Τετάρτη, Δεκεμβρίου 20

Εντός έδρας ήττες για τις Μικτές μας στα Φαρακλάτα από τις αντίστοιχες της Ηλείας



Δεν τα κατάφεραν οι μικτές μας απέναντι σε αυτές της Ηλείας
Ισάριθμες ήττες σήμερα το μεσημέρι στα Φαρακλάτα
Ήττες για τις μικτές μας ομάδες, στο πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων, με ισάριθμες από τις αντίστοιχες της Ε.Π.Σ. Ηλείας, σήμερα το μεσημέρι στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων.
Η ομάδα των παίδων ηττήθηκε με σκορ 0-2 σε ένα παιχνίδι που δεν ήταν κακή.
Οι Νέοι από την άλλη, αν και προηγήθηκαν 1-0, στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ, να το κάνουν 1-4 και τελικά να πάρουν τη νίκη με τελικό αποτέλεσμα το 2-4!
        
ΠΑΙΔΕΣ
                                       
  Αναλυτικά τα αποτελέσματα
α/α
Ομάδες
Αποτέλεσμα
1.
Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας/Ιθάκης - Ε.Π.Σ. Ηλείας
0 - 2
2.
Ε.Π.Σ. Ζακύνθου - Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας
0 - 3
        
Ε.Π.Σ.Κ.Ι. - Ε.Π.Σ. ΗΛΕΙΑΣ  0-2
Νέα ήττα για τη παίδων 0-2 από τη Μεσσηνία
Στο πρώτο παιχνίδι, αυτό των παίδων που ξεκίνησε στις 2 το μεσημέρι, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων, η μικτή μας με αρκετές ελλείψεις δεν τα κατάφερε απέναντι στην  καλή ομάδα της Ηλείας και γνώρισε την ήττα με σκορ 0-2.
Οι φιλοξενούμενοι καλύτεροι σε γενικές γραμμές, πήραν μια νίκη, που όμως δεν έχει αντίκρυσμα μετά τη νίκη της Μεσσηνίας στη Ζάκυνθο, αφού οι Μεσσήνιοι αναδεικνύονται πρωταθλητές στον 9ο όμιλο και μαθηματικά, μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της φετινής περιόδου, ενώ οι ίδιοι θα διεκδικήσουν έστω και σαν καλύτεροι δεύτεροι, θέση στην επόμενη φάση.
Φάσεις και γκολ
Στο 10’ οι γηπεδούχοι θα απειλήσουν με ένα μακρινό σουτ του Τζωρτζάτου που στέλνει την μπάλα λίγο άουτ, πάνω από την εστία του Πετρόπουλου.
Ελαφρές διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους στο 12’ όταν με υπόδειξη του β’ βοηθού (μάλλον έχει δίκιο) θα τους ακυρωθεί ένα γκολ που πέτυχε με εκτέλεση φάουλ ο Μουρελάτος.
Ο διαιτητής κ. Ν. Μέρμηγκας δείχνει ότι το φάουλ είναι έμμεσο το οποίο εκτελείται απ’ ευθείας. Οι γηπεδούχοι θεωρούν ότι την ακούμπησε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων πριν καταλήξει στα δίχτυα, ενώ ο βοηθός δεν δέχεται ότι υπήρξε οποιαδήποτε επαφή, με αποτέλεσμα η υπόδειξη του να είναι, ότι δεν υπάρχει γκολ.
Μεγάλη ευκαιρία για τους παίδες της Κεφαλονιάς στο 24’ όταν ο Πετρόπουλος με διπλή εντυπωσιακή επέμβαση στα διαδοχικά τετ α τετ του με τους Βιτωράτο-Καψογιώργη, σώζει την εστία του από το 1-0.
Και όπως συμβαίνει στο ποδόσφαιρο, η μπάλα «τιμωρεί». Έτσι μετά από δυο λεπτά οι φιλοξενούμενοι θα πετύχουν το 0-1 με προβολή του Δούφα, ύστερα από την προσωρινή απόκρουση του Νάτση στο σουτ του Ροδόπουλου.
Μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου 40λεπτου δεν θα υπάρξει κάποια αξιόλογη στιγμή και οι ομάδες θα πάνε στα αποδυτήρια με τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 42’ ο Καψογιώργης θα φύγει επικίνδυνα στην κόντρα, όμως ο Πετρόπουλος θα βγει έγκαιρα και θα σώσει την εστία του από την ισοφάριση.
Ο Καλογερόπουλος στο 47’ θα δοκιμάσει το πόδι του με ένα μακρινό σουτ που θα στείλει όμως την μπάλα άουτ, πάνω από την εστία των γηπεδούχων.
Στο 52’ οι παίδες της Ηλείας θα πετύχουν το 0-2 με ένα καταπληκτικό σουτ του Στεργιόπουλου εκτός περιοχής και φαίνεται να «κλειδώνουν» τη νίκη τους.
Τέλος στο 61’ ο Δούφας θα χάσει μεγάλη ευκαιρία να πετύχει το 0-3 της ομάδας του, αφού μόνος με τον Νάτση θα κάνει την κοντινή προβολή και η μπάλα να καταλήγει άουτ.
Διαιτητής ο κ. Ν. Μέρμηγκας και βοηθοί οι κ.κ. Σπ. Σταυρόπουλος και Π. Θανόπουλος  από την Αχαία. 
Οι συνθέσεις
Ε.Π.Σ.Κ.Ι.:(Δ. Λιονάτος), Νάτσης, Μπαλάσκας, Μπουγάς, Πολυχρονάτος, Γασπαρής, Κρούσσος, Βιτωράτος, Τζωρτζάτος, Καψογιώργης, Μουρελάτος, Σοφιανός.
Έπαιξαν και οι:Μεσολωράς, Σακκάτος, Πρέντζας, Δρακουλόγκωνας, Καμπανός.
Ε.Π.Σ. Ηλείας:(Αντ. Χρυσανθακόπουλος), Πετρόπουλος, Γιαννόπουλος, Κοτσομύτης, Καραμεσίνης, Τσουκαλάς, Καλογερόπουλος, Κορομηλάς, Στεργιόπουλος, Ροδόπουλος, Δούφας, Χατζής.
Έπαιξαν και οι:Λαμπρόπουλος, Δουλαβέρης, Τσουραπάς, Φραγκοπανάγος, Αλεξόπουλος.


        
Η  βαθμολογία των παίδων
α/α
Ομάδες
Αγώνες
Τέρματα
Βαθμοί
1.
Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας
5
22 - 0
15
2.
Ε.Π.Σ. Ηλείας
5
9 - 2
10
3.
Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης
5
2 - 17
3
4.
Ε.Π.Σ. Ζακύνθου
5
1 - 13
1
        
ΝΕΟΙ
Αναλυτικά τα αποτελέσματα 
α/α
Ομάδες
Αποτέλεσμα
1.
Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας/Ιθάκης - Ε.Π.Σ. Ηλείας
2 - 4
2.
Ε.Π.Σ. Ζακύνθου - Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας
1 - 2
        
Ε.Π.Σ.Κ.Ι. - Ε.Π.Σ. ΗΛΕΙΑΣ  2-4
Ήττα 2-4 και για τη Νέων από την Ηλεία
Μετά την παίδων σειρά, αμέσως μετά στον αγωνιστικό χώρο του Ενωσιακού των Φαρακλάτων πήρε η ομάδα των Νέων, όπου και αυτή είχε τη τύχη των μικρών, μιας και οι μικτή Ηλείας επικράτησε με σκορ 2-4.
Μια νίκη που αφήνει στους φιλοξενούμενους της Ηλείας, ελπίδες πρόκρισης και την τελευταία αγωνιστική στην Καλαμάτα θα τα παίξουν όλα για όλα απέναντι στην πρωτοπόρο Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας, η οποία έφυγε με νίκη από τη Ζάκυνθο και θέλει μια ισοπαλία για να το "σηκώσει". 

Ενώ μπορούν να διεκδικήσουν πρόκριση ακόμη και σαν δεύτεροι, ως μια εκ των ομάδων με τον καλύτερο συντελεστή βαθμών σε όλους τους ομίλους.
Σε γενικές γραμμές έγινε ένα καλό παιχνίδι, η ομάδα του Σπ. Παπαδάτου μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στα 15 πρώτα λεπτά ήταν πολύ καλή. Μάλιστα προηγήθηκε στο σκορ. Μετά το 20λεπτο η Ηλεία ανέβασε... στροφές πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο δημιουργούσε ευκαιρίες ισοφάρισε σε 1-1, ενώ είχε και δυο δοκάρια.
Με αυτό το σκορ ολοκληρώθηκε το πρώτο μισό του αγώνα.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά, ισοφάρισαν γρήγορα, είχαν την κατοχή και παίζοντας πολύ όμορφο ποδόσφαιρο έφτασαν στο τελικό 2-4 που σύμφωνα με την εικόνα των δυο ομάδων είναι δίκαιο
Φάσεις και γκολ
Μόλις στο 6’ οι γηπεδούχοι θα πάρουν το προβάδισμα στο σκορ 1-0, με εντυπωσιακό διαγώνιο σουτ του Παγουλάτου μέσα από την περιοχή και δεξιά, στέλνοντας την μπάλα στην απέναντι γωνία του Πλατή.
Άτυχοι θα σταθούν οι φιλοξενούμενοι στο 13’, αφού το σουτ του Ζωγάκη μέσα από την περιοχή, στην κάθετη του Παπαβασιλείου, θα στείλει την μπάλα να σταματήσει στην ρίζα της δεξιάς δοκού του Τρίκαρδου.
Η ισοφάριση και το 1-1 για την ομάδα του Αντ. Χρυσανθακόπουλου θα έρθει στο 25’ με πλασέ του Παπαβασιλείου, μετά την πολύ ωραία κάθετη του Ζωγάκη.
Νέο δοκάρι στο 29’ για την ομάδα της Ηλείας στο σουτ μέσα από την περιοχή του Λούσκου.
Στο 40’ ο Τρίκαρδος θα απομακρύνει σε νέο κόρνερ με γροθιές την μπάλα στην επικίνδυνη εκτέλεση του Μπάλλα από δεξιά.
Ο Ζωγάκης στο 42’ θα κάνει το διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή και αριστερά, όμως η μπάλα θα περάσει άουτ παράλληλα με την εστία του Τρίκαρδου.
Με αυτό το 1-1 οι δυο ομάδες θα οδηγηθούν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.
Στο β’, όπως προαναφέραμε, οι φιλοξενούμενοι θα είναι αυτοί που θα αναλάβουν την πρωτοβουλία και θα δημιουργούν ευκαιρίες και γκολ.
Έτσι στο 48’ ο Ζαφειρόπουλος θα βρει τον Λούσκο στο ύψος του πέναλτι, αυτός θα κάνει το σουτ και ο Τρίκαρδος θα διώξει δύσκολα σε κόρνερ.
Το κόρνερ εκτελεί από αριστερά ο Μπάλλας και ο Χριστόπουλος με ωραίο πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων για δεύτερη φορά πετυχαίνοντας το 1-2 της ομάδας του.
Μετά από 4’ οι φιλοξενούμενοι θα πετύχουν και το 1-3, όταν ο Ζαφειρόπουλος θα βρει τον Παπαβασιλείουυ στην περιοχή του Τρίκαρδου και αυτός με πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Και στο 61’ θα είναι η σειρά του Ζωγάκη να πετύχει το 1-4 της Ηλείας με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή.
Στο 64’ Παπαβασιλείου-Ζαφειρρόπουλος θα... κρύψουν την μπάλα, όμως στο σουτ του τελευταίου σώζει ο Τρίκαρδος.
Οι γηπεδούχοι  το μόνο που καταφέρνουν είναι να μειώσουν το σκορ στο 2-4 στο 80’.
Συγκεκριμένα ο Φωκάς θα εκτελέσει το φάουλ λίγο έξω από την περιοχή και αριστερά, ο Πλατής δεν συγκρατεί την μπάλα και ο Σινάι από κοντά με προβολή θα την στείλει στα δίχτυα.

Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι, μιας και μέχρι την ολοκλήρωση του δεν υπήρξε κάποια αξιόλογη φάση.
Διαιτητής ο κ. Παν. Καδδάς και βοηθοί οι κ.κ. Σπ. Σταυρόπουλος και Π. Θανόπουλος  από την Αχαία. 
Οι συνθέσεις
Ε.Π.Σ.Κ.Ι.:(Σπ. Παπαδάτος), Τρίκαρδος, Σουρβάνος, Μαρούλης, Καραντινός, Καβαλλιεράτος Γ., Σινάι, Μουρελάτος, Κούρτι,  Παγουλάτος, Ζαχαράτος, Τριανταφυλλίδης.
Έπαιξαν και οι: Ρεπούσης, Λουκάτος, Φωκάς
Ε.Π.Σ. Ηλείας:(Αντ. Χρυσανθακόπουλος), Πλατής, Μπάλλας, Κόσκορης, Χριστόπουλος Ν., Καννελόπουλος, Κόκκινος, Λούσκος, Μαρκόπουλος, Παπαβασιλείου, Ζαφειρόπουλος, Ζωγάκης.
Έπαιξαν και οι: Γιαννόπουλος, Χριστόπουλος Γ., Σπυρόπουλος, Φερεκίδης, Γρηγορόπουλος.
        
Η βαθμολογία των Νέων
α/α
Ομάδες
Αγώνες
Τέρματα
Βαθμοί
1.
Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας
5
19 - 4
15
2.
Ε.Π.Σ. Ηλείας
5
12 - 4
12
3.
Ε.Π.Σ. Ζακύνθου
5
5 - 12
3
4.
Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης
5
5 - 20
0
        
Η επόμενη τελευταία αγωνιστική
(6η 3/1/2018)
α/α
Αγώνας
1.
Ε.Π.Σ. Ζακύνθου - Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης
2.
Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας – Ε.Π.Σ. Ηλείας
Σε λίγο φωτορεπορτάζ από τα δυο παιχνίδια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου