Κυριακή, Δεκεμβρίου 18

Επιτέλους νίκη για τον Α.Ο. Σάμης 2-0 τον Αστέρα Ληξουρίου με δύο γκολ του Σοφιανού

Σήμερα το μεσημέρι στο Δημοτικό  Καραβομύλου, διεξήχθη η αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, ανάμεσα στο Α.Ο. Σάμης και τον Αστέρα Ληξουρίου.

Το τελικό σφύριγμα βρήκε τους γηπεδούχους να παίρνουν σημαντική νίκη με 2-0, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που ούτε αυτή την αγωνιστική κατάφεραν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα και μετρούν 7 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Σε γενικές γραμμές παρακολουθήσαμε ένα μέτριο παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και την ομάδα του Αστέρα με αμυντικούς προσανατολισμούς να προσπαθεί να χτυπήσει στην κόντρα επίθεση.

Φάσεις και γκολ

Στο πρώτο ημίχρονο δεν θα καταγραφεί κάποια σημαντική στιγμή μπροστά στις δυο εστίες.

Στο 49’ οι φιλοξενούμενοι θα μείνουν με «10», μετά από αποβολή του Δ. Παπαδάτου με δεύτερη κίτρινη κάρτα για τράβηγμα αντιπάλου.

Στο 64’ οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν πέναλτι με τον Σοφιανό, ο οποίος θα ανατραπεί στη μεγάλη περιοχή από τον Πατρίκιο και τον διαιτητή κ. Χατζηγεωργίου να καταλογίζει την παράβαση.

Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Μεταϊ, ο οποίος θα αστοχήσει στέλνοντας την μπάλα πάνω από την εστία του τερματοφύλακα Μαρκέτου.

Στο 70’ θα έχουμε το 1-0.

Συγκεκριμένα, ο Βιτωράτος θα εκτέλεση ένα μεγάλο πλάγιο από δεξιά, η μπάλα θα φτάσει στην «καρδιά» της αντίπαλης άμυνας, εκεί που ο Σοφιανός με ωραία κεφάλια θα κρεμάσει τον τερματοφύλακα Μαρκέτο και θα την στείλει στα δίχτυα.

Στο 80’ οι γηπεδούχοι θα «κλειδώσουν» μια σημαντική νίκη, αφού θα πετύχουν το 2-0.

Σκόρερ και πάλι ο Σοφιανός με πολύ ωραίο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία του Μαρκέτου.

Στο 89’ οι φιλοξενούμενοι θα μείνουν με «9», μετά από την αποβολή του Γαβαλά με 2η κίτρινη κάρτα για επικίνδυνο παιχνίδι.

Αυτό θα είναι και το τελικό σκορ του αγώνα.

Τους γηπεδούχους να βλέπουν πιο αισιόδοξη τη συνέχεια και τους φιλοξενούμενους αρκετά προβληματισμένους, αφού παραμένουν ουραγοί στον βαθμολογικό πίνακα.

Διαιτητής ο κ. Ν. Χατζηγεωργίου με βοηθούς την κ. Κ. Χαρίση και τον κ. Α. Βουτσινά.

Οι συνθέσεις

Σάμη:(Γ. Καρελάκης), Κ. Μωραΐτης, Καβαλλιεράτος, Αμούργης Ι. (56’ Φιλιππάτος), Περιβολάρης, Σοφιανός, Χάνδρας, Μετάι (87’ Δρακουλόγκωνας Β.), Μωραΐτης Ν., Βιτωράτος, Καραγιαννάκης (42’ Παππάς), Ζησιμάτος.

Αστέρας Ληξ.:(Σ. Αναλυτής), Μαρκέτος, Διονυσάτος (86’ Μπουρλώτος), Πατρίκιος, Σπυράτος, Αδηλίνης, Μπεκιριάι (65’ Κατσιγιάννης), Shtembari, Γαβαλάς, Λουκέρης (46’ Κουρούκλης), Αραβαντινός (62’ Γιακουμάτος), Παπαδάτος. 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια
του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου