Δευτέρα, Οκτωβρίου 31

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ EIKΟΣΙΜΙΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
31/10/2011
Ήττα στο τελευταίο τεστ για την Εικοσιμία

Χρήσιμο φιλικό παιχνίδι από κάθε άποψη έδωσε ο Α.Ο. Εικοσιμίας στο Λάππα, κόντρα στον τοπικό Ατρόμητο. Και ναι μεν η ομάδα μας γνώρισε την ήττα με 2-0 στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας της πριν την πρώτη επίσημη αναμέτρησή της με τις Βρασιές την ερχόμενη Κυριακή, εντούτοις είχε για άλλη μία φορά θετικά στοιχεία στο παιχνίδι της.

Το μόνο που έλειψε από την Εικοσιμία στον συγκεκριμένο αγώνα ήταν ένα γκολ, καθώς από το 31’ και έπειτα κατάφερε να ισορροπήσει την κατάσταση.
Ο  Ατρόμητος από την πλευρά του κατάφερε να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις λίγες σχετικά ευκαιρίες που είχε, πετυχαίνοντας τα δύο γκολ που έκριναν υπέρ του τη φιλική αναμέτρηση.
Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 22’, καθώς το φάουλ που εκτέλεσε Αντωνόπουλος κατέληξε στα δίχτυα του Καραϊσκου.
Λίγα λεπτά νωρίτερα η ομάδα μας είχε κάνει για πρώτη φορά αισθητή την παρουσία της στα καρέ του Αγγελόπουλου, ωστόσο το φάουλ που εκτέλεσε ο Αρντίτ Μπούσι, πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα του Ατρόμητου.
Στο 65’  η Εικοσιμία έκανε άλλη μία επίσκεψη στα καρέ του Ατρόμητου, όμως το φάουλ που εκτέλεσε και πάλι ο Μπούσι, πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του τερματοφύλακα της ομάδας της Λάππας.
Στο μεσοδιάστημα η ομάδα μας είχε άλλες δύο ευκαιρίες με τον Στεφανάτο και τον Πάνο Κορσιάνο, ωστόσο τα σουτ και των δύο πέρασαν πάνω από τα δοκάρια του Ατρόμητου.
Ο Ατρόμητος έφτασε στο δεύτερο γκολ στο 85’ όταν μετά από σέντρα από αριστερά, ο Άγγελος Βέρας, ο οποίος είχε μπει αλλαγή, νίκησε με πλασέ μέσα από την περιοχή τον Καραϊσκο.
*Στο 41’ ο  Αντώνης Κορσιάνος δέχθηκε γροθιά στο διάφραγμα από παίκτη του Ατρόμητου εκτός φάσης και αποχώρησε από τον αγώνα.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ: (Χρήστος Τσίκας) Αγγελόπουλος, Λιβάνης, Ζαρδαβέλης, Διακάτος, Αντωνόπουλος, Πολίτης, Κυριαζόπουλος, Νάτσης, Τσιάτος, Μπούρδος, Γραμματικόπουλος. 
ΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
 Δ. ΖΗΣΙΜΑΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
ΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου