Παρασκευή, Οκτωβρίου 14

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ............

























Φίλε Βαγγέλη, εγώ σε προειδοποίησα, άσε τον βάζελο έξω από το «Καραϊσκάκη». Είδες τι έπαθες για να κάνεις κακές παρέες; Τι το ήθελες και εσύ να συνοδέψεις τον  Βασσάρα;  Πάλι καλά βεβαία που δεν σε γνωρίσανε, μπορεί να θυμόταν κανένας πως ήσουν διαιτητής σε ντέρμπι.





Τελικά έχω μια απορία. όταν σε δω θα μου το πεις από κοντά. Το γιαούρτι ήταν τύπου Πάγκαλου; Τύπου Καστανίδη; Ήταν σε κεσέ ή σε πήλινο; Και ποσά λιπαρά είχε; Ήταν τουλάχιστον  light 2%; Ή ήταν αγελαδίτσα. Μη πέσει και βαρύ νύχτα νύχτα !!!!

Κύριε πρόεδρε του συνδέσμου διαιτητών. Οι άρχοντες των τοπικών αγώνων πέρασαν τεστ φυσικής κατάστασης; Κάποιος κακός μου είπε τις προάλλες πως τα πέρασαν όλοι και με επιτυχία …με βέσπα.

Ρε τι τραβάω ο άνθρωπος, έναν καφέ πάω να πιω και θέλω δεν θέλω το αυτί μου πιάνει όλα τα παραποδοσφαιρικά.  Ούτε έναν καφέ δεν μπορεί να πιει κανένας.

Τι είπατε; Που πίνω καφέ; Όπου θέλω. Γιατί να σας πω για να έρχεστε όλοι να με πρήζεται; Γράψε εκείνο γράψε το άλλο. Πριτς που θα σας πω.

Αααα. Ξέχασα!!!!! Έγινε και αυτό. Στην αρχή νόμιζα πως μου κάνανε πλάκα, μετά όμως το διασταύρωσα. Ξέρετε ποια είναι τα καθήκοντα του παρατηρητή ενός αγώνα τοπικού πρωταθλήματος; Εκτός των άλλων είναι και η καταμέτρηση των θεατών. Ναι καλά ακούσατε και δεν κάνω πλακά. Ένας, δυο, τρεις  τέσσαροι, πέντε…… Φτου γμτ κουνήθηκε ένας……. Άντε πάλι από την αρχή. Ένας δυο τρεις τέσσαροι,  ένας που έρχεται πέντε, και αυτός κάτω; Πάλι μπερδεύτηκα, Αυτός είναι ο επόπτης γαμώτο. Α….. το Βασσάλα να τον μετρήσω;

Ρε που φτάσαμε. Σε λίγο θα μπαίνεις στο γήπεδο με ταυτότητα και φορολογική δήλωση. Μαζαράκηηηη να προσλάβεις επίσημο καταμετρητή. Ξέρω έναν καλό και έμπειρο!!!!!!!

Ρε τι πάθατε εκεί στο ΔΑΚ στο Αργοστόλι; Ξύλο λέει έπεσε. Ψυχραιμία αδέλφιααααααααααα!!!!

Και μιας και είπα για τον Μαζαράκη. Ρε πρόεδρε πας καλά1 400 ευρώ στα Διλινάτα πρόστιμο; Σε λίγο θα τους γραφείς για δίπλωμα άδεια ασφάλεια και κράνος. Πας καλά;  400 ευρώπουλα!!!!!!! Και ποιος θα τα πληρώσει; Σε ποιον περισσεύουν.; Χόμπι είναι το ποδόσφαιρο. Ναι ξέρω, Θα μου πεις, ο κανονισμός, οκ. Ο κανονισμός….. Αυτό είναι η ψυχρή λογική. Πως θα έχει εισπράξεις το μαγαζί βάση κανονισμού ,Υπάρχει όμως και το αλλά. Το αλλά της εποχής της τρόικα. Εδώ στην Ελλάδα καταπάτησαν το Σύνταγμα και εσύ λες για κανονισμό;

Σήμερα όπως βλέπεις, δεν θα έχεις παράπονο. Όλη η στήλη είναι για πάρτη σου πρόεδρε. Αλλά……..υπάρχει και ένας άλλος πρόεδρος που πρόσεχε μην σε δει μπροστά του την έβαψες. Ο αιώνιος έφηβος και περιπατητής. Πρόεδρος και προπονητής Σήφης. Πάνω του Σήφη και τον φάγαμε!!!!!

Και μια απορία. Πως είναι δυνατόν να τιμωρείται προπονητής γιατί δεν ανανέωσε την κάρτα του, ενώ είχε έγκαιρα στείλει τα δικαιολογητικά του στην ΕΠΟ και δεν έχει ακόμα έρθει η ανανέωση;  Δεν θα έπρεπε να παρατείνεται η ισχύ της μέχρι να έρθει η νέα; Όχι όλα για εισπρακτικούς λογούς . Υπάρχει και η λογική. Έτσι πρόεδρε;

Πάντως σε παραδέχομαι πρόεδρε. Όπου πας φέρνεις γούρι. Έμαθα πως κατόπιν ενεργειών σου ο Σάντος έκανε τις κατάλληλες διορθώσεις στο β΄ ημιχρόνιο και φύγαμε νικητές από την Γεωργία. Ποιος σε πιάνει τώρα. Καλοκαιράκι σε Πολώνια και Ουκρανία θα περάσεις ζάχαρη. Σε τραβάει το ανατολικό μπλοκ!!!!!!!!

Πάντως σε θαύμασα πρόεδρε . Πρώτη μούρη στο αεροπλάνο της επιστροφής. Και τι ωραία που έλεγες το «να ζήσεις Fernando και χρόνια πολλά» κ.λ.π. κ.λ.π. Ούτε τον Απόστολο στον Άγιο Σπυρίδωνα, μεγάλη η χάρη του, δεν λες έτσι. Και χαμόγελο……. ε; Τσακ, το πουλάκι. Σε ζηλεύουμε πρόεδρεεεε!!!!! Κάτι τέτοια βλέπει ο Θέμης και δεν βλέπει την ώρα να του αδειάσεις την καρέκλα. Κακίες γράφω το ξέρω. Πάντα έτσι ήμουνα, τώρα θα αλλάξω;

        Τι είπες; Με ελικόπτερο η λιτανεία του Αγίου; Για να μας κάμει καλά; Πιπέρι   θα σου βάλω.

        Περισσότερα την επόμενη εβδομάδα. Μην τα πούμε όλα σήμερα. Τι θα έχουμε να γράφουμε. 

Καλό Παρασκευοσαβατοκύριακο αδέλφια, και είπαμε ψυχραιμίαααα. Εμείς δεν έχουμε να σκεφτούμε τίποτα. Σκέφτονται και αποφασίζουν άλλοι για μας!!!!!!! Λίγο είναι;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου