Κυριακή, Απριλίου 7

Νίκη για τη Σάμη.... 1-0 την Εικοσιμία και το πρωτάθλημα ταξίδεψε στο Ληξούρι

Σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Καραβόμυλου, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής των playoffs της Α' κατηγορίας, ο Α.Ο. Σάμης θα πάρει την πρώτη του νίκη στη σειρά και τη ρεβανς του 0-7 του α' γύρου, επί του Α.Ο. Εικοσιμίας με σκορ 1-0.

Μία νίκη κυρίως για το γόητρο, που παράλληλα δίνει και μαθηματικά τον τίτλο του πρωταθλητή 2023-2024 και συγχρόνως το νταμπλ στον Παλληξουριακό, δύο "στροφές" πριν την ολοκλήρωση της σειρά, αφού η δεύτερη Εικοσιμία έμεινε πλέον -9 βαθμούς από την κορυφή!

Σε γενικές γραμμές παρακολουθήσαμε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, με αρκετές "μονομαχίες" στο χώρο του κέντρου, τους γηπεδούχους στο πρώτο μέρος να πατάνε καλύτερα και την Εικοσιμία να ανεβάζει την απόδοση της στο δεύτερο μέρος, κυρίως μετά τον τέρμα που δέχθηκε χωρίς ωστόσο να καταφέρει να πετύχει την ισοφάριση με αποτέλεσμα να βρεθεί και μαθηματικά εκτός διεκδίκησης τίτλου.

Στο πρώτο μέρος δεν θα υπάρξει κάποια μεγάλη φάση μπροστά στις δυο εστίες.

Στο δεύτερο και συγκεκριμένα στο 65’ η Σάμη θα ανοίξει το σκορ 1-0.

Συγκεκριμένα ο Δελλαπόρτας από δεξιά, θα πασάρει στον Καρασαββίδη και ο τελευταίος μέσα από τη μεγάλη περιοχή και πλάγια δεξιά, με εξαιρετικό αριστερό σουτ θα στείλει την μπάλα στην δεξιά γωνία του τερματοφύλακα Μαυρίδη, πετυχαίνοντας ένα εξαιρετικό τέρμα.

Στο 77’ η Εικοσιμία θα χάσει μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, όταν ο Καμπανός θα κάνει την παράλληλη πάσα από δεξιά και ο Φίλιππας απ το ύψος του πέναλτι θα στείλει την μπάλα ελάχιστα έξω απ το δεξί δοκάρι του τερματοφύλακα των γηπεδούχων Παπαλεξάτου.

Στο 83’ η ομάδα του Σπ. Παπαδάτου θα έχει την ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο τέρμα με τον Δ. Αλυσανδράτο, το σουτ του οποίου θα διώξει με τα ακροδάχτυλα ο Μαυρίδης και στην συνέχεια η μπάλα θα τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι.

Αυτό το 1-0 υπέρ των γηπεδούχων θα είναι και το τελικό αποτέλεσμα στον Καραβόμυλο, τους γηπεδούχους αν παίρνουν την πρώτη νίκη τους στη σειρά, να αποφεύγουν τη θέση του ουραγού και την Εικοσιμία οριστικά να χάνει τις όποιες ελπίδες διατηρούσε για τον τίτλο!

Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τους κ.κ. Α. Βουτσινά και Π. Μπαζάρογλου.

Συνθέσεις

Α.Ο. Σάμης:(Σπ. Παπαδάτος), Παπαλεξάτος, Ζησιμάτος, Καππάτος, Καραγιαννάκης, Αμούργης Α., Μετάι (89' Παπαβασιλείου), Καρασαββίδης (80' Φιλιππάτος), Περιβολάρης, Αλυσανδράτος Δ., Δελαπόρτας (80' Κλαουδάτος), Τουλάτος (80' Τρίφι Μ).

Εικοσιμία:(Λ. Κουμαριώτης – Π. Στεφανάτος), Μαυρίδης, Τζάκης, Θεοδωράτος, Καμπανός, Ηλιόπουλος, Αποστολάτος, Μάθιου (75' Πίρρα), Αραβαντινός (48' Ντουκάι Ντ.), Φίλιππας, Μακρυνώρης, Καραγιάννης (46' Κονόμη).

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου