βολές και το όχι και τόσο καθαρό μυαλό στο τέλος, τους στοίχισε με την απώλεια της νίκης, απέναντι σε έναν πολύ καλό και αήττητο έως τώρα αντίπαλο.

Δεκάλεπτα: 19-19, 14-17, 13-12, 12-11

Τελικό σκορ: 58-59

Διαιτητές: Κουτσαντώνης - Μπούσιας

Α.Σ. Κεφαλληνιακός:(Κωστίδης), Γαρμπής Μ. 9, Βαγγελάτος Π. 1, Αναστασιάδης 6, Τιμοθεάτος 14 (1), Μαντέλης 6, Κουρούκλης, Γαρμπής Γ., Αλεξανδράτος, Δρακονταειδής 22 (1), Μεσολωράς, Βαγγελάτος Α.

Ε.Α. Πατρών):(Τουβάκης ), Ασημακόπουλος 17 (3), Τσιτσαράς 2, Σαββόγλου Δ. 25, Φραγκισκάτος 8 (2), Σαββόγλου Β. 7, Καραβούλιας, Χάλαρης, Ηλιόπουλος, Κόκκας, Αποστολόπουλος.

Σε λίγο πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον σημερινό αγώνα

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου