Τρίτη, Φεβρουαρίου 13

Τα αποτελέσματα της αυλαίας και η τελική βαθμολογία του παιδικού πρωταθλήματοςΑυλαία είχαμε αυτό το Σαββατοκύριακο 10-11/2 στην κανονική διάρκεια σε Α' και Β' όμιλο του παιδικού πρωταθλήματος και σειρά παίρνουν τα playoffs.
Την πρόκριση τους σε αυτά κέρδισαν ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, ο Α.Ο. Σάμης, ο Α,Ο, Παλληξουριακός και ο Α.Ο. Φωκάτα.
Τους τρεις τελευταίους αγώνες είχαμε το Σαββατοκύριακο 10 και 11/2, στο παιδικό πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.Κ.Ι.  σε Α' και Β' όμιλο.
Στον Α' όμιλο το Σάββατο το πρωί και στο γήπεδο Κεραμειών, τα Φωκάτα ήθελαν μόνο νίκη απέναντι στην Έρυσσο για να πάρουν την πρόκριση τους στην τελική 4αδα. Τελικά ύστερα από ένα πολύ όμορφο παιχνίδι με πολλά γκολ και ανατροπές τα κατάφεραν, αφήνοντας την Έρυσσο εκτός!
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι την Κυριακή το πρωί, ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς νίκησε εύκολα τον Εθνικό 13-1 και τερμάτισε πρώτος στην τελική κατάταξη, αντίθετα ο Εθνικός ήταν η δεύτερη ομάδα που έμεινε εκτός συνέχειας.
Στον Β' όμιλο τώρα, το Σάββατο το απόγευμα στο ίδιο γήπεδο, ο Παλληξουριακός πήρε τη νίκη και την πρόκριση από την Εύγερο με σκορ 3-0. Ένα αποτέλεσμα που του έδωσε την πρόκριση με καλύτερη διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους παιχνίδια και άφησε εκτός την ομάδα των Φαρακλάτων.
Ο Α.Ο. Σάμης αυτή την αγωνιστική είχε ρεπό και ως γνωστόν πέρασε στα playoffs σαν πρώτη και αήττητη.
Σε γενικές γραμμές παρακολουθήσαμε ένα καλό πρωτάθλημα που με κάποιες διορθώσεις στη συνέχεια μπορεί να ανεβάσει ακόμη περισσότερο το επίπεδο. Άλλωστε σε αυτό το επίπεδο δεν θα πρέπει να γίνεται αυτοσκοπός η νίκη και σε τελική ανάλυση ο τίτλος, αλλά η βελτίωση και η χαρά της συμμετοχής στα παιδιά που συμμετέχουν.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδάκια στου προπονητές και τις ομάδες τους για προσπάθεια τους να καλλιεργήσουν σωστούς και καλούς αθλητές
Ας δούμε παρακάτω αναλυτικά τα αποτελέσματα και τις τελικές βαθμολογίες:
Α’  όμιλος
α/α
Αγώνας
Αγώνες
1.
Α.Ο. Φωκάτα - Α.Ο. Ερύσσου
3 - 2
2.
Α.Ο. Εθνικός Κεφαλονιάς - Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
1 - 13
           
Η τελική Βαθμολογία
1.
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
6
37 - 07
15
2.
Α.Ο. Φωκάτα
6
11 - 16
9
3.
Α.Ο. Ερύσσου      
6
24 - 16
9
4.
Α.Ο. Εθνικός Κεφαλονιάς
6
05 - 38
0
           
Β’  όμιλος
Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα
α/α
Αγώνας
Αγώνες
1.
Α.Ο. Παλληξουριακός - Π.Α.Ο. Εύγερος
3 - 0
Ρεπό:Α.Ο. Σάμης
           
Η τελική Βαθμολογία
1.
Α.Ο. Σάμης
4
29 - 05
12
2.
Α.Ο. Παλληξουριακός
4
06 - 12
3
3.
Π.Α.Ο. Εύγερος
4
05 - 23
3
           
Τα ζευγάρια των playoffs
α/α
Αγώνας
1.
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς - Α.Ο. Παλληξουριακός
2.
Α.Ο. Σάμης - Α.Ο. Φωκάτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου