Σάββατο, Δεκεμβρίου 16

Συνεχίζουν την καταδίωξη των Πρόννων τα Διλινάτα.... Νίκησαν 4-2 τον Εθνικό (Εικόνες)


Σε ένα αρκετά καλό, σε γενικές γραμμές παιχνίδι, σήμερα το απόγευμα στις Κεραμειές, τα Διλινάτα έπαιξαν όπως έπρεπε για να προσθέσουν ένα ακόμη τρίποντο στο ενεργητικό τους, απέναντι στον αξιόλογο Εθνικό Κεφαλλονιάς, ο οποίος σήμερα παρουσιάστηκε κατώτερος των τελευταίων εξαιρετικών εμφανίσεων του και έτσι δέχθηκε την 2η φετινή του ήττα μετά το εις βάρος του τελικό 4-2.
Η νίκη της ομάδας του Θ. Βουκελάτου είναι δίκαιη αφού ήταν καλύτερη των αντιπάλων της, ιδιαίτερα στο δεύτερο 45λεπτο.
Σημαντικό στοιχείο του παιχνιδιού η επίτευξη τριών τερμάτων στο πρώτο ημίχρονο σε διάστημα τριών μόλις λεπτών!!
Φάσεις και γκολ
Στα πρώτα 45’ του αγώνα οι φάσεις όλες και όλες ήταν τρεις, όσα και τα τέρματα που επιτεύχθηκαν, από τις δυο ομάδες και μάλιστα, όπως προαναφέραμε σε διάστημα 3’!
Στο 25’ ο Διον. Τζωρτζάτος μετά από ωραία ενέργεια και σέντρα από τα δεξιά θα βρει στο πρώτο δοκάρι τον Ντεντάλα και τον τελευταίο με ένα κάτι σαν σουτ στην κίνηση, θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Μπελεζάκη για το 1-0.
Μετά από δυο λεπτά ο ίδιος ποδοσφαιριστής με ένα καταπληκτικό γκολ θα στείλει για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας το 2-0 της ομάδας του και παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του στο παιχνίδι.
Συγκεκριμένα σε ένα γέμισμα από την άμυνα η μπάλα μετά το αμυντικό λάθος θα φτάσει στον επιθετικό των Διλινάτων λίγο κάτω από την σέντρα, θα σηκώσει το κεφάλι και βλέποντας τον Μπελεζάκη εκτός εστίας θα κάνει ένα καταπληκτικό ψηλοκρεμαστό σουτ και περνώντας την μπάλα από πάνω του θα την στείλει στα δίχτυα. Ήταν ένα καταπληκτικό γκολ!
Και πριν προλάβουν να τελειώσουν οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων, ο Εθνικός θα μειώσει σε 2-1. Συγκεκριμένα ο Ρεμούντης με ωραία πάσα θα βρει τον Λαλάι στη μεγάλη περιοχή και δεξιά με το σουτ το τελευταίου στην κίνηση να καταλήγει στα δίχτυα του Καλαφάτη.
Αυτό θα είναι και το σκορ για το πρώτο μισό του αγώνα.
Στην επανάληψη τα Διλινάτα θα μπουν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, θα έχουν την πρωτοβουλία και θα χάσουν πολλές ευκαιρίες.
Στο 49’ ο Διον. Τζωρτζάτος από αριστερά, θα βγάλει την σέντρα για τον Ντεντάλα, που όμως δεν προλαβαίνει να γίνει απειλητικός για την εστία των φιλοξενούμενων.
Ο Ντεντλάλα στο 51’ θα πιάσει την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, μετά την εκτέλεση φάουλ του Βουκελάτου, αλλά η μπάλα θα περάσει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Μπελεζάκη.
Εντυπωσιακή απόκρουση στο 55’ του Μπελεζάκη στο γυριστό σουτ, μέσα από την περιοχή του Βουκελάτου που σώζει από το 3-1.
Νέα δύσκολη απόκκρουση για τον τερματοφύλακα του Εθνικού στο 71’ στο μακρινό σουτ του Γ. Τζωρτζάτου και ενώ η μπάλα θα σκάσει πριν στο έδαφος.
Μετά την ωραία ομαδική προσπάθεια των γηπεδούχων, ο Βουκελάτος θα βρει τον αμαρκάριστο Ντεντλάλα, απέναντι από τον Μπελεζάκη που όμως το πλασέ του είναι κακό και στέλνει την μπάλα στα χέρια του τερματοφύλακα του Εθνικού.
Στο 80’ τα Διλινάτα θα κερδίσουν πέναλτι στην ανατροπή του Διον. Τζωρτζάτου, μέσα στην περιοχή από τον Γαβαλά. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο έμπειρος αρχηγός των γηπεδούχων, Χρ. Τζωρτζάτος που ευστοχεί και κάνει το 3-1.
Στο 87’ ο Σωτ. Μπάμπης εκτελεί το φάουλ λίγο έξω από την περιοχή με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ πάνω από την εστία του Λ. Καλαφάτη.
Και στο 87’ τα πιτσιρίκια των γηπεδούχων θα κρύψουν την μπάλα και θα ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ στο 4-1, δίνοντας ουσιαστικά τέλος στα όνειρα των φιλοξενούμενων για κάτι διαφορετικό στο παιχνίδι.
Ο Λουκάτος από δεξιά θα βρει πολύ ωραία τον Δημ. Αναλυτή λίγο έξω από την περιοχή των γηπεδούχων και αυτός με εντυπωσιακή κάθετη πάσα θα βγάλει τον Ε. Καλαφάτη απέναντι από τον Μπελεζάκη που πλασάρει και πετυχαίνει το 4-1 των γηπεδούχων. Ένα καταπληκτικό γκολ σε εκτέλεση και δημιουργία.
Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν ακόμη περισσότερο και στο τελικό 4-2 στο 90+1’.
Ο νεαρός Λαλάι, που ήταν καταπληκτικός και σήμερα, δείχνοντας σπουδαίο ταλέντο, θα κερδίσει τις κόντρες στην περιοχή και με ωραίο πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Λ. Καλαφάτη.
Έτσι η ομάδα του «μεγάλου χωριού» θα προσθέσει ένα ακόμη σημαντικό τρίποντο στη συλλογή της, θα παραμείνει στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα και θα συνεχίσει την καταδίωξη των Πρόννων.
Ο Εθνικός που σήμερα δεν έπεισε, βρίσκεται στην 4η θέση συγκάτοικος πλέον της Σάμης.
Ωραίο στιγμιότυπο στο ματς, όταν στην είσοδο του νεαρού Δημ. Αναλυτή, ο συνώνυμος του Γιώργος, του Εθνικού έτρεξε να τον αγκαλιάσει και να του δώσει το χέρι με σκοπό να τον εμψυχώσει μιας και ο πιτσιρικάς παίρνει λεπτά συμμετοχής με τη μεγάλη ομάδα και σίγουρα τέτοιες ενέργειες τον βοηθούν.
Διαιτητής ο κ. Κ. Κιόσης με βοηθούς τους κ.κ. Σπ. Χρηστάτο και Ι. Καλογηρά.
Οι συνθέσεις
Διλινάτα:(Θ. Βουκελάτος), Καλαφάτης Ε. τ Γ., Λάσκαρης, Κλειτογιάννης, Τζωρτζάτος Δημ., Μουρελάτος (62’ Καλαφάτης Ε.), Νεστερένκο, Τζωρτζάτος Διον, Τζωρτζάτος Γερ., Ντεντλάλα (81’ Κοσμάτος), Τζωρτζάτος Χρ. (88’ Αναλυτής Δημ.), Βουκελάτος (88’ Λουκάτος).
Εθνικός:(Ν. Κουρούκλης),Μπελεζάκης, Σιμωτάς Χ. (77’ Φαρακλός), Σιμωτάς Ι., Μπάμπης Γ. (51’ Συριάτος), Αναλυτής, Βολνίνσκι (72’ Αραβαντινός Α.), Μπάμπης Σωτ., Μαρούλης (81’ Σινάι), Γαβαλάς, Λαλάι, Ρεμούντης.
Φώτο από το παιχνίδι




































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου