Πέμπτη, Οκτωβρίου 13

ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ……………



ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ……………
        Το Σαββατοκύριακο 15-16 Οκτωβρίου ανοίγει η «αυλαία» των τοπικών πρωταθλημάτων Α΄ και Β΄ κατηγορίας περιόδου 2011-2012.
        Το sportsthea θα κάνει ένα μικρό αφιέρωμα στις 14 ομάδες (7 σε κάθε κατηγορία) που μετέχουν σε αυτό ώστε να γίνουν γνωστοί οι πρωταγωνιστές του.


Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
        Ένα πρωτάθλημα που την τελευταία στιγμή σώθηκε από την πολύ σωστή κίνηση της Ε.Π.Σ.Κ.-Ι. να προτείνει και τελικά να στηρίξουν τα Σωματεία στην Γ.Σ. την αναδιάρθρωση της κατηγορίας, πράγμα που αν δεν είχε συμβεί σήμερα θα μιλάγαμε για ένα πρωτάθλημα «μίνι» των πέντε (5) ομάδων.
Ένα πρωτάθλημα 12 αγωνιστικών για κάθε ομάδα που ο πρωταθλητής μετά τα play offs, δεν ανεβαίνει πλέον απ΄ ευθείας στο Περιφερειακό αλλά μέσα από αγώνες «μπαράζ», ενώ στην Β΄ κατηγορία του τοπικού υποβιβάζεται μία.
        Δυστυχώς σε αυτή την κατηγορία δεν υπάρχουν δυο από τις ιστορικότερες ομάδες των νησιών μας, ο Ολυμπιακός Κεφαλονιάς και η Εύγερος. Σίγουρα ένα πλήγμα για το τοπικό ποδόσφαιρο που κάθε χρόνο έχει μια φθίνουσα πορεία και κανείς δεν ξέρει μέχρι που θα φτάσει. Βέβαια οι λόγοι είναι πολλοί και όχι της παρούσας όπως και η ευθύνη που ανήκει σε όλους μας.
        Τελικά οι ομάδες που συμμετέχουν είναι: Α.Ο.Κ.Ι, Α.Ο. Πρόννοι, Οδυσσέας Ιθάκης, Α.Ε. Κεφαλληνίας, Παγκεφαλληνιακός, Διλινάτα και Ομαλά.
        Α.Ο. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ
Έδρα: Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ο.Κ.Ι.
        Πάρα πολύ ενισχυμένος και φέτος ο περυσινός πρωταθλητής της κανονικής περιόδου Α.Ο.Κ.Ι. και με ένα «ρόστερ» πολλών τοπικών «αστέρων» που άνετα θα μπορούσε να μας εκπροσωπούσε και μάλιστα να είναι ανταγωνιστικός σε ένα μεγαλύτερο από αυτό πρωτάθλημα. Ανεξάρτητα από την αποτυχία του στο κύπελο και τον αποκλεισμό του από τα Διλινάτα, που δεν φαίνεται να επηρεάζει τους στόχους του, λογικά θα είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του.
Προπονητής παρέμεινε και αυτή την χρονιά ο κ. Θόδωρος Βουκελάτος.
        Α.Ο.  ΠΡΟΝΝΟΙ
Έδρα: Δημοτικό Τζανάτων
        Μια ομάδα με όλα τα στοιχεία που της επιτρέπουν να αισιοδοξεί ότι θα κάνει μια αξιόλογη πορεία, αφού έχει μια πολύ καλή διοίκηση και ένα γήπεδο με φυσικό χόρτο, κάτι που θα είναι ανασταλτικός παράγοντας για τις ομάδες που φιλοξενεί και ποντάρει πολλά σε αυτό.
Είναι αρκετά ανανεωμένη με πολλά νέα παιδιά από τις ακαδημίες και με ένα «κράμα» με τις παλιοσειρές ώστε να ξεπεράσει την απειρία των πρώτων για την καλή παρουσία και για το καλύτερο δυνατόν βαθμολογικό πλασάρισμα.
Στην θέση του επί πολλά χρόνια πολύ καλού τεχνικού Δημ. Παντελειού φέτος ήρθε ο κ. Κουρκουμέλης Γεράσιμος για να οδηγήσει την ομάδα στο δύσκολο φετινό πρωτάθλημα.
Α.Ε.  ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
Έδρα: Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Από την Β΄ βρέθηκε ξαφνικά στην Α΄ λόγω της αναδιάρθρωσης και φαίνεται ότι δεν θα αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη και θα διακριθεί.
Έγιναν αρκετές όσο και σημαντικές σε αξία προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό, αφού ήρθαν σπουδαίοι και έμπειροι ποδοσφαιριστές να ενισχύσουν την ομάδα.
Βασικός στόχος της ομάδας η είσοδος στην τελική τετράδα του πρωταθλήματος αλλά και οι κρυφές ματιές για τον τίτλο του πρωταθλητή είναι δικαιολογημένες.
Προσωπική μου άποψη είναι ότι η Α.Ε.Κ. είναι από τα φαβορί για αυτό.
Η ομάδα συνεχίζει και στην επόμενη φάση του τοπικού κυπέλου αποκλείοντας τους Πρόννους.
Προπονητής ο κ. Βασίλης Κουμαριώτης.
Π.Α.Ο.  ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
Έδρα: Δημοτικό Βαθύ Ιθάκης
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
Όπως και η Α.Ε.Κ. έτσι και η ομάδα από τον Σταυρό που θα εκπροσωπήσει φέτος την Ιθάκη στο «μεγάλο» πρωτάθλημα βρέθηκε ξαφνικά στην Α΄ κατηγορία κάτι που μάλλον την «αιφνιδίασε» και έτσι άργησε να γίνει ο σωστός προγραμματισμός και η ανάλογη ενίσχυση που απαιτεί η κατηγορία. Στην αρχή δεν ήθελε να αποδεχθεί την άνοδο της αλλά στην συνέχεια άλλαξαν τα πράγματα κάτι που έγινε με τον «προβιβασμό» της.
Έτσι θα βασιστεί στα «δικά» της παιδιά και ο στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος από την παραμονή, κάτι που φαντάζει αρκετά δύσκολο και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για την υπέρβαση!
Η ομάδα της Ιθάκης συνεχίζει και στην επόμενη φάση του τοπικού κυπέλου αποκλείοντας τα Φωκάτα.
Προπονητής και φέτος ο κ. Κώστας Κουτσουβέλης.
Π.Α.Ο.  ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
 Έδρα: Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
Μια πάρα πολύ καλά οργανωμένη ομάδα με σωστή διοίκηση και καλό προπονητή, έχει ρίξει το βάρος στις ακαδημίες με αποτέλεσμα αυτή την στιγμή να διαθέτει μια πολύ νεανική όσο και ικανή ομάδα, με την ηλικία των ποδοσφαιριστών του (εκτός του έμπειρου Γ. Αντωνίου) να κυμαίνεται σε πολύ χαμηλά επίπεδα, κάτι αρκετά ενθαρρυντικό για το μέλλον της ομάδας αλλά και του Κεφαλονίτικου ποδόσφαιρου.
Βασικός και πρωταρχικός στόχος η γρήγορη παραμονή στην κατηγορία. Στην συνέχεια η είσοδος της ομάδας στα play offs και το καλύτερο δυνατόν πλασάρισμα.
Η ομάδα συνεχίζει και στην επόμενη φάση του τοπικού κυπέλου αποκλείοντας την Σάμη.
Προπονητής συνεχίζει ο κ. Νίκος Βουτσινάς.
Α.Ο.  ΔΙΛΙΝΑΤΑ
Έδρα: Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
Με κεκτημένη ταχύτητα μπήκε στις υποχρεώσεις της για την νέα περίοδο η ομάδα του «μεγάλου» χωριού» και με το καλημέρα πέτυχε σπουδαία πρόκριση και νίκη 3-1 επί του Α.Ο.Κ.Ι..
Μια ομάδα με πολύ καλή διοίκηση και επίσης πολύ καλή οργάνωση είναι ικανή να καταφέρει πολλά. Φέτος ψάχνει το κάτι παραπάνω σε σχέση με την περυσινή περίοδο και την εκ νέου συμμετοχή της στα play offs κυνηγώντας το όνειρο του «πρωταθλητή» και έχει αυτήν την προοπτική όπως έδειξε στον αγώνα κυπέλου στέλνοντας μήνυμα παντού, ότι «τόχει».
Συνεχίζει στην ομάδα ο προπονητής κ. Τάκης Φωής.
Α.Σ.  ΟΜΑΛΑ
Έδρα: Ε.Α.Κ. Ε.Π.Σ.Κ.-Ι. Φαρακλάτων
Η ομάδα των Ομαλών αποτελεί μια ιδιαίτερη όσο και ξεχωριστή περίπτωση πράγμα, που την κάνει ικανή για «ΟΛΑ».
Και φέτος θα στηριχθεί στον περυσινό κορμό αφού οι αλλαγές στο «ρόστερ» είναι ελάχιστες και αυτό αποτελεί καλή περίπτωση για την ομάδα.

Στον αγώνα κυπέλου και την ήττα-αποκλεισμό στο γήπεδο της από την Πρόοδο Ιθάκης δεν έπεισε αλλά υπάρχουν αρκετές δικαιολογίες για αυτό με βασικότερη την έλλειψη φιλικών αγώνων.
Όμως άλλο κύπελο και άλλο πρωτάθλημα. Για αυτό κάποιοι ας το έχουν κατά νου και να μην ξεγράψουν τους Βαλσαμάδες. Σίγουρα με αυτή την ομάδα δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτε! Προπονητής φέτος θα είναι ο κ. Γεράσιμος Τσιμάρας.

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
       
        «Πολυτέλεια» για την κατηγορία αυτή είναι οι παρουσία των ομάδων της Προόδου Ιθ., του Παλληξουριακό και της Σάμης που σίγουρα είναι, και πρέπει περαστικές από αυτήν.
        Μαζί τους και ο Ηρακλής Πρόννων , ο Πυλλαριακός και οι «νεοφώτιστοι» στην κατηγορία, Α.Ο. Φωκάτα και Δόξα Διλινάτων. Από αυτήν στο τέλος τέσσαρες ομάδες θα οδηγηθούν στα play offs για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Δύο ανεβαίνουν στην Α΄κατηγορία και μία «ταξιδεύει» στην Γ΄.
        Με μια ματιά στις ομάδες φαίνεται ότι θα γίνει ένα αρκετά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και εκτός ολίγων εξαιρέσεων οι ομάδες ξεκινούν από την ίδια «αφετηρία». Το μεγάλο φαβορί ακούει στο όνομα Πρόοδος Ιθάκης ενώ το ίδιο ανταγωνιστικές θα είναι και οι ομάδες της Σάμης και του Παλληξουριακού.
          ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
          Έδρα: Δημοτικό Βαθύ Ιθάκης
ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
        Η ομάδα από το νησί του Οδυσσέα με πολύ καλή διοίκηση και ποιοτική ομάδα, στηρίζεται στην εμπειρία και τα νιάτα και φαντάζει ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την επάνοδο της στην Α΄ κατηγορία, στην θέση δηλ. που της αξίζει. Πραγματική πολυτέλεια για την Β΄ κατηγορία η συμμετοχή της, όπως προαναφέραμε.
        Βασικός στόχος ο πρωταθλητισμός αλλά και η καλή αγωνιστική παρουσία της.
        Προπονητής φέτος ο κ. Μάκης Βώρρος που επανήλθε.
       
         
          Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
          Έδρα: Δημοτικό Καραβομύλου
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
Μια ομάδα που στηρίζεται στην υποδομή και τις δικές της ακαδημίες, με πολύ νεανικό ρόστερ και το μεγαλύτερο ποσοστό ποδοσφαιριστών από αυτές.
Πρώτος στόχος και εδώ η συμμετοχή στα play offs, η συλλογή εμπειριών για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές αλλά και η άνοδος στην «μεγάλη» κατηγορία.
Προπονητής θα είναι ο κ. Βαγγέλης Μιχαλάτος.

Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
Έδρα: Δημοτικό Αγίου Αντωνίου
     

Μετά από απουσία ενός χρόνου από τις διοργανώσεις της Ε.Π.Σ.Κ.-Ι. (για τους γνωστούς λόγους) η ιστορική ομάδα της Παλλικής δηλώνει εκ νέου παρόν με πολύ υψηλούς στόχους και βασικά την είσοδο του πρώτα στα play offs και μετά την άνοδο της στην «μεγάλη» κατηγορία.
Προπονητής ο κ. Αραβαντινός Χαράλαμπος.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ
Έδρα: Δημοτικό Τζανάτων
Μετά την περυσινή της πολύ καλή παρουσία στο ίδιο πρωτάθλημα η ομάδα των Τζανάτων φέτος θα ψάξει το κάτι παραπάνω που δεν είναι άλλο από την συμμετοχή της στα play offs και ότι καλύτερο προκύψει.
Θα στηριχτεί πολύ στην έδρα της αφού ο φυσικός χλοοτάπητας  που διαθέτει θα είναι ανασταλτικός παράγοντας για τις φιλοξενούμενες ομάδες κάτι που  θα προσπαθήσει να εκμεταλλευθεί.
Προπονητής είναι ο κ. Διαμαντάτος Βαγγέλης

Α.Ο. ΠΥΛΛΑΡΙΑΚΟΣ
Έδρα: Δημοτικό Μακρυωτίκων
Ομάδα αρκετά δυνατή η Πύλλαρος,  βασίζεται πάρα πολύ στην έδρα της και θέλει να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα γίνεται την παραμονή της στην κατηγορία ενώ κρυφές ματιές ρίχνει και στα play offs και ότι καλύτερο προκύψει.
Προπονητής ο κ. Κώστας Κουγιανός.

Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
Έδρα: Δημοτικό Κεραμειών
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
«Νεοφώτιστα» στην Β΄ κατηγορία αλλά με μεγάλες φιλοδοξίες και όνειρα.
Μια ομάδα που δημιουργήθηκε σε στέρεες βάσεις και σοβαρά υγιή πρότυπα που πάνω από όλα αγωνίζεται για τον αθλητισμό και όχι τον πρωταθλητισμό. Διασκεδάζοντας το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.
        Ο στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία, κάτι που εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρουν, αλλά και αν προκύψει κάτι παραπάνω στην συνέχεια δε θα πουν όχι.
        Προπονητής για μια ακόμη χρονιά ο κ. Μιχάλης Αθηναίος.
        Α.Π.Σ. ΔΟΞΑ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ  
        Έδρα: Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
        Η άλλη «νεοφώτιστη» στην κατηγορία. Μια ομάδα για το καλύτερο και το χειρότερο. Αρκετά ενισχυμένη φέτος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Και εδώ βασικός στόχος η παραμονή στην κατηγορία κάτι που φαντάζει αρκετά δύσκολο αλλά εφικτό.
Προπονητής συνεχίζει ο κ. Γιώργος Βικάτος.

Δηλώσεις:
Παρακάτω σας μεταφέρουμε δηλώσεις παραγόντων Ε.Π.Σ.Κ.-Ι. και της Διαιτησίας.

Ευάγγελος Μαζαράκης πρόεδρος Ε.Π.Σ.Κ.-Ι.
Με την έναρξη των Τοπικών Πρωταθλημάτων χαιρετίζω από την καρδιά μου όλους εκείνους που καταθέτοντας την ψυχή τους συμμετέχουν στο τοπικό ποδόσφαιρο και με τον τρόπο τους βοηθούν  την κοινωνία μας να έχει αυτή τη διέξοδο τους δύσκολους αυτούς καιρούς.
 Η Ένωσή μας και οι άνθρωποί της, αντιμετωπίζοντας  μεγάλα προβλήματα κυρίως οικονομικά, και γενικά τις δυσκολίες που βιώνουμε όλοι μας την περίοδο αυτή με τα όποια λάθη μας, προσπαθούμε όσο μπορούμε να σταθούμε κοντά στους ανθρώπους του ποδοσφαίρου.
Καλώ όλους τους ενδιαφερομένους παράγοντες, ποδοσφαιριστές και προπονητές αλλά κυρίως τους διαιτητές να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων βάζοντας σε προτεραιότητα την αξιοπρέπεια, το ευ αγωνίζεσθε και την πολιτιστική μας κουλτούρα σαν Κεφαλλονίτες και Ιθακήσιοι, ώστε τα γήπεδά μας στα χάλια που τα αφήσανε να έχουν, να αντανακλούν την ανωτερότητα της Επτανησιακής Κουλτούρας και του Πολιτισμού. Από την πλευρά μας καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να υπάρξουν καλές συνθήκες διεξαγωγής των αγώνων αν και δεν μπορούμε φυσικά να το επιβάλλουμε σε ανθρώπους που δεν έχουν όραμα, ικανότητα και διάθεση να το βοηθήσουν.
Καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία και καλή διάθεση.
Το ποδόσφαιρο είναι δική μας υπόθεση, εμείς θα το διαχειριστούμε όλοι μαζί, και θα το αναδείξουμε σύμφωνα με τη δική μας ικανότητα. Εμπρός λοιπόν να δώσει ο καθένας ότι έχει στο ποδόσφαιρο.

Ηλίας Κουρκουμέλης πρόεδρος Ε.Π. & Κ.Ε. Ε.Π.Σ.Κ.-Ι.

     Εύχομαι να γίνει ένα πρωτάθλημα αντάξιο των προσδοκιών μας μέσα σε κόσμια αθλητική συμπεριφορά, να έχουμε καλές διαιτησίες, υγεία και επιτυχίες ο καθένας ξεχωριστά στον τομέα του. Επιτέλους ας χαρούμε το ποδόσφαιρο. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους.

Δημήτρης Καλιβωκάς πρόεδρος Επιτροπής διαιτησίας Ε.Π.Σ.Κ.-Ι.
     Από την πλευρά μου σαν πρόεδρος της Επιτροπής διαιτησίας της Ε.Π.Σ.Κ.-Ι. να ευχηθώ σε όλους τους εμπλεκόμενους με το ποδόσφαιρο στην Κεφαλονιά και την  Ιθάκη, παράγοντες, διαιτητές, ποδοσφαιριστές υγεία  και επιτυχίες στους στόχους τους.
     Θα ήθελα επίσης με την ευκαιρία να τους παρακαλέσω να βοηθήσουν με την συμπεριφορά τους να πραγματοποιηθεί ένα πολύ αξιόλογο πρωτάθλημα, μακριά από εντάσεις και ακρότητες ώστε να μην έχουμε τα περυσινά γεγονότα τα οποία μόνο κακό κάνουν στο άθλημα και στην εικόνα μας σαν κοινωνία.

Γεράσιμος Μαζαράκης πρόεδρος Σ.Δ.Π.Κ.-Ι.
     Ως πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Κεφαλληνίας – Ιθάκης, εύχομαι αυτή η ποδοσφαιρική  χρονιά, να είναι η καλύτερη και οι ομάδες όπως και οι διαιτητές να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Με περισσότερη προπόνηση και επιμόρφωση, οι διαιτητές του συνδέσμου, πιστεύω ότι φέτος θα ελαχιστοποιήσουν τα λάθη και θα συμβάλουν στην αναβάθμιση του τοπικού ποδοσφαίρου. Η συνεργασία του συνδέσμου με την Επιτροπή Διαιτησίας της  Ένωσης στην οποία είμαι και εγώ μέλος είναι πάρα πολύ καλή. Φέτος επιχειρούμε ριζικές αλλαγές, στην εκπαίδευση, προπόνηση και αξιολόγηση των διαιτητών μας. Εύχομαι και πάλι καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες, υγεία και δύναμη σε όλους, με τα λιγότερα δυνατά λάθη από  τους διαιτητές μας.

     Ας δούμε τι είπαν και δυο εκπρόσωποι του Κεφαλονίτικου και Θιακού ποδοσφαίρου που οι ομάδες τους εκπροσωπούνται στην Α΄ και Β΄ κατηγορία αντίστοιχα:
Κώστας Βαρτελάτος – Α.Ο. Διλινάτα
     Εύχομαι η νέα ποδοσφαιρική χρονιά να είναι καλύτερη από τις προηγούμενες γιατί με λύπη μου βλέπω ότι ομάδες που επί πολλά χρόνια πρωταγωνιστούσαν στα τοπικά και όχι μόνο πρωταθλήματα έχουν εγκαταλείψει και αυτό είναι ότι χειρότερο για το ποδόσφαιρο μας. Επίσης να είναι το τελευταίο πρωτάθλημα με τόσες λίγες ομάδες στις κατηγορίες και σε αυτό πρέπει να βοηθήσουμε όλοι. Είναι αμαρτία καθημερινά να «μαραίνεται» το τοπικό ποδόσφαιρο και τα γήπεδα να αδειάζουν από νέα παιδιά. Υπεύθυνοι σε αυτό είμαστε όλοι και ο καθένας έχει την δική του ευθύνη.
     Ευχή μου να διεξαχθεί ένα όμορφο πρωτάθλημα μέσα σε κόσμια αθλητικά πλαίσια και λυπάμαι πολύ που άρχισε έτσι, όπως δεν περιμέναμε.
     Καλή χρονιά με υγεία σε όλους, και στέλνω ένα S.O.S. στην διαφύλαξη του τοπικού ποδοσφαίρου ώστε άμεσα να γεμίσουμε τα γήπεδα μας με παιδιά που δυστυχώς τελευταία χάνονται από  τον φυσικό τους χώρο.   
Διονύσης Στανίτσας – Πρόοδος Ιθάκης
     Με την ευχή να δούμε ένα πρωτάθλημα αντάξιο των προσδοκιών μας χωρίς παρατράγουδα χαιρετίζω την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος Α΄- Β΄ κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Κ.-Ι.. Να έχουμε όλοι παράγοντες, διαιτητές και ποδοσφαιριστές μια πολύ καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και ξεχωριστές επιτυχίες για τον καθένα για να γίνει το ποδόσφαιρο μας πόλος έλξης για τα μικρά παιδιά που δυστυχώς όλο και απομακρύνονται από τον χώρο.
     Επίσης εύχομαι στον εκπρόσωπο του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου στο περιφερειακό πρωτάθλημα Α.Ο. Εικοσιμίας να πετύχει τους στόχους του και την παραμονή του στην κατηγορία.
     Τέλος εύχομαι στην ομάδα μας την Πρόοδο Ιθάκης να επανέλθει στην φυσική της θέση που είναι η Α΄ κατηγορία.
   

     Σημ.: Συντακτικής ομάδας sportsthea:
     Θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη από κάποιους παράγοντες ή ομάδες που δεν έχουμε αναρτήσει φωτογραφίες τους, αλλά επειδή η λειτουργία αυτού του site χρονικά είναι πολύ μικρή δεν διαθέτουμε στο αρχείο μας πολλές και υποσχόμαστε ότι στο μέλλον, και φυσικά και με την δική τους βοήθεια, δεν θα ξανασυμβεί κάτι τέτοιο.
     Επίσης καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία σε όλους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου