Πέμπτη, Οκτωβρίου 13

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΡΑΚΑΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗ


            
          ΙΩΣΗΦ ΔΡΑΚΑΤΟΣ                                      13/10/2011
        ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Σ.Π.Π.Κ.Ι.
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ                              ΠΡΟΣ Μ.Μ.Ε.     



       Επειδή εγράφησαν και ακούστηκαν διάφορα σχόλια κατά του Επιτρόπου Αθλητισμού Κεφαλληνίας κυρίου Άγγελου Κωνσταντάκη από το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. Ευάγγελου Μαζαράκη, σας γνωρίζω τα κατωτέρω.

   Ο Άγγελος Κωνσταντάκης  ανήκει σε μεγάλη αθλητική οικογένεια του Νησιού μας, η γυναίκα του ασχολείται στο τένις και ο ίδιος έχει παίξει πολλά χρόνια ποδόσφαιρο στο σωματείο «ΕΥΓΕΡΟΣ» με τα αδέλφια του. Στη συνέχεια υπηρέτησε το σωματείο αυτό ως παράγοντας – χρηματοδότης. Είναι δηλαδή από τους ανθρώπους που πλήρωσαν και πληρώνουν το τοπικό ποδόσφαιρο. Όταν έβαλε υποψηφιότητα για το Δήμο Κεφαλονιάς, τον ψηφίσαμε όλοι προκειμένου να ασχοληθεί με τα αθλητικά πράγματα του τόπου, στα οποία έχει αποδείξει τις ικανότητές του και πράγματι τα καταφέρνει περίφημα, προσφέροντας τα μέγιστα.
   Δεν επιτρέπεται λοιπόν κάποιος που προέρχεται από το χώρο της διαιτησίας, ο οποίος είναι αμειβόμενος χώρος, να κάνει τραγικές και άστοχες κρίσεις εναντίον ενός ατόμου που έχει προσφέρει εργασία και χρήματα στο τοπικό ποδόσφαιρο και να λέει (όπως πληροφορήθηκα από τα ΜΜΕ) ότι είναι ακατάλληλος για τη θέση που κατέχει στο Δήμο, γιατί εμείς τον ψηφίσαμε δια τούτο και αδιαφορούμε για τη γνώμη  του κυρίου «μόνος του τα λέει μόνος του τ’ ακούει». Το μέλος της ΕΠΣΚΙ σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εφημερίδα «ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ» είχε δηλώσει «ότι έχω καταφέρει στη ζωή μου το οφείλω στο ποδόσφαιρο». Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να προσθέσω κάτι, η συγκεκριμένη δήλωση τα λέει όλα. Την τελευταία 10ετία που ασχολείται στην ΕΠΣΚΙ με λοιπούς συνεργάτες του, το τοπικό ποδόσφαιρο φθίνει διαρκώς (έφυγαν οι μισές ομάδες, αυξήθηκαν ιλιγγιωδώς τα κοστολόγια, γίνονται μίνι πρωταθλήματα π.χ. Α΄ κατηγορία με 7 ομάδες, Β΄ με 6 ομάδες και Γ΄ με 3 κλπ. ενώ οι Γ.Σ. της Ενώσεως πραγματοποιούνται με 4 μόνο σωματεία). Μήπως λοιπόν πρέπει πρώτα ο κύριος αυτός να κοιτάξει τα δικά του προβλήματα;
   Τα ανωτέρω αφορούν εντελώς προσωπικές μου σκέψεις και κρίσεις και δεν έχουν σχέση με τη θέση μου στο Δ.Σ. του Σ.Π.Π.Κ.Ι. που εκφράζεται μέσω των επίσημων δελτίων τύπου του Συνδέσμου, που προκύπτουν από αποφάσεις του Δ.Σ. και όχι από τον Πρόεδρό του, όπως συμβαίνει με κάποιους άλλους που επιδιώκουν μονίμως την προβολή και τη λεζάντα.  

     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου