Δευτέρα, Οκτωβρίου 17

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ



Αργοστόλι  17/10/2011
                       

                                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

        Όπως έχουν ήδη αρχίσει τα δελτία τύπου από διάφορα ηλεκτρονικά site που αναφέρονται στην ιστορική νίκη του πρωτόβγαλτου στην Α1 , ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ, έτσι κι εμείς αναφερόμαστε  ότι πράγματι η ομάδα μας συνάντησε την ιστορία της και της είπε να αλλάξει σελίδα γιατί θα νικήσει μια ομάδα που εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Ευρώπη.  
        Όντως, μετά το σφύριγμα της λήξης του αγώνα ΝΟΑ- ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ το Σάββατο 15/10/2011 η ομάδα μας  νίκησε τον Πανιώνιο με το μεγάλο σκόρ 11-7.  Ο αγώνας διεξήχθη υπό άσχημες καιρικές συνθήκες  όπου δεν ήταν δυνατή η μετάδοσή του μέσω του διαδικτύου.  Αυτό, εάν είχε πραγματοποιηθεί , είμαστε βέβαιοι ότι οι κάτοικοί μας,  μετά το προβάδισμα που είχε κάνει η ομάδα  μας , να οδηγείται προς τη νίκη, θα είχαν κατακλύσει το κολυμβητήριο παρ' όλη τη βροχή.
        Συγχαρητήρια και ευχαριστήρια στους φίλους που παρευρέθηκαν και παρακολούθησαν τον αγώνα , οι οποίοι τόσο πολύ έζησαν έντονα όλες τις φάσεις του παιχνιδιού που στο τέλος του διαπίστωσαν ότι ήταν βρεγμένοι από την καταρρακτώδη βροχή.   Γενικά , ο αγώνας διεξήχθη υπό ομαλές συνθήκες, με υπεροχή της ομάδας μας  από την έναρξη του παιχνιδιού.  Το μόνο μελανό σημείο , ήταν ο τραυματισμός του αρχηγού της ομάδας μας Κατσιγιάννη Γιώργου, που δέχθηκε χτύπημα κάτω από το αριστερό του μάτι  με αποτέλεσμα να αιμορραγεί και να παραμείνει εκτός αγωνιστικού χώρου μέχρι τα τελευταία λεπτά του αγώνα στα οποία και συμμετείχε κανονικά.   Η διαιτησία υπήρξε αμερόληπτη  και της  ανήκουν συγχαρητήρια.  Η παροχή υπηρεσιών για την καλή διεξαγωγή του αγώνα από πλευράς κολυμβητηρίου ήταν συνεργάσιμη και τους ευχαριστούμε.   Ευχαριστούμε επίσης , το Σώμα Εθελοντών Διασωστών οι οποίοι παρευρέθησαν  με τον αρχηγό τους κ. Μοσχόπουλο Χαράλαμπο, στον αγωνιστικό χώρο έτοιμοι να προσφέρουν τη βοήθειά τους.
        Συγχαρητήρια αξίζουν οι αθλητές μας , ο προπονητής κ. Κρητικός Δημ. ,ο βοηθός προπονητή κ. Μαυραντζώτου  Ελευθέριος, αλλά και η Επιτροπή Υδατοσφαίρισης του Ομίλου μας καθώς και  σε όλους τους μεγάλους χορηγούς μας, που χωρίς αυτούς η Κεφαλονιά αυτή τη στιγμή δε θα ακουγόταν.
Οι σκόρερς : Δουδέσης Ευάγγελος  5,  Αναστασιάδης Ζάχος 2, Ανδρεάκος Θεόδωρος 2, Racunica Igor 1, Θωμάκος Ιωάννης 1.
        Επόμενη αγωνιστική: 18/10/2011,  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ , 20:00 μ.μ. , Κολυμβητήριο Πειραιά.
        Κλείνοντας, ευχαριστούμε βέβαια το Δήμαρχο που με μεγάλη προσπάθεια κατόρθωσε να πείσει  και να χρηματοδοτήσει την πετρέλευση του κολυμβητηρίου, όπως την επομένη μέρα το ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΔΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΛΟΓΩ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ.
        Παρακαλούμε τη Δημοτική Αρχή να προωθήσει με γρήγορους ρυθμούς και χωρίς ουδεμία κωλυσιεργία την οικονομική προσφορά και μελέτη για τη μετατροπή του Κολυμβητηρίου σε εναλλακτική θέρμανση.  Διότι, ναι μεν έχουμε την ομάδα μας στην Α1 Εθνική Κατηγορία όμως μη ξεχνάμε ότι έχουμε πολλές σημαντικές νίκες στην κολύμβηση με πανελλήνιους πρωταθλητές  και στην τεχνική κολύμβησης με παγκόσμιους και πανελλήνιους πρωταθλητές.   Όμως υπαράνω όλων αποτελεί η υγεία που προσφέρει  στα μικρά παιδιά και στους κατοίκους μας η άθληση στο υγρό στοιχείο κατά τη διάρκεια του χειμώνα. 
        Γι' αυτό  λοιπόν , όπως ο Δήμαρχος μας ενημερώνει, ότι σε χρονικό διάστημα ενός μηνός το Κολυμβητήριο θα μετατραπεί σε άλλη μορφή , αυτό να γίνει  και να μη μείνει στα λόγια.

                                        ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ν.Ο.Α.            
                

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου