Τρίτη, Δεκεμβρίου 19

Τις αντίστοιχες της Ηλείας φιλοξενούν αύριο Τετάρτη 20/12 στα Φαρακλάτα οι μικτές μαςΤις ομάδες της Ηλεία θα φιλοξενήσουν αύριο Τετάρτη 20-12-2017,  στο Ενωσιακό Φαρακλάτων, οι Μικτές μας ομάδες Παίδων - Νέων στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων. 
        
Ε.Π.Σ.Κ.Ι. - Ε.Π.Σ. ΗΛΕΙΑΣ
                                                 
ΠΑΙΔΕΣ
Αναλυτικά η 5η αγωνιστική
(9ος όμιλος)
α/α
Ομάδες
1.
Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης - Ε.Π.Σ. Ηλείας
2.
Ε.Π.Σ. Ζακύνθου - Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας
        
Πρώτος και ώρα 2 μ.μ. θα ξεκινήσει ο αγώνας των παίδων, με την ομάδα του Δ. Λιονάτου, να επιδιώκει να επανέλθει στις νίκες μετά το 0-5 της Καλαμάτας.
Οπωσδήποτε είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για τους μικρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας των νησιών μας, αφού η Ηλεία είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και βρίσκεται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Προβλήματα ιδιαίτερα δεν υπάρχουν και ο κόουτς αναμένεται να παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει για τη νίκη, που θα φέρει το δεύτερο τρίποντο στη φετινή σεζόν, στην τελευταία παρουσία της ομάδας του σε εντός έδρας παιχνίδι, αφού η αυλαία του πρωταθλήματος πέφτει στη Ζάκυνθο τις 3/1/2018.
        
Η  βαθμολογία των παίδων
α/α
Ομάδες
Αγώνες
Τέρματα
Βαθμοί
1.
Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας
4
19 - 0
12
2.
Ε.Π.Σ. Ηλείας
4
7 - 2
7
3.
Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης
4
2 - 15
3
4.
Ε.Π.Σ. Ζακύνθου
4
0 - 11
1
        
ΝΕΟΙ

Αμέσως μετά και ώρα 15:45 στο ίδιο γήπεδο, δράση αναλαμβάνει η ομάδα των Νέων, η οποία θα επιδιώξει την πρώτη της νίκη στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της για φέτος.
Επίσης είναι σίγουρο ότι θέλει να διασκεδάσει και τις άσχημες εντυπώσεις από την ήττα της, την προηγούμενη αγωνιστική με εκείνο το 0-6 από τη Μεσσηνία στην Καλαμάτα!
Και εδώ, κάθε άλλο από εύκολη είναι η αποστολή τους, αφού και σε αυτή την κατηγορία, η φιλοξενούμενη ομάδα της Ε.Π.Σ. Ηλείας είναι πολύ ποιοτική.

Και σε αυτό τον αγώνα ο Σπ. Παπαδάτος θα έχει απουσίες  με σημαντικότερες, εκείνες των Ευθ. Καμπανού και Ανδρ. Μανέντη που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού.
        
Η βαθμολογία των Νέων
α/α
Ομάδες
Αγώνες
Τέρματα
Βαθμοί
1.
Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας
4
17 - 3
12
2.
Ε.Π.Σ. Ηλείας
4
8 - 2
9
3.
Ε.Π.Σ. Ζακύνθου
4
4 - 10
3
4.
Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης
4
3 - 16
0
        
Η επόμενη αγωνιστική
(6η 3/1/2018)
α/α
Αγώνας
1.
Ε.Π.Σ. Ζακύνθου - Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης
2.
Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας – Ε.Π.Σ. Ηλείας
** Οι φώτο είναι από παλαιότερα παιχνίδια των μικτών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου