Τετάρτη, Δεκεμβρίου 27

"Χώρισαν" την Σάμη στα δύο για καλό σκοπό

Σήμερα το πρωί, στο Δημοτικό γήπεδο Καραβομύλου, διεξήχθη ένας αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα.
Η περιοχή χωρίστηκε στα «δυο» για καλό σκοπό, καθώς οι ονομασίες των ομάδων ήταν από τη μία μεριά ο κάμπος και από την άλλη η παραλία.
Αποτελούνταν από παλαίμαχους ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανάλογα με την γεωγραφική θέση στην οποία διέμεναν, αγωνίστηκαν και στην αντίστοιχη ομάδα.
Φυσικά ο σκοπός του αγώνα ήταν να συγκεντρωθούν χρήματα, τα οποία και θα πήγαιναν στο Ορφανοτροφείο Κεφαλονιάς, αλλά και να αποχαιρετίσουν τον χρόνο που φεύγει, όλοι μαζί, αναβιώνοντας παλιές όμορφες στιγμές.
Ο κόσμος της περιοχής αγκάλιασε για μια ακόμη χρόνια αυτό το παιχνίδι, συμβάλλοντας έτσι στην συγκέντρωση ενός πολύ σημαντικού ποσού, δίνοντας την βοήθεια του σε ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη.
Για την ιστορία, αν και αυτό δεν έχει καμία σημασία, η ομάδα παραλίας κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 4-1. Η διάρκεια του αγώνα ήταν δυο ημίχρονα των 30 λεπτών.
Διαιτητές του αγώνα ήταν ο παλαίμαχος πλέον Βουτσινάς Ν., με βοηθούς τους Περιβολάρη Π. και Ζαχαράτο Π.
Οι συνθέσεις
«Κάμπος»: Στεφανάτος Σ., Βουτσινάς Δ., Μιχαλάτος Β., Ζαχαράτος Μ., Γιακουμάτος Γ., Καβαλλιεράτος Α., Καψογιώργος Σ., Καβαλλιεράτος Κ., Μωραΐτης Β.
«Παραλία»: Δευτεραίος Π., Δευτεραίος Γ., Ρασσιάς Ν., Γκουντινάκης Α., Αντωνάτος Χ., Νικολοβιέννης Σ., Καγκελάρης Α., Βαλλάτος Γ., Αναστασάτος Σ., Στεφανάτος Σ.
Σε λίγο φωτορεπορτάζ με τον φακό του Τ. Καβαλλιεράτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου