Κυριακή, Οκτωβρίου 23

ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ


ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
Α΄  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
1.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ –  Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
2 – 2
2.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ – Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
1 - 2 
3.
Α.Ε.Κ. –  Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
5 – 3
4.
ΡΕΠΟ: Α.Ο.Κ.Ι.

ΙΣΟΠΑΛΟ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΤΑ ΟΜΑΛΑ
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - Α.Σ. ΟΜΑΛΑ 2-2
   
   Σε ένα παιχνίδι με πολλές συγκινήσεις και την μεγάλη ανατροπή Παγκεφαλληνιακός – Ομαλά αναδείχθηκαν ισόπαλοι στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με σκορ 2-2. Το παιχνίδι δεν διεκδικεί «δάφνες» ποιότητας και το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο.  


Γκολ και φάσεις:
     Νωρίς σχετικά πήρε το προβάδισμα ο «Πάγκε» για το 1-0 όταν το κόρνερ του Θ. Τούρλα βρήκε μόνο και αμαρκάριστο στο δεύτερο δοκάρι τον Ιγκ. Μερολάϊ το πλασέ του οποίου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.



     Στο 23΄η γηπεδούχος ομάδα «ζευγαρώνει» τα τέρματα της με τον ίδιο τρόπο και σκόρερ αυτή την φορά τον Δημ. Κατσιγιώργη.
     Όμορφο πλασέ του Ιγκλ. ΜερολάΪ που εκμεταλλεύτηκε το κενό στην άμυνα των Ομαλών στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ι. Αρτούρ.
     Στο 38΄ήρθε η μείωση του σκορ από τα Ομαλά, όταν ύστερα από ωραία ομαδική ενέργεια των φιλοξενουμένων η μπάλα έφτασε μέσα στην περιοχή μετά από πολλές κόντρες στον Γ. Παπαχρυσανθάκη ο οποίος την γύρισε έξυπνα στον Γ. Τριανταφύλλου το πολύ ωραίο γυριστό σουτ του οποίου κατέληξε στα δίχτυα για το 2-1 βάζοντας συγχρόνως την ομάδα του και πάλι στο παιχνίδι.
     Στο β΄ ημίχρονο τα Ομαλά μπήκαν δυνατά για την ισοφάριση, κάτι που στην συνέχεια κατάφεραν και συγκεκριμένα στο 48΄όταν σε αντεπίθεση και κάθετη πάσα του Χ. Σωτήρ ο Μ. Μεταξάς κάτοχος της μπάλας μπήκε στην περιοχή και με όμορφο πλασέ πετυχαίνει το τελικό 2-2 και συγχρόνως την μεγάλη ανατροπή.
     Στ 67΄μάλιστα θα μπορούσαν να είχαν πάρει «κεφάλι» στο σκορ αν το πολύ καλό απ΄ ευθείας φάουλ του Κ. Τζωρτζάτου δεν περνούσε ελάχιστα άουτ.
     Στο 69΄ σουτ του Τζάκη κοντράρει στα σώματα των αμυντικών και υπήρξαν διαμαρτυρίες για χέρι και μάλλον δεν έχουν δίκιο αφού ακόμη και χέρι να έγινε ήταν τόσο κοντινή η απόσταση κάτι το οποίο αποκλείει την πρόθεση.
Αντίθετα σε μια φάση που διαμαρτυρήθηκαν οι γηπεδούχοι όταν ο Γ. Ζάβαλης πεσμένος στο έδαφος σήκωσε το πόδι βρίσκοντας τον Αντωνόπουλο υπάρχει θέμα συζήτησης. Όμως εδώ είναι καθαρά θέμα αντίληψης της φάσης από τον διαιτητή (πως το είδε, αν είδε πρόθεση).
     Στο 79΄ ένα καλό σουτ του Αντωνόπουλου αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Ι. Αρτούρ.
     Η τελευταία φάση του αγώνα ήταν για τους γηπεδούχους όταν ο Α. Καραντινός-Νεόφυτος με πολύ ωραία σέντρα βρίσκει μόνο και αμαρκάριστο στην μικρή περιοχή και πλάγια τον Ο. Κουλουμπή η κεφαλιά του οποίου καταλήγει στα χέρια του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων.
Καλή η διαιτησία του κ. Ν. Βουτσινά, και των βοηθών του κ.κ. Δημ. Καλαφάτη και Χρ. Αβάζαρου, τα όποια λάθη πιθανόν έγιναν δεν επηρέασαν το αποτέλεσμα,.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: (Ν. Βουτσινάς), Γιαννάς, Ζαφειράτος, Κουλουμπής Νικ., Μηλιαρέσης, Ψάλτης, Σαρλάνης (69΄ Κουλουμπής Γερ.) Τούρλας, Κατσιγιώργης, Γιακουμάτος, Μερολάϊ (60΄ λ.τ. Αντωνόπουλος), Αρμάντο (46΄ Καραντινός-Νεόφυτος).
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ: (Γ. Τσιμάρας), Αρτούρ, Μεταξάς, Τζάκης, Αγγελόπουλος, Παγουλάτος, Σωτήρ, Ζάβαλης, Παπαχρυσανθάκης (65΄ Μπαζάρογλου), Τριανταφύλλου, Τζωρτζάτος, Μπάμπης (70΄ Καλογηράτος).
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ 1 -2 
ΕΣΠΑΣΑΝ ΚΑΡΔΙΕΣ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ….. ΟΛΑ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ
Τρία δοκάρια και πολλές ευκαιρίες για τα Διλινάτα
     Πολύ καλό παιχνίδι με ονειρεμένο φινάλε έγινε στο Βαθύ όπου τα Διλινάτα πήραν δύσκολη όσο και αγχώδη νίκη με σκορ 2-1 απέναντι στον Οδυσσέα.
     Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο αφού οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή σε όλον τον αγώνα, είχαν τρία δοκάρια, με τους Γ. Αναλυτή 2 και Διον. Τζωρτζάτο, ενώ έχασαν σωρεία ευκαιριών για μεγαλύτερο σκορ.
Γκολ και φάσεις:
Το 0-1 για τα Διλινάτα στο 72΄ με την «χρυσή» αλλαγή του Τ. Φωή τον Θεοδ. Τσάκο ύστερα από ωραίο συνδυασμό και πλασέ του σκόρερ.
Ο Οδυσσέας ισοφάρισε στο 80΄με απ΄ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Ν. Προσαλέντη.

Το τρίποντο και την νίκη με σκορ 1-2 πέτυχε ο Δ. Τζωρτζάτος με απ΄ ευθείας εκτέλεση φάουλ στο 87΄ λυτρώνοντας την ομάδα του που το τέλος της 2ης αγωνιστικής την βρίσκεται «οδηγός» και μόνη πλέον στην κούρσα του πρωταθλήματος.
Καλή η διαιτησία του κ. Γ. Λουκέρη και των βοηθών του κ.κ. Π. Κομητόπουλου και Παν. Παίζη.
Οι συνθέσεις:
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ: (Κ. Κουτσουβέλης), Κουτσουβέλης Ζης., Βλησμάς, Μήτσουρας (46΄ Κουτσουβέλης Ν), Φατούρος, Μαλλιακρίδας, Μαρούδας, Χαϊδεμενάτος, Μαγουλάς, Κουτσουβέλης Παν., Προσαλέντης Ν., Μαρούλης Νικ.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ: (Τ. Φωής), Αλιάϊ, Λάσκαρης, Μίρτο, Αναλυτής Θεοδ., Μανώλης (64΄Τσάκος), Τζωρτζάτος Δημ., Τζωρτζάτος Διον., Σεμπάστιαν, Κατσούρης, (64΄Κουσαθανάς), Τζωρτζάτος Χρ., Αναλυτής Γ.
Α.Ε.Κ. – Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ 5-3
ΑΓΓΛΙΚΟ ΣΚΟΡ ΣΤΟ Δ.Α.Κ.  ΒΡΟΧΗ ΤΑ ΓΚΟΛ ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Ε.Κ.
     Σε ένα ιδιαίτερα «χορταστικό» παιχνίδι η Α.Ε.Κ. νίκησε εύκολα τους ελλιπείς Πρόννους, που είχαν την ατυχία από το 35΄να αγωνίζονται με δέκα ποδοσφαιριστές (δεν υπήρχε κάποιος στον πάγκο για να αντικαταστήσει τον τραυματία Α. τραυλό), δίκαια και σχετικά εύκολα με σκορ 5-3.
     Οι ομάδες από την αρχή έδειξαν τις διαθέσεις τους και πρόσφεραν πλούσιο θέαμα με πολλά γκολ.
Γκολ και φάσεις:   
     Οι Πρόννοι προηγήθηκαν στο σκορ 1-0 στο 5΄ του αγώνα με φοβερό γυριστό ψηλοκρεμαστό σουτ έξω από την περιοχή και πλάγια του Ντεμάϊ.
     Η ισοφάριση ήρθε γρήγορα και συγκεκριμένα στο 9΄ όταν ο Κόλλιας εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Τραυλού και εύκολα με πλασέ πέτυχε το 1-1.
     Στο 34΄ο δείκτης του σκορ ανεβαίνει στο 2-1 με σκόρερ τον Γ. Λούλουδα
     Το 3-1 και πάλι ο Κόλλιας στο 35΄με ψηλοκρεμαστό σουτ στην έξοδο του Κατσιλίδη.
     Στο 72΄ο νεοεισελθόν στον αγώνα Μουτσάϊ  προλαβαίνει στην έξοδο τον Κατσιλίδη τσιμπάει την μπάλα για το 4-1.
Μετά από 6΄ λεπτά στο 78΄ ο Πετεινάτος με ωραίο διαγώνιο σουτ πετυχαίνει το πέμπτο γκολ για την ομάδα του.
     Από το σημείο αυτό και μετά η Α.Ε.Κ. επαναπαύτηκε στο 5-1 δίνοντας την ευκαιρία στους Πρόννους να αναλάβουν πρωτοβουλία και να πετύχουν δυο ακόμη τέρματα μειώνοντας το τελικό αποτέλεσμα με τον Κυρ. Κουρκουμέλη.
     Πρώτα στο 81΄ο μετά από σέντρα του Ζαπάντη πετυχαίνει με ωραία κεφαλιά το 5-2 για κλείσει το σκορ στο 5-3 με πλασέ στο 90΄έπειτα από ωραία παράλληλη σέντρα του Χιόνη.
     Κανένα πρόβλημα για τον κ. Σκαλτσή που ήταν πολύ καλός όπως και οι βοηθοί του Καλαφάτης Δημ. Και Αβάζαρος Χρ.
Οι συνθέσεις:
Α.Ε.Κ: (Β. Κουμαριώτης), Παυλάτος, Στεφανάτος, Τασιούλης, Βαλλιανάτος, Βεκερίδης, Γασπαρινάτος Π. (46΄Μουτσάϊ), Χασάϊ, Λούλουδας, Κόλλιας, Ζαμπαύτης (87΄Θωμάς), Δρόσος (76΄Πετεινάτος)
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ: (Γερ. Κουρκουμέλης), Κατσιλίδης, Αναγνώστης, Κουρκουμέλης Σπ., Χελάϊ (20΄λ.τ. Χιόνης Δ.), Διαμαντάτος, Κουρκουμέλης Κυρ., Σολωμός, Τραυλός, Ντεμάϊ, Τζανίκος-Ζαπάντης, Σπαθής Λ.
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
2η Αγωνιστική
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
Β.
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
6
5 – 1
2.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
4
8 – 2
3.
Α.Ο.Κ.Ι.
3
2 – 1
4.
Α.Ε.Κ.
3
6 – 5
5.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
1
2 – 2
6.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
0
3 – 8
7.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
0
1 – 8
                                  Ο πρωταθλητής παίζει play offs για άνοδο στο περιφερειακό.
                                  Ο  7ος (τελευταίος) υποβιβάζεται στην Β΄ κατηγορία.
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ( 3η /29-30/10/11)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ – Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
2.
Α.Ο.Κ.Ι –  Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
3.
Α.Ε.Κ - Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
4.
ΡΕΠΟ : Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ

Β΄  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
1.
Α.Ο.ΦΩΚΑΤΑ – Α.Ο.ΣΑΜΗΣ
1 – 3  
2.
Α.Ο. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΠΑΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
1 – 1
3.
Α.Π.Σ. ΔΟΞΑ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ - Α.Ο.ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
0 – 0 
4.
ΡΕΡΕΠΟ: Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ  
  
«ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ» ΤΑ ΦΩΚΑΤΑ ΔΕΧΘΗΚΑΝ 3 ΓΚΟΛ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 4΄
ΕΝΩ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΝ 1-0……..  ΦΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ - Α.Ο. ΣΑΜΗΣ  1-3

     Τέτοια ανατροπή δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία του τοπικού ποδοσφαίρου και μια ομάδα στα 4΄ τελευταία λεπτά να ανατρέπει το 0-1 σε 3-1. Αυτό που κατάφερε η Σάμη το Σάββατο το απόγευμα στις Κεραμειές ήταν «ασύλληπτο». Δεν έχει προηγούμενο.
     Όπως καταλαβαίνεται από τα παραπάνω έγινε ένα παιχνίδι το οποίο ήταν «απαγορευμένο» για καρδιακούς αλλά και με φινάλε βγαλμένο από Χιστκοκικό σενάριο.
Γκολ και φάσεις:
     Η πρώτη μεγάλη φάση του αγώνα έγινε στο 27΄όταν ο Γαλιατσάτος για τα Φωκάτα εκτελεί απ΄ ευθείας φάουλ έξω από την περιοχή με την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Φλαμιάτου. Στην επιστροφή της η μπάλα φτάνει στον Ψυχογιό που φαίνεται να τον τραβάει ένας αμυντικός και τον διαιτητή να δείχνει «παίζεται».
     Στο 38΄ ο Παππάς μπαίνει στην περιοχή έτοιμος για το 1-0. Εκεί δέχεται το αντικανονικό μαρκάρισμα του Γερολυμάτου με τον διαιτητή απολύτως σωστά να δείχνει την άσπρη βούλα και την κόκκινη κάρτα στο παίκτη της Σάμης σαν τελευταίο αμυντικό.  Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Ν. Σταμένης ο οποίος μετά από ένα κακό χτύπημα δίνει την δυνατότητα στον Φλαμιάτο να διώξει με τα πόδια την μπάλα σε κόρνερ.
     Τα Φωκάτα μπήκαν δυνατά και στο β΄ ημίχρονο και πέτυχαν στο 48΄το 1-0 με τον Κουρκουμέλη που πέρασε και τον τερματοφύλακα.
     Από το σημείο αυτό και μετά οι γηπεδούχοι ανεξήγητα έχασαν το ρυθμό τους, κάτι που εκμεταλλεύτηκε η Σάμη που ανέλαβε δράση και ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο.
     Να αναφέρουμε και μια φάση που η γηπεδούχος ομάδα ζήτησε πέναλτι και συγκεκριμένα στο 87΄ όταν ο Ν. Σταμένης φαίνεται να ανατρέπεται από πίσω μέσα στην περιοχή των φιλοξενουμένων.
     Όμως τα Φωκάτα κρατούσαν το υπέρ τους 1-0 για να έρθουν τα πάνω κάτω στο τελευταίο τετράλεπτο και συγκεκριμένα:
      Κατ΄ αρχήν  Σάμη ισοφαρίζει σε 1-1  στο 89΄ ύστερα από κόρνερ του κορυφαίου του αγώνα Γιάννη Αμούργη και ασταθή απόκρουση του Κουγιανού ο Μωραίτης φέρνει το παιχνίδι στα ίσα.
      Ψυχρολουσία για τα Φωκάτα στο 90΄όταν σε σέντρα από δεξιά ο Ν. Μωραίτης και πάλι από πλάγια και μέσα από την μικρή περιοχή με ωραίο πλασέ φέρνει τα πάνω κάτω και το 1-2.
90+1 Τα Φωκάτα μπορούσαν να ισοφαρίσουν αν ο Κουρκουμέλης επιχειρούσε παράλληλη πάσα και όχι σουτ το οποίο τελικά ήταν άστοχο και σαν να μην έφθανε αυτό στην αντεπίθεση στο 90+2 η Σάμη πέτυχε το  τελικό 3-1 με τον Δ. Αλυσανδράτο ύστερα από πολύ καλή εκτέλεση φάουλ από δεξιά και πάλι του Γιάννη Αμούργη. Και εδώ οι των Φωκάτων διαμαρτυρήθηκαν για επιθετικό φάουλ.
     Με πολλά λάθη η διαιτησία του κ. Σερ. Κωστόπουλου, καλοί οι βοηθοί του κ.κ. Βασιλόπουλου-Γαβρά.
Οι συνθέσεις:
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ: (Μιχ. Αθηναίος), Κουγιανός, Αυγουστάτος, Ντούντρ-Βιλλιώτης, Ντικούδης, Μάστορας,Γαλιατσάτος, Παππάς (54΄ Σπ. Κόμητας), Σέρρας Μιλτ., Σταμένης , Ψυχογιός, Κουρκουμέλης.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ: (Β. Μιχαλάτος), Φλαμιάτος, Τουλάτος, Μετάϊ (40΄Αυγερινός), Γερολυμάτος, Βιτωράτος Κ., Μωραίτης, Αμούργης Αρ. (73΄Αλυσανδράτος Δ.), Ζησιμάτος, Νικολοβιέννης (77΄ Αραβαντινός), Αμούργης Γιαν., Καππάτος Στ.
ΣΕ ΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ «Χ»ΑΡΗΚΕ
Α.Π.Σ. ΔΟΞΑ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ – Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ  0 – 0
     Την Κυριακή το πρωί στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου η Δόξα φιλοξένησε την Πρόοδο Ιθάκης σε ένα πολύ κακό ποιοτικά παιχνίδι με την ομάδα της Ιθάκης να μην δικαιολογεί  σύμφωνα πάντα με αυτά που έδειξε στο γήπεδο τον τίτλο του φαβορί.
     Από την πλευρά της η Δόξα κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες έπαιξε δυνατά, προσπάθησε να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις και τελικά κατάφερε να πάρει τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα.
     Το α΄ ημίχρονο ήταν πολύ κακό με την Πρόοδο να έχει μια «φλύαρη» υπεροχή και να χάνει μερικές μικροευκαιρίες, αλλά μέχρι εκεί, χωρίς και το β΄ να είναι καλύτερο το παιχνίδι τελείωσε με «λευκή» ισοπαλία.
     Στο τέλος έγιναν συμπλοκές που αμαύρωσαν την εικόνα του αγώνα και  πλήττουν το ποδόσφαιρο μας. Κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι το παιχνίδι διαρκεί 90΄ και εκεί τελειώνουν όλα. Όλα τα άλλα μας γυρίζουν πολλά χρόνια πίσω. Μάλιστα τρεις ποδοσφαιριστές οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις αφού αισθάνονταν ζαλάδες και το Φ.Α. «καίει» πολλούς ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων.
Γκολ και φάσεις:
     Στο 10΄ χαμένη ευκαιρία για την Πρόοδο το πλασέ του Βασιλάκη διώχνουν οι αμυντικοί επί της γραμμής.
     Διπλή χαμένη ευκαιρία για την Πρόοδο στο 23΄ όταν ο Μανέγας αποκρούει ισάριθμα διαδοχικά σουτ των Χάνου και εν συνεχεία του Κοράϊ.
     Η Δόξα χάνει καλή ευκαιρία στο 60΄ όταν η κεφαλιά του Λάσκαρη αποκρούεται από τον Τσιντήλα.
Δοκάρι για την Πρόοδο στο 75΄ ύστερα από κόρνερ και κεφαλιά του Πρεβεζάνου.
     Κόκκινη κάρτα στον Βαλλιαννάτο γιατί έσπρωξε αντίπαλο.
Καλή σε γενικές γραμμές η διαιτησία του κ. Βασιλόπουλου και των βοηθών του Ν. Βουτσινά και Σερ. Κωστόπουλου.
Οι συνθέσεις:
Α.Π.Σ. ΔΟΞΑ ΔΙΛ.: (Γ. Βικάτος), Μένεγας, Παγουλάτος, Τζωρτζάτος Ν (46΄Φωκάς) Λάσκαρης Σ, Σεντονάς, Κουνάδης Παν. (88΄ Τζωρτζάτος Δημ.), Γασπαράτος, Κουνάδης Χρ. (57΄Γασπαρινάτος, Λάσκαρης Σπ., Τζωρτζάτος Κ., Βαλλιανάτος Δ.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘ. ( Γερ. Βώρρος), Τσιντήλας Γ., Τόφαλος, Τσιντήλας Τηλ., Παπαδόπουλος Αντ., Λαγκαδάς, Πρεβεζάνος, Κοράϊ, Βλασσόπουλος, Δευτεραίος, Βασιλάκης, Χάνος (75΄Ραυτόπουλος).
Α.Ο. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ  1-1
ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΟΛΑ
Σε ένα παιχνίδι, με αρκετές χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν, Πύλαρος και Παλληξουριακός αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 1-1, αποτέλεσμα το οποίο κρίνεται δίκαιο.
     Η ομάδα της Πυλάρου ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι απειλώντας την εστία του Παλληξουριακού με μακρινά σουτ ώσπου στο 30' ύστερα από ωραία εναλλαγή των επιθετικών ο Papa V., με πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Η ομάδα του Ληξουριού παρουσιάστηκε καλύτερη στο δεύτερο μισό του αγώνα και προσπάθησε για την ισοφάριση με σουτ του Κατσιβέλη και Μαυροειδή τα οποία αποκρούστηκαν από τον τερματοφύλακα της Πυλάρου.
     Ο Σταμούλης έχασε μοναδική ευκαιρία με κεφαλιά στο 65' να κάνει το 2-0 και να τελειώσει το παιχνίδι.
     Ο Παλληξουριακός συνέχισε την πίεση η οποία καρποφόρησε με τον Λαδά Ι., στο 75' με ψύχραιμο πλασέ από το ύψος του πέναλτι κάνοντας το 1-1 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
     Να σημειωθεί ότι από την επόμενη αγωνιστική ο Παλληξουριακός θα αγωνίζεται και πάλι με την κανονική ομάδα.
     Καλή η διαιτησία του κ. Γαβρά με βοηθούς τον Βασιλόπουλο και Βουτσινά.=
ΠΥΛΑΡΟΣ: (Κ. Κουγιανός), Μακρής, Γασπαρής, Ballaς R., Ποταμιάνος, Σολδάτος, Παπαδάτος, Σταμούλης Ν.,  Κουγιανός (71΄Γονατάς), Μιχελής (52΄Κουλουμπής), Papa V. (82΄ Γασπαρής Ν.) Σταμούλης Π.
ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ: (Χαρ. Αραβαντινός), Μοσχόπουλος Δ., Κατσιβέλης Χ, Ζακυνθινός (46΄Κοζομπόλης), Μαυροειδής Ν., Αραβαντινός Α., Λαδάς, Μαρκέτος, Φαρακλός, Γαβαλάς, Νίκας, Χαρίτος.
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
2η Αγωνιστική
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
Β.
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
6
7 – 1
2.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
3
4 – 3
3.
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ
3
1 – 0
4.
Α.Ο. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
1
1 – 1 
5.
Α.Π.Σ. ΔΟΞΑ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ
1
0 – 1
6.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
1
0 – 4  
7.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
-3
1 – 4
                                 Ο πρωταθλητής ανεβαίνει στην Α΄ κατηγορία μέσω play offs.
                                 Ο 7ος (τελευταίος) υποβιβάζεται στην Γ΄ κατηγορία
                                 Ο Παλληξουριακός άρχισε με -4 βαθμ. από πρόπερσι
1η Αγωνιστική
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ( 3η /29-30/10/11)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
Α.Π.Σ. ΔΟΞΑ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ – Α.Ο.ΦΩΚΑΤΑ
2.
Α.Ο. ΠΑΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ – Α.Ο.ΣΑΜΗΣ
3.
Α.Ο.ΗΡΑΚΛΗΣ – Α.Ο. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
4.
ΡΕΠΟ: Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου