Τετάρτη, Οκτωβρίου 26

ΚΑΛΟ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΤΕΣ ΜΑΣ


ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ GOOD LEAGUE Ο.Π.Α.Π.

ΚΑΛΟ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΤΕΣ ΜΑΣ
     Μια νίκη και μια ισοπαλία ήταν ο απολογισμός για τις μικτές μας ομάδες σήμερα το πρωί στα Φαρακλάτα απέναντι στις αντίστοιχες της Ε.Π.Σ. Ζακύνθου στην αυλαία του Ενωσιακού πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων.

ΜΕ ΤΟ «ΔΕΞΙ»………  ΝΙΚΗΣΑΝ 4-2 ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ
     Χρονικά πρώτος ξεκίνησε ο αγώνας των παίδων όπου σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι με πολλά γκολ, ανατροπές και αρκετό θέαμα, παρά την δυσκολία λόγω του αέρα, η Ομάδα μας καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα δε δυσκολεύτηκε να πάρει σπουδαία όσο και σημαντική νίκη με σκορ 4-2.
Διον. Λιονάτος
Παν. Γουσέτης
     Στο 25΄είχαμε την πρώτη φάση του αγώνα με τον Π. Κουμαριώτη να εκτελεί φάουλ έξω και πλάγια δεξιά από την μεγάλη περιοχή και τον Γ. Μπελτσώνια με κεφαλιά «ψαράκι» να στέλνει την μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Κολυβά.
     Στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου (40΄) γίνεται το 1-0 όταν από κόρνερ του Τσιγαρίδα ο Ν. Αντωνίου με καρφωτή κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
     Με την συμπλήρωση έξι λεπτών στο β΄ ημίχρονο ο Βουκελάτος βγαίνει δυνατά στην κόντρα φτάνει απέναντι στον Κολυβά χάνει το κοντρόλ και τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων να φαίνεται ότι ελέγχει την μπάλα. Όμως δεν υπολόγισε σωστά, του ξέφυγε μέσα από τα χέρια, και ο αμυντικός της Ζακύνθου Μαλαφούρης στην προσπάθεια του να απομακρύνει βρίσκει το σώμα του Βουκελάτου για να καταλήξει στα δίχτυα και  το 2-0.
     Μετά την επιτυχία του 2-0 οι νεαροί ποδοσφαιριστές κατέβασαν «ταχύτητα» κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι Ζακυνθινοί  και κατάφεραν σε 2΄ να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα.
     Αρχικά στο 56΄ο Μαυρίας που είχε μπει αλλαγή πριν από δυο λεπτά εκμεταλλεύεται «γκέλα» του Χατζηφωτιάδη και με πλασέ νικάει τον Κομπορόζο για να μειώσει στο 2-1.
     Στην συνέχεια και στο 58΄ έρχεται το 2-2 και η ισοφάριση, προσωρινά όμως όπως αποδείχτηκε στην συνέχεια, όταν ο Τεμπονέρας με πλασέ ύστερα από φάουλ του Καψάσκη και άστοχη έξοδο του Κομπορόζου στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
     Το γκολ αυτό φάνηκε ότι «αφύπνισε» τους ποδοσφαιριστές του Δ. Λιονάτου και ανέβασαν πολύ την απόδοση τους.
     Έτσι στο 67΄ ο Βουκελάτος με εντυπωσιακή επιθετική ενέργεια αποφεύγει και τον  Κολυβά και με διαγώνιο σουτ πετυχαίνει το 3-2.
     Το τελικό 4-2 έρχεται στο 72΄ με τον Γ. Μπελτσόνια ο οποίος κέρδισε τις κόντρες πήγε στην περιοχή και με ωραίο πλασέ «νίκησε» τον Κολυβά.
     Άριστη η διαιτησία του κ. Παν. Μολλφέτα και των βοηθών του κ.κ. Ν. Βουτσινά και Χρ. Αβάζαρου.
Ε.Π.Σ.Κ.-Ι.: (Διον. Λιονάτος), Κομπορόζος, Στρακάτος, Χατζηφωτιάδης, Τουλάτος, Αντωνίου, Τσιγαρίδας, Βουκελάτος, Γιαννάτος (55΄ Κονδάκης), Μενεγάτος (38΄ λ.τ. Χρηστάτος), Μπελτσώνιας, Κουμαριώτης (78΄Καλούρης).
Ε.Π.Σ.Ζ.: (Παν. Γουσέτης), Κολυβάς, Παντελέων, Μαυρίας, Τσουράκης, Μαλαφούρης, Τσιριγώτης, Στραβοπόδης, Μακρής, Καψάσκης, Παναγιωτόπουλος (54΄ Γιακουμέλλος Νικ.), Τεμπονέρας.
     
«ΛΕΥΚΗ»……  ΙΣΟΠΑΛΙΑ (0-0) ΟΙ ΝΕΟΙ
     Μπορεί οι νέοι στην συνέχεια να μην είχαν την τύχη των παίδων, αλλά θα πρέπει να είναι αρκετά μάλιστα ευχαριστημένοι με το ισόπαλο αποτέλεσμα, αφού δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα, ενώ η Ζακυνθινή ομάδα ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο χάνοντας κάποιες μικροευκαιρίες για να πάρει την νίκη.
     Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν πολύ κακό ιδιαίτερα στο α΄ ημίχρονο, ενώ και στο δεύτερο δεν άλλαξε και πολύ η εικόνα ήταν όμως πιο υποφερτό και είχε κάποιες ευκαιρίες.
     Όπως είπαμε παραπάνω οι Ζακυνθινοί πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας αλλά καμία από τις δυο ομάδες δεν μπορούσε να φτάσει με αξιώσεις στην μια από τις δυο εστίες. Αξιοσημείωτο για την εικόνα που παρουσίαζε ο αγώνας είναι ότι το πρώτο σουτ έγινε από τον Στ. Μπελτσόνια στο 44΄ με τον Ραψομανίκη να διώχνει σε κόρνερ.
     Στο β΄ ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 50΄ ο Τσιριγώτης χάνει καλή ευκαιρία για το 0-1 όταν το σουτ που πραγματοποιεί φεύγει ελάχιστα άουτ.
Μιχ. Αθηναίος
Δημ. Τσουκαλάς
     Νέο σουτ του Κλάδη αυτή την φορά στο 54΄με την μπάλα και πάλι λίγο άουτ.
     Στο 57΄ χάθηκε η καλύτερη ευκαιρία του αγώνα και πάλι για την Ζάκυνθο με το παραλίγο αυτογκόλ του Φιοράτου στην προσπάθεια του οποίου να διώξει την μπάλα, αυτή βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι του Κουγιανού και ευτυχώς για την ομάδα του καταλήγει ελάχιστα κόρνερ.
     Τέλος στο 91΄ η μικτή μας έχασε μια καλή ευκαιρία όταν στην παράλληλη σέντρα του Παγουλάτου ο Μπελτσώνιας με υπερένταση δεν μπόρεσε να κάνει σωστό πλασέ με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει στα χέρια του Κεφαλληνού.
     Άριστη και σε αυτόν τον αγώνα η διαιτησία του κ. Νικ. Βουτσινά και των βοηθών του κ.κ. Παν. Μολφέτα και Χρ. Αβάζαρου.
Ε.Π.Σ.Κ.-Ι.: (Μιχ. Αθηναίος), Κουγιανός, Κόρμαλης, Γκαζάρ, Βολτέρας, Φιοράτος, Μιχελής, Πετεινάτος (60΄Καραντινός-Νεόφυτος), Αραβαντινός (87΄ Τσάκος), Παυλάτος, Σπανός (85΄ Παγουλάτος), Στ. Μπελτσώνιας.
Ε.Π.Σ.Ζ.:( Δημ. Τσουκαλάς), Ραψομανίκης (69΄ λ.τ. Κεφαλληνός), Μαλαφούρης, Λογοθέτης, Μουζάκης, Λάππος, Θεοδώσης, Γκέρμπεσης (76΄ Μυλωνάς), Αποστολόπουλος, Πέττας, Κλάδης, Τσιριγώτης.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
ΠΑΙΔΕΣ
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
1.
Ε.Π.Σ.Κ.-Ι. – Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ
4 – 2
2.
Ε.Π.Σ. ΗΛΕΙΑΣ – Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
3 – 0
3.
ΡΕΠΟ: Ε.Π.Σ. ΑΧΑΪΑΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
Β.
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
3
4 – 2
2.
Ε.Π.Σ. ΗΛΕΙΑΣ
3
3 – 0
3.
Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ
0
2 – 4
4.
Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
0
0 – 3
5.
Ε.Π.Σ. ΑΧΑΪΑΣ
0
0 – 0
ΝΕΟΙ
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
1.
Ε.Π.Σ.Κ.-Ι. – Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ
0 – 0 
2.
Ε.Π.Σ. ΗΛΕΙΑΣ – Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
1 – 1
3.
ΡΕΠΟ: Ε.Π.Σ. ΑΧΑΪΑΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
Β.
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
Ε.Π.Σ. ΗΛΕΙΑΣ
1
1 – 1
2.
Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
1
1 – 1
3.
Ε.Π.Σ.Κ.-Ι.
1
0 – 0
4.
Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ
1
0 – 0
5.
Ε.Π.Σ. ΑΧΑΪΑΣ
0
0 – 0
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (2η)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ – Ε.Π.Σ. ΑΧΑΪΑΣ
2.
Ε.ΠΣ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ – Ε.Π.Σ. ΗΛΕΙΑΣ
3.
ΡΕΠΟ: Ε.Π.Σ.Κ.-Ι.
 ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
ΠΑΙΔΕΣ



ΝΕΟΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου