Κυριακή, Φεβρουαρίου 25

Με νίκη συνέχισε η Εύγερος 1-0 την Έρυσσο και κρατάει την πρωτιά


Με το παιχνίδι ανάμεσα στην Εύγερο και την Έρυσσο ολοκληρώθηκε η 10η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας και την ομάδα των Φαρακλάτων να παίρνει τελικά μια αγχωτική νίκη που την διατηρεί όμως στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν καλό, αν και ο καιρός και το βαρύ τερέν δυσκόλευε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων.
Φυσικά δεν έλειψε και η αγωνία μέχρι τη λήξη, αφού αυτό το ισχνό 1-0 δεν εξασφάλιζε τους γηπεδούχους, ενώ οι φιλοξενούμενοι έψαχναν την ευκαιρία της ισοφάρισης.
Πάντως και οι δυο ομάδες πάλεψαν και υπήρχε ένας καλός ρυθμός στο ματς.
Φάσεις και γκολ
Οι φιλοξενούμενοι στο 8’ θα απειλήσουν με ένα σουτ του Μοσχονά που θα στείλει τελικά την μπάλα άουτ.
Την ίδια ακριβώς τύχη θα έχει στο 12’ το σουτ του Τσάκου.
Στο 16’ ο Παπαναστασάτος με εκτέλεση φάουλ θα φέρει την μπάλα στην περιοχή του Ντερβισάι, όμως ο Β. Παπαναστασάτος δεν προλαβαίνει να πιάσει την κεφαλιά.
Σημαντική ευκαιρία για το προβάδισμα θα χαθεί στο 20’ για τους φιλοξενούμενους. Ο Παπαλεξάτος θα κάνει το σουτ εκτός περιοχής, ο Πετεινάτος θα βρει όσο πρέπει την μπάλα που στη συνέχεια θα καταλήξει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του και θα φύγει έξω.
Ότι δεν μπόρεσαν να πετύχουν οι φιλοξενούμενοι θα το κάνουν οι γηπεδούχοι στο 24’. Ο Κ. Παπαναστασάτος εκτελεί το κόρνερ  στην περιοχή και ο έμπειρος Κανάκης με κοντινό πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 της Ευγέρου.
Στην φάση αυτή υπήρξαν κάποιες χλιαρές διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους ότι η μπάλα είχε καταλήξει άουτ και όχι κόρνερ, όπως υποδείχθηκε από τον βοηθό.
Στο 40’ ο Κανάκης θα χάσει μεγάλη ευκαιρία να πετύχει το 2-0, αφού το πλασέ του είναι πάνω στον Ντερβισάι.
Έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο μισό του αγώνα.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 62’ ο Παπαναστασάτος με ωραία εκτέλεση φάουλ θα βρει τον Κανάκη στην περιοχή, αυτός θα πιάσει την κεφαλιά, όμως η μπάλα θα σταματήσει χαμηλά στο κάθετο δοκάρι των φιλοξενουμένων.
Στο 66’ και το 75’ Παπαναστασάτος Ν. και Πολλάκης θα σουτάρουν για να αποκρούσει και στις δυο περιπτώσεις ο Ντερβισάι.
Μέχρι την ολοκλήρωση του αγώνα δεν υπήρξε κάποια άλλη αξιόλογη φάση και έτσι το γκολ του Κανάκη στο 24’ θα αποδειχθεί «χρυσό» για τους γηπεδούχους.
Διαιτητής ο κ. Ι. Κώτσης (αντικατέστησε τον κ. Κ. Κιόση) με βοηθούς τους κ.κ. Καλαφάτη Δ. και Κομητόπουλο Π..
Οι συνθέσεις
Εύγερος:(Χρ. Παπαναστασάτος), Πετεινάτος, Παπαναστασάτος Χρ., Στρακάτος, Παπαναστασάτος Κ., Παπαναστασάτος Ν., Ψάλτης, Κόκκινος, Πολλάκης (85’ Δρακάτος), Κανάκης, Παπαναστασάτος Ε., Τσάκος (80’ Μανωλάς).
Έρυσσος:(Γκ. Ρέτσι), Ντερβισάι, Μπάμπης, Στεφάνι Ν., Πατρίκιος, Παπαδημητράτος, Δρόσος, Παπαλεξάτος (85’ Καραβέλας), Ρεπούσης, Μπάλλας (75’ Παπάς Γρ.), Μοσχονάς, Καββαδίας Ν..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου