Κυριακή, Απριλίου 7

Νταμπλούχος 2023-2024 ο Παλληξουριακός 3-0 τον Πυλαριακό και πανηγύρια στον Άγιο Αντώνη

Ούτε ο Πυλαριακός θα μπορέσει να σταθεί εμπόδιο στη φετινή "τρελή" πορεία του Παλληξουριακού, αφού και αυτός θα γνωρίσει την ήττα με σκορ 3-0.

Μία νίκη που σε συνδυασμό με την ήττα της Εικοσιμίας στον Καραβόμυλο από τη Σάμη, τον έχρισε δίκαια και πεντακάθαρα Νταμπλούχο 2023-2024.

Οι "ερυθρόλευκοι", ασταμάτητοι θα πετύχουν την 22η συνεχόμενη νίκη τους συνολικά στο πρωτάθλημα και 4η στη σειρά!!

Σε γενικές γραμμές, παρακολουθήσαμε ένα μέτριο από πλευράς ποιότητας παιχνίδι, με την ομάδα του Ληξουρίου, να είναι σαφώς καλύτερη, να έχει την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, χωρίς ποτέ να απειληθεί και τελικά να πετυχαίνει μία εύκολη νίκη, η οποία της χάρισε, μετά το κύπελλο και το πρωτάθλημα, δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του.

Και οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με πολλές απουσίες, ιδιαίτερα οι φιλοξενούμενοι που παρατάχθηκαν στον Άγιο Αντώνη, μόλις με 13 ποδοσφαιριστές και πολλά νέα παιδιά!

Οι φάσεις και τα γκολ του αγώνα

Οι νταμπλούχοι, θα μπουν δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 8' θα χάσουν την πρώτη καλή ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, με το σουτ του Μπράτι μέσα από την περιοχή, μετά την πάσα του Γεωργάκη, να στέλνει την μπάλα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων.

Νέα συνεργασία των δύο ποδοσφαιριστών στο 10' και πάλι όμως το σουτ του Μπράτι, διώχνει δύσκολα ο Γονατάς και στη συνέχεια απομακρύνουν οι αμυντικοί του.

Στο επόμενο λεπτό οι "ερυθρόλευκοι" θα ανοίξουν το σκορ με πολύ ωραίο σουτ, εκτός περιοχής του Γεωργάκη που θα στείλει την μπάλα ψηλά στη αριστερή γωνία του Γονατά και στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 16' μετά από πολύ ωραία συνεργασία Μπράτι- Αντωνάτου Ηλ. στα όρια της περιοχής, το σουτ του τελευταίου θα στείλει την μπάλα άουτ, δίπλα από το αριστερό δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Στο 28' στο σουτ του Pacheco, μέσα από την περιοχή και δεξιά, μετά την πάσα του Γεωργάκη, η μπάλα θα βρει στα σώματα των αμυντικών και θα καταλήξει κόρνερ.

Ένα πολύ δυνατό μακρινό σουτ του Λυκούδη στο 33', θα στείλει την μπάλα να σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι του Γονατά.

Και στο 38' οι γηπεδούχοι θα πετύχουν το 2-0 με σουτ του Μπράτι και μετά τις κόντρες στην πάσα του Ηλ. Αντωνάτου, θα στείλει την μπάλα στη δεξιά γωνία και στα δίχτυα του Γονατά.

Μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου μισού, δεν θα έχουμε κάτι άξιο αναφοράς στο παιχνίδι και έτσι θα ολοκληρωθεί το πρώτο 45λεπτο με τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ 2-0.

Στην επανάληψη, δεν άλλαξε κάτι στον αγωνιστικό χώρο, οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να έχουν την κατοχή, τις ευκαιρίες και στο 54' θα φτάσουν πολύ κοντά στο 3-0, όμως στο σουτ του Μπράτι, μετά τη σέντρα από δεξιά του Σωτήρα, η μπάλα θα περάσει άουτ, δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Πυλαριακού.

Στο 61' όμως, θα καταφέρουν να πετύχουν το 3-0 και πάλι με τον Μπράτι με κοντινό σουτ, μετά το κόρνερ από δεξιά του Λυκούδη και τηνη αμυντική αδράνεια.

Ο Pacheco στο 66' θα βρει στην περιοχή και δεξιά τον νεαρό Σωτήρα που θα κάνει το σουτ στην κίνηση, για να σώσει ο Γονατάς και στη συνέχεια οι αμυντικοί του.

Ύστερα από 2' ο Κορσιάνος θα πιέσει στην περιοχή και αριστερά, θα κερδίσει την μπάλα και θα κάνει ένα ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ, που θα την στείλει άουτ, λίγο πάνω από την εστία του Γονατά.

Μετά από μία ωραία συνεργασία Γαλανού – Νουρεντίνι, η μπάλα θα καταλήξει στον Ηλ. Αντωνάτο, το σουτ του οποίου από καλή θέση μπλοκάρει ο Γονατάς ("υπηρεσιακός" τερματοφύλακας στο σημερινό παιχνίδι και μάλιστα τα πήγε πολύ καλά, αφού ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του).

Τέλος, στο 83' ο Νουρεντίνι θα βρει κάθετα αριστερά στην περιοχή τον Πολυδωράτο, που θα κάνει το σουτ για να αποκρούσει και πάλι εντυπωσιακά ο Γονατάς, στέλνοντας την μπάλα κόρνερ.

Έτσι, θα ολοκληρωθεί το παιχνίδι με νικητή τον Παλληξουριακό και σε συνδυασμό με τα καλά νέα από τον Καραβόμυλο, θα αναδειχθεί δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε, νταμπλούχος 2023-2024.

Ο Πυλαριακός από την άλλη, με τόσες πολλές απουσίες ήταν αδύνατον να διεκδικήσει κάτι από αυτό το παιχνίδι.

Οι δύο αγωνιστικές που απομένουν, θα είναι διαδικαστικού χαρακτήρα και για τους "ερυθρόλευκους" μία καλή ευκαιρία να προετοιμαστούν όσο καλύτερα γίνεται, ενόψει των δύσκολων αγώνων μπαράζ, για την άνοδο στην Γ' Εθνικής της επόμενης σεζόν.

Εμείς, να συγχαρούμε όλον τον οργανισμό του Παλληξουριακού για το φετινό νταμπλ και να του ευχηθούμε να έχει φέτος τύχη στα μπαράζ, πετύχαίνοντας την πολυπόθητη άνοδο στην Γ' Εθνική, εκπροσωπώντας επάξια το τοπικό ποδόσφαιρο!

Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς τους κ.κ. Απ. Καραΐσκο και Ελ. Κατερέλο.

Οι συνθέσεις

Παλληξουριακός:(Τ. Παπαθεοδωρόπουλος), Βλάχος, Πολυδωράτος, Καράι, Λυκούδης, Γεωργάκης (70' Γαλανός), Γαβαλάς (46' Κορσιάνος), Κουκοβίνος (70' Μπερκής), Αντωνάτος Ηλ., Μπράτι (86' Hoxhaj), Σωτήρας, Pacheco (70' Νουρεντίνι).

Πυλαριακός:(---), Γονατάς, Παπαδάτος (76' Xhelaj M.), Rexha, Sadiraj, Ποταμιάνος Α., Μανωλάτος, Σαλιάι (76' Xhelaj O.), Σπανός, Σινάι, Γ. Βασιλόπουλος, Παπαλεξάτος.

Ακολουθεί μεγάλο φωτορεπορτάζ από το σημερινό παιχνίδι

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου