Κυριακή, Δεκεμβρίου 17

Νίκη με σκορ 5-1 για τον Οδυσσέα στην Ιθάκη τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς


Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι σήμερα το πρωί στο Βαθύ της Ιθάκης και στην αυλαία της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας, ο Οδυσσέας επικράτησε του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς με σκορ 5-1 και ανέβηκε βαθμολογικά.
Οι γηπεδούχοι σε γενικές γραμμές ήταν καλύτεροι και η νίκη τους είναι δίκαιη.
Οι φιλοξενούμενοι με πάρα πολλές απουσίες στη σύνθεση τους πάλεψαν το παιχνίδι και δεν έπεσαν αμαχητί. Ιδιαίτερα μετά την μείωση του σκορ σε 2-1 και για το διάστημα μέχρι την επιτυχία του 3-1 των γηπεδούχων είχαν μια ελαφρά υπεροχή.
Φάσεις και γκολ
Με την συμπλήρωση 17’ αγώνα ο Οδυσσέας θα πάρει το προβάδισμα 1-0 μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Π. Κουτσουβέλη, το οποίο είχε κερδίσει λίγο πριν ο Σέλα, σε ανατροπή του μέσα στην περιοχή από τον Καλαφάτη.
Στο 22’ μάλιστα θα προηγηθούν 2-0, ύστερα από δυνατό σουτ του Σέλα έξω από την περιοχή και κόντρα σε σώμα αμυντικού, με την μπάλα να αλλάζει πορεία και παρά την προσπάθεια του Κουμαριώτη να καταλήγει στα δίχτυα των «πρασίνων».
Οι φιλοξενούμενοι θα μειώσουν σε 2-1 στο 34’ και θα ξαναμπούν στο παιχνίδι με ένα πολύ ωραίο γυριστό σουτ του Μακρίδη που θα στείλει την μπάλα στην γωνία του Μουράγι και στα δίχτυα του.
Το 2-1 θα παραμείνει σκορ ημιχρόνου.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 62’ ο Σέλα θα βάλει την ομάδα του σε τροχιά νίκης, αφού θα πετύχει το 3-1. Σε μια από τις γνωστές εντυπωσιακές του επελάσεις, θα κινηθεί παράλληλα στη μεγάλη περιοχή, θα αποφύγει δυο αντιπάλους και με ένα δυνατό σουτ θα στείλει την μπάλα στο αριστερό «Γ» της εστίας του Κουμαριώτη.
Στο 71’ ο νεαρός Γ. Προσαλέντης θα ανατραπεί στην περιοχή από τον Γ. Παπαδάκη με αποτέλεσμα ο διαιτητής κ. Καπογιαννόπουλος να υποδείξει νέο πέναλτι για τους γηπεδούχους.
Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο ίδιος, που όμως αστοχεί στέλνοντας την μπάλα άουτ.
Ο Π. Κουτσουβέλης στο 79’ θα πετύχει το 4-1, όταν οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων θεωρούν ότι βρίσκεται σε θέση οφσάιντ, όμως ο διαιτητής και βοηθός είπαν «παίξε» και αφού απέφυγε τον τερματοφύλακα πλασάρει και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
Τέλος στο 88’ ο Σέλα θα πετύχει χατ τρικ και το 5-1 για τον Οδυσσέα με πλασέ απέναντι από τον Κουμαριώτη και αφού η μπάλα βρει στο πόδι του τερματοφύλακα των «πρασίνων», παίρνει ύψος και  καταλήγει στα δίχτυα του.
Διαιτητής ο κ. Ι. Καπογιαννόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Σπ. Μαγουλά και Β. Θωμά.
Οι συνθέσεις
Οδυσσέας:(Σπ. Ζερβός), Μουράγι, Λεκατσάς, Βλησμάς (73’ Dylja), Προσαλέντης Γ., Φατούρος, Κώτσης, Ρενάτο, Κουτσουβέλης Π., Σέλα, Μετσάνι (82’ Παππάς), Λαμπρόπουλος.
Π.Α.Ο. Κεφ/νιάς:(Τ. Φωής), Κουμαριώτης, Παγουλάτος (72’ Κώστογλου), Παπαδάκης (65’ Κοτσοχείλης), Καλογηράτος, Μαρινάκης, Απέργης, Θεοτοκάτος, Καλαφάτης, Βανδώρος (79’ Παπαδάκης Π.), Μακρίδης, Μπεσάι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου