Κυριακή, Φεβρουαρίου 25

Μεγάλωσε η διαφορά στην κορυφή στο +4.... Διλινάτα - Ομαλά 8-1 (Εικόνες)

Όπως αναμενόταν, τα πρωτοπόρα Διλινάτα τυπικά γηπεδούχα, σήμερα το απόγευμα στις Κεραμειές, μετά τον αποκλεισμό τους από τον τελικό του τοπικού κυπέλλου από τους Πρόννους επανήλθαν δυναμικά στις επιτυχίες, αφού νίκησαν τον ουραγό Α.Σ. Ομαλών με σκορ 8-1.
Με τη νίκη τους αυτή μάλιστα μετά την ισοπαλία των Πρόννων στον Καραβόμυλο με την Σάμη, παιχνίδι που προηγήθηκε χθες, αύξησαν την διαφορά τους, από τους αντιπάλους τους στους 4 βαθμούς και κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό γίνονται το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση της πρωτιάς στην κανονική περίοδο.
Όπως δείχνει και το τελικό αποτέλεσμα η νίκη των πρωτοπόρων ήταν δίκαιη, όσο και εύκολη σε ένα μέτριο παιχνίδι που διεξήχθη, υπό συνεχή βροχή και σε ένα βαρύ γήπεδο.
Από την άλλη για τους τυπικά φιλοξενούμενους των Ομαλών, ήταν μια ήττα που τους φέρνει λίγο πριν από την Β’ κατηγορία, αφού στα τρία παιχνίδια που απομένουν είναι σχεδόν αδύνατον να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση.
Να αναφέρουμε ότι οι γηπεδούχοι, εκτός από τα 8 γκολ που πέτυχαν είχαν και ένα δοκάρι σε σουτ του Γ. Βουκελάτου στο 38'.
Επίσης ούτε σε αυτό το παιχνίδι παραβρέθηκε στον πάγκο των Διλινάτων ο Θ. Βουκελάτος, χωρίς κάποιος να μας ενημερώνει το λόγο και την ομάδα κατέβασε ο αρχηγός Χ. Τζωρτζάτος.
Τα γκολ
Μόλις στο 5' ύστερα από καταπληκτική κάθετη πάσα του Δημ. Αναλυτή στην περιοχή και αριστερά, ο Βουκελάτος θα προχωρήσει και με ωραίο σουτ θα στείλει την μπάλα στην απέναντι γωνία του Μινέτου και στα δίχτυα για το 1-0.
Στο 30' ο Βουκελάτος θα βγάλει την σέντρα από αριστερά στο δεύτερο δοκάρι, ο Ε. Καλαφάτης θα στρώσει με κεφαλιά την μπάλα στον Δημ. Αναλυτή, ο οποίος με απ' ευθείας σουτ θα πετύχει το 2-0.
Το 3-0 των γηπεδούχων θα πετύχει με ωραίο σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή ο Δημ. Τζωτζάτος, μετά από εκτέλεση φάουλ από αριστερά του Κλειτογιάννη.
Μετά από 3' ο Τούρλας από τα όρια της περιοχής θα δει εκτός θέσης τον Μινέτο και με ένα τεχνικό πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 4-0.
Λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο 45λεπτο η ομάδα του "Μεγάλου χωριού" θα πετύχει το 5-0.
Ο εξαιρετικός σήμερα, νεαρός μέσος των Διλινάτων Δημ. Αναλυτής στο 41', με μια νέα κάθετη, θα βρει σαν σε προπόνηση τον Φ. Τζωρτζάτο στην περιοχή και τον τελευταίο να πραγματοποιεί το 5-0.
Αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου.
Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε περισσότερο. Ωστόσο στο 60' ο Καραντινός-Νεόφυτος με πολύ όμορφο πλασέ μέσα από την περιοχή θα μειώσει για την ομάδα του στο 5-1.
Δεν πρόλαβαν να χαρούν οι φιλοξενούμενοι και στο επόμενο λεπτό ο Κοσμάτος θα βρει στην περιοχή τον Ε. Καλαφάτη, με τον τελευταίο να πλασάρει εύστοχα τον Μινέτο για το 6-1.
Στο 86' και πάλι, ο ιδιαίτερα διακριθείς σήμερα Δημ. Αναλυτής, που εκτός από το γκολ που πέτυχε, μοίρασε και τρεις ασίστ, θα βρει κάθετα στην περιοχή τον Πάπα και αυτός εύκολα με πλασέ θα πετύχει το 7-1.
Το τελικό 8-1 θα πετύχει στο 89' ο άλλος μικρός της παρέας ο Ν. Λουκάτος με κοντινό πλασέ, μετά την πάσα του Κοσμάτου.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς με βοηθούς τους κ.κ. Ι. Καλογηρά και τον φίλαθλο κ. Γ. Γασπαράτο (δεν προσήλθε ο ορισθείς διαιτητής κ. Ι. Κώτσης).
Οι συνθέσεις
Διλινάτα:(-), Καλαφάτης Λ., Τζωρτζάτος Φωτ., Τζωρτζάτος Κ., Τζωρτζάτος Δημ. (46' Πάπα), Κλειτογιάννης, Τούρλας, Καλαφάτης Ε., Ντεντλάλα (57' Κοσμάτος), Τζωρτζάτος Διον. (57' Λουκάτος), Βουκελάτος (46' Τζωρτζάτος Γερ.), Αναλυτής Δημ.
Ομαλά:(Σπ. Τζωρτζάτος), Μινέτος, Σέρρας (50’ Καλογηράτος), Λαζαρράτος, Τσουραμάνης, Χρυσανθακόπουλος, Δανελάτος, Φωτακόπουλος, Ντάτσι, Καραντινός- Νεόφυτος, Τζάκης, Πούλα (20’ Τσεκίτσι).
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναδημοσίευση του παρόντος χωρίς την άδεια του Sportsthea.
Στα ψηλώματα της κερκίδας του γηπέδου Κεραμειών προτίμησε να καθίσει σήμερα ο Κ. Βαρτελάτος, μακριά από την αγαπημένη του θέση στον πάγκο και πολύ προβληματισμένος μάλιστα. Κανείς δε μιλάει, παντού σιωπή!
Εικόνες


































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου