Πέμπτη, Οκτωβρίου 27

Αδέλφια καλή εβδομάδα σας εύχομαι……… Αυτή που έρχεται…….. Οι Γερμανοί ξανάρχονται ή μάλλον φτάσανε….. Η Μέρκελ είναι προ των πυλών……. Μετά το κούρεμα έρχεται και το ξούρισμα!!!!!!!
Καλά έχουν σκυλιάσει κάποιοι, προσπαθούν να καταλάβουν ποιος είναι αυτός που γράφει την στήλη. Αμ δε που θα πω. Καλύτερα να την πέφτετε  σε άλλον παρά σε μένα. Έτσι γράφω όσα θέλω και χωρίς διαμαρτυρίες.
Υπεράνω πάσης υποψίας!!!
Τι είδα; Κάτι φωτογραφίες από το Δ.Α.Κ. Αργοστολίου από αγώνα πρωταθλήματος. Ωραίο χρωματάκι το γήπεδο. Μαύρο με λίγο πράσινακι. Θα είναι τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην κατασκευή συνθετικού χλοοτάπητα.
Εεεεε εκεί πλατεία μεριά, ακούει κανείς; Τα παιδιά έχουν προβλήματα. Οι τραυματισμοί δίνουν και παίρνουν. Πρέπει να σακατευτεί κανένας για να κάνετε κάτι; Το χορταράκι έκλεισε 11 χρόνια διαρκούς λειτουργίας και πάμε για 12.
Όλα έχουν και ένα όριο ζωής.
Και σας το είχα πει. Ψυχραιμίααααα. Έπεσε λέει το ξύλο της αρκούδας στον αγώνα  ΔΟΞΑΣ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ και ΠΡΟΟΔΟΥ ΙΘΑΚΗΣ. Φίλαθλοι παίχτες παράγοντες ένα κουβάρι. Είχαμε αστυνομίες παραλίγο μηνύσεις και άλλες ομορφιές.
Όπως είδες Πρόεδρε ο Άγιος δεν έβαλε το χέρι του. Εσυ το θρησκευτικό σου καθήκον μπορεί να το έκανες (όπως πάντα βέβαια) αλλά κάποιοι ζουρλάθηκαν.
Και μια ερωτησούλα γιατί θα πάω με την απορία. Τελικά το κολυμβητήριο έχει άδεια; Και αν έχει, τι είναι. Προσωρινή; Οριστική; Η μήπως δεν έχει καθόλου. Η επιτροπή ακόμα να βγάλει το πόρισμα;
Και κάτι ακόμα εκεί προς Μέγαρο μεριά. Μην αναζητείται λύσεις εκεί που δεν υπάρχουν σχετικά με την θέρμανση του κολυμβητηρίου. Οι λύσεις είναι δύο: ή πετρέλαιο όπως είναι σήμερα και με το κόστος που έχει, ή θέρμανση με αέριο που θα κατεβάσει το κόστος από 20-30%. Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν γιατί θα είχαν εφαρμοστεί και αλλού.
Και από τα λίγα που ξέρω τέτοια λύση δεν υπάρχει.
Ας το κάνουμε ποιο ελαφρύ γιατί δεν είναι στο στυλ μου.
Ρε ο Τσάκας πλάκα πλάκα έρχεται μαζί με τον Εμίρη. Ρε βαζελάκια σας βλέπω με κελεμπίες και τις βαζελίνες με μπούργκα. Άσε που θέλει και τον άλλον Παναθηναϊκό των Γιανακοπουλέων. Βρε λες;

Άλλη φάμπρικα βρήκαν τα κοράκια της διαιτησίας. Πανό βλέπουν; Κάτωωωωωωωωω.  Βρε δεν πάει να λέει ότι θέλει. Να κατεβεί αμέσως.
Αααα δεν πάμε καλά.
Και μέσα σε όλα να σου και ο Λοβέρδος. Διαδηλώσεις , ένας νεκρός και αυτός είχε χρόνο να μας εκθέτει τους προβληματισμούς του σχετικά με τον Ολυμπιακό και τον Μπαλμπέρδε.
Αντιγράφω από το gazzeta.gr.
Δείτε τι έγραψε την περασμένη Παρασκευή ο Ανδρέας Λοβέρδος, μόλις μία μέρα μετά τα επεισόδια στο Σύνταγμα!
«Ο Ολυμπιακός φτιάχνει μεγάλη ομάδα επειδή ο Ε. Βαλβέρδε, με επιμονή του προέδρου Μαρινάκη, ήταν και παραμένει προπονητής του. Με άλλα λόγια, επειδή ο πρόεδρος επιμένει και εφαρμόζει τις επιλογές του, ο Ολυμπιακός αποκτά τα χαρακτηριστικά μιας μεγάλης ομάδας με προσωπικότητα.
Οι όψιμοι υποστηρικτές του Βαλβέρδε καλό θα είναι να πάνε στον καθρέπτη να κοιταχτούν και να ορκιστούν στον εαυτό τους ότι δεν θα αποδοκιμάσουν ξανά τους παίχτες και τον προπονητή. Ο Ολυμπιακός του Βαλβέρδε έχει μέλλον. Εύχομαι η Μπαρτσελόνα, αν είναι να πάρει τον προπονητή μας, να τον πάρει σε δύο χρόνια και όχι του χρόνου. Θυμίζω στους δύσπιστους ότι ο Γιόχαν Κρόϊφ πρότεινε τον Βαλβέρδε για διάδοχο του Γκουαρδιόλα και όλοι ξέρουν ότι η διοίκηση της Μπαρτσελόνα αποδέχεται τις συμβουλές του Γ. Κρόϊφ. Ολυμπιακός λοιπόν και Βαλβέρδε. Εύχομαι  καλή συνέχεια στην ομάδα αν και φέτος δεν έχω καταφέρει να τη  δω λόγω υποχρεώσεων, εκτός μόνο από το φιλικό με την West Bromwich Albion».
Βρε δεν μας χέζεις και εσύ....... Μας έλυσες όλα τα προβλήματα και σε μάρανε ο Ολυμπιακός και ο Βαλβέρδε.

        Αυτά για σήμερα. Θα μαζέψω υλικό και την επόμενη εβδομάδα θα σας έχω φρέσκο πράγμα.
        Άντε καλή παρέλαση και καλό μπαρμπέρισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου