Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 1

Ακόμη δύο προσθήκες στην Εύγερο


Συνεχίζεται το "κτίσιμο" της Ευγέρου με τις καλύτερες προϋποθέσεις, έτσι ώστε η ομάδα των Φαρακλάτα να είναι ανταγωνιστική και να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα, μετά την επάνοδο της στα τοπικά ποδοσφαιρικά δρώμενα των νησιών μας.
Έτσι ακόμη δυο πολύ καλές προσθήκες είναι γεγονός.
Πρόκειται για το νεαρό Χρήστο Παπανανστασάτο, βασικό στέλεχος των μικτών μας, ο οποίος μάλιστα καλύπτει θέση κάτω των 18.
Αγωνίζεται ως ακραίος αμυντικός, είναι 16 ετών, γέννημα θρέμμα Φαρακλός, ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του τοπικού ποδοσφαίρου και αναμένεται να βοηθήσει την προσπάθεια της ομάδας του χωριού του.
Ο "μικρός", να αναφέρουμε ότι είχε προτάσεις από αρκετές ομάδες της Α’ κατηγορίας, όμως προτίμησε να βοηθήσει την ομάδα των Φαρακλάτων και τους στόχους προπονητή και διοικούντων!
Πέρυσι έκλεισε τη χρονιά με την ομάδα του Παγκεφαλληνιακού και με πολύ καλή αγωνιστική παρουσία.
Η επομένη είναι ένας αξιόλογος και ικανός ποδοσφαιριστής με θητεία στη "μεγάλη" κατηγορία, ο Νικος Μανωλάτος. Και αυτός επίσης από τον Παγκεφαλληνιακό.
Ο Μανωλάτος είναι 27 ετών και θα είναι ένα καλό "εργαλείο" στα χέρια του προπονητή του, αφού αγωνίζεται σε πολλές θέσεις της ενδεκάδας. Κυρίως στην αμυντική γραμμή και στο χώρο του κέντρου.
Με αυτές τις δύο σημαντικές μεταγραφές η ομάδα της Ευγέρου φτάνει στις έξι και έπεται συνέχεια.
Μάλιστα σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Sportsthea αναμένεται άμεσα ακόμη μια, η οποία θα κάνει πάταγο!
Φαίνεται, ότι οι Φαρακλάδες και ο κόουτς Χρήστος Παπαναστασάτος, το έχουν πάρει ζεστά και θέλουν να βάλουν γερές βάσεις για τη συνέχεια, δημιουργώντας μια ομάδα με πρωταγωνιστικό ρόλο, όπως συνέβαινε παλαιότερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου