Κυριακή, Οκτωβρίου 23

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
ΠΑΝΕ ΓΙΑ 13 ΝΟΕΜΒΡΗ!!!!!  ΤΗΝ «ΣΕΝΤΡΑ» ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ……….
ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
     Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες  αναβάλλεται εκ νέου η έναρξη του περιφερειακού πρωταθλήματος και αντί 30 Οκτωβρίου όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί η σέντρα πάει για 13 Νοέμβρη (αν δεν αλλάξει και πάλι). Μια πολύ δυσάρεστη είδηση για τις ομάδες που συμμετέχουν σε αυτό αφού πάει «περίπατο» ο αγωνιστικός αλλά και ο οικονομικός προγραμματισμός τους και τα έξοδα τρέχουν χωρίς να έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις  με παράλληλα έσοδα.

     Απορίας άξιον το γεγονός ότι η διοργανώτρια αρχή παίρνει τέτοιες αποφάσεις σε μια κρίσιμη οικονομικά περίοδο για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, χωρίς βοήθεια από την ίδια και την πολιτεία βάζοντας τες (είναι που είναι) σε μια διαδικασία που κάνει πολύ δύσκολα τα πράγματα για το μέλλον τους αφού  όπως είπαμε τα έξοδα τρέχουν ενώ από έσοδα μηδέν, πληρώνοντας μάλιστα μεγάλα ποσά εκτός προϋπολογισμού τους αλλά πολύ περισσότερο να μην μπορούν να «κρατήσουν» τους ποδοσφαιριστές τους σε καλή αγωνιστική κατάσταση με  την έναρξη της προετοιμασίας τους να έχει παραταθεί επικίνδυνα ενώ αυτή έχει ξεκινήσει εδώ και 3 περίπου μήνες. 
     Πραγματικά είναι άγνωστο πως θα μπορέσουν να τις διατηρήσουν σε αγωνιστική ετοιμότητα και οι διαμαρτυρίες πληθαίνουν καθημερινά.
     Εδώ να ξεκαθαρίσουμε ότι κανείς πλέον δεν μπορεί να πείσει τις ομάδες με την δικαιολογία του ξεκαθαρίσματος με τα στημένα. Είχαν την ευκαιρία να το κάνουν και να σώσουν το Ελληνικό ποδόσφαιρο, κάτι που μέχρι στιγμής δεν έγινε.
    Ας αφήσουν λοιπόν το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο να συνεχίσει τον δρόμο του. Τον δρόμο της μοναξιάς και της αβεβαιότητας του αύριο.
     Όπως προαναφέραμε ήδη πολλά Σωματεία εκφράζουν ανοικτά και καθημερινά τις αμφιβολίες τους για το μέλλον και πολύ περισσότερο για την οικονομική εξαθλίωση που υποβάλλονται.
ΝΕΑ ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ 5-3 ΤΟΝ Α.Ο.Κ.Ι. ΣΤΟ Δ.Α.Κ.
     Σε άλλο ένα πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι το Σάββατο το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, η Εικοσιμία επικράτησε αρκετά δύσκολα του Α.Ο.Κ.Ι. με σκορ 5-3.
     Ο Δ. Ζησιμάτος ψάχνει να βρει τρόπους να κρατήσει σε αγωνιστική εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές του μετά και την νέα αναβολή του πρωταθλήματος και για αυτό τον λόγο έγινε και το φιλικό αυτό παιχνίδι με τον πολύ δυνατό φέτος Α.Ο.Κ.Ι. το οποίο ήταν ένα αρκετά καλό τεστ για να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του.
     Ο αγώνας ήταν πολύ δυνατός χωρίς σπουδαίο θέαμα και περισσότερο έμοιαζε με επίσημο αφού κυριάρχησε η δύναμη και το πάθος!! Η Εικοσιμία που ήταν και το ζητούμενο έδειξε ότι ακόμη θέλει να προσθέσει κάποια στοιχεία στο παιχνίδι της, ειδικά στην άμυνα, αν θέλει να γίνει ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα που συμμετέχει.
     Οι δυο κόουτς Δ. Ζησιμάτος και Θ. Βουκελάτος έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστούν όλοι οι ποδοσφαιριστές που είχαν στην διάθεση τους.
     Τα γκολ του αγώνα:
Για τον Α.Ο.Κ.Ι σκόραραν οι Γιαν. Βουκελάτος 2, και Γερ. Κανάκης 1.
Για την Εικοσιμία οι Σπ. Αποστολάτος, Χάρ. Λαμπρόπουλος (αυτογκόλ), Αρντ. Μπούσι (πεν.), Αντ. Ψαριανός και Σπ. Αλεξανδράτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου