Δευτέρα, Δεκεμβρίου 18

Επεισοδιακό το ντέρμπι με νικητή τον Κ.Α.Ο. (Εικόνες)


Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι σήμερα το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης» και στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ Ε.Σ.Κ.Α.Η., ο Κεφαλληνιακός πήρε μεγάλη νίκη στο ντέρμπι του 2ου ομίλου, επικρατώντας της Κρήνης με σκορ 51-49, διατηρώντας το αήττητο και ανεβάζοντας το σερί του στο 5Χ5!
Οι  φιλοξενούμενοι βρέθηκα να προηγούνται μέχρι και με διψήφιο αριθμό και φαινόταν ότι ήταν ικανοί να σπάσουν το αήττητο του Κ.Α.Ο. και μάλιστα μέσα στο σπίτι του.
Φτάσαμε όμως περίπου 5’ πριν την ολοκλήρωση του παιχνιδιού και την ομάδα μας πίσω στο σκορ.
Τη στιγμή εκείνη ένα φραστικό επεισόδιο μεταξύ παίκτη των γηπεδούχων με αντίπαλο φιλοξενούμενων, θα φέρει αναταραχή στο παρκέ και μετά από μια μικρή επιβεβλημένη διακοπή από τους διαιτητές, όλοι περίμεναν την απόφαση τους.
«Ντισκαλιφιέ στους Νο 9 των γηπεδούχων - 8 των φιλοξενούμενων που συμμετείχαν εκείνη την ώρα στον αγώνα και όλων των παικτών από τους δυο πάγους»!!!!
Έτσι το παιχνίδι θα συνεχίσουν μόλις 4 παίκτες από κάθε ομάδα στο παρκέ.
Ο Κεφαλληνιακός στο διάστημα αυτό πήρε τα πάνω του και αντεπίθεση διαρκείας, συν την αστοχία στις ελεύθερες βολές των παικτών της Κρήνης, ισοφάρισε παρά τα λάθη που έκανε και τελικά επικράτησε με 51-49.
Παίρνοντας ακόμη ένα ροζ Φ.Α. με πάθος και αρκετά καλό μπάσκετ.
Δεκάλεπτα: 11-17, 7-9, 13-15, 20-8. Τελικό 51-49
Διαιτητές: Δημόπουλος - Κωνσταντινίδου
ΚΑΟ (Αντωνάτος): Βασιλάτος, Κρητικός 3 (1), Βασιλάκης, Χατζηχρήστος 2, Μπλέτσος, Ρεμούντος 7 (1), Μουρελάτος, Μαγουλάς 6, Κουμαριώτης 2, Δαμκαλής 15, Μεγάλος 1, Αντωνάτος 15.
ΚΡΗΝΗ (Ξενούλης): Στεφανίδης 2, Λιάσσας 11 (1), Μπιλιάνης 4, Αγγελόπουλος, Στουμπάνος Θ. 9 (1), Στουμπάνος Κ. 2, Μανωλόπουλος 7 (1), Κουκουλομάτης, Μισσιώνης 12 (2), Νικολάου 2.
Εικόνες από το παιχνίδι






























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου