Παρασκευή, Φεβρουαρίου 23

Η pregame της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας 2017-2018


Με τρία παιχνίδια και την 10η αγωνιστική, συνεχίζεται αυτή την Κυριακή το πρωτάθλημα της Β' τοπικής κατηγορίας. Μια αγωνιστική που σε όλες τις αναμετρήσεις του προγράμματος έχουμε φαβορί.
Η αυλαία ανοίγει την Κυριακή το πρωί 11:00 στις Κεραμειές, όπου ο ανανεωμένος και υπολογίσιμος πλέον Εθνοφρουρός, φιλοξενεί τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς. Αν για τους τυπικά γηπεδούχους δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, για τους φιλοξενούμενους ίσως να είναι και κομβικό, αφού με νίκη μπορεί να βρεθούν ακόμη και σε θέση 4αδας, ενώ με ήττα δυσκολεύει ο στόχος!
Το απόγευμα στις 3 στα Φαρακλάτα, η πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα Εύγερος φιλοξενεί την Έρυσσο, σε ένα παιχνίδι που είναι φαβορί για τη νίκη. Μια νίκη που θα την διατηρήσει στο ρετιρέ. Φυσικά η Έρυσσος που έχει δείξει καλά στοιχεία και παλεύει για τη συμμετοχή της στα playoffs, μόνο για περίπατο δεν θα πάει στα Φαρακλάτα. 
Την ίδια ώρα στον Καραβόμυλο, ο Πυλαριακός ισόβαθμος της Ευγέρου στην κορυφή, θέλει απέναντι στον επικίνδυνο Ηρακλή Πρόννων, να προσθέσει ακόμη τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του, ώστε να συνεχίσει το κυνήγι της πρωτιάς.
Ρεπό αυτή την αγωνιστική έχει η ομάδα του Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης.
            
Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Κυριακή  25-2-2018   ώρα: 11:00
Δημοτικό Κεραμειών
Εθνοφρουρός - Π.Α.Ο. Κεφ/νιάς
Καπογιαννόπουλος
Γιάννης
Μαγουλάς Σπ.
Καλογηράς Ι.
2.
Κυριακή  25-2-2018   ώρα: 15:00
Ε.Α.Κ./Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
Π.Α.Ο. Εύγερος - Α.Ο. Ερύσσου
Κιόσης
Κώστας
Καλαφάτης Δ.
Κομητόπουλος Π.
3.
Κυριακή  25-2-2018  ώρα: 15:00
Δημοτικό Καραβομύλου
Α.Π.Σ. Πυλαριακός - Α.Ο. Ηρακλής
Καραίσκος
Αποστόλης
Καπογιαννόπουλος Ι.
Μενεγάτος Ε.
            
Κυριακή 25/2
Με το παιχνίδι ανάμεσα στον ανανεωμένο Εθνοφρουρό και τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, την Κυριακή το πρωί στις Κεραμειές, ανοίγει η αυλαία της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας.
Οι γηπεδούχοι που με την έναρξη του β’ γύρου παρουσιάζονται εντελώς διαφορετικοί μετά τη σημαντική τους ενίσχυση, κυρίως με νεαρούς ποδοσφαιριστές, λύνοντας παράλληλα το πρόβλημα που τους ταλαιπωρούσε από την αρχή και αναγκάζονταν να κατεβαίνουν στα παιχνίδια ίσα – ίσα με εννιά ποδοσφαιριστές λόγω έλλειψης μικρών.
Πλέον δείχνουν ικανοί να αλλάξουν σελίδα και να μπουν στο δρόμο των επιτυχιών.
Οι φιλοξενούμενοι του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς με μια κατώτερη του αναμενόμενου μέχρι σήμερα παρουσία, έχουν μείνει σχετικά πίσω βαθμολογικά, με αποτέλεσμα το συγκεκριμένο παιχνίδι να είναι κομβικό για αυτούς. Θα έχουν μάλιστα με μια πιθανή νίκη την ευκαιρία, εφόσον η πρωτοπόρος Εύγερος επικρατήσει της Ερύσσου να ξαναπιάσουν 4αδα.
Όπως και να έχει όμως η νίκη για τους «πράσινους» είναι μονόδρομος και έτσι θα κατέβουν στις Κεραμειές μόνο για το τρίποντο!
Ο Εθνοφρουρός, όπως προαναφέραμε, βρίσκεται ουραγός στον βαθμολογικό πίνακα χωρίς βαθμό, αφού στα στους 7 μέχρι τώρα αγώνες του έχει μόνο ήττες. Συνολικά 7!
Ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς βρίσκεται στην 5η θέση με 9 βαθμούς, αφού στους ίδιους αγώνες έχει τρεις νίκες, 4 ήττες και καμία ισοπαλία.
Αποτέλεσμα αγώνα α’ γύρου:Οι "πράσινοι" είχαν επικρατήσει στο ίδιο γήπεδο με σκορ 4-1.
            
Την ίδια ώρα στο Ενωσιακό στα Φαρακλάτα, η πρωτοπόρος Εύγερος φιλοξενεί την Έρυσσο, σε ένα παιχνίδι που είναι το φαβορί και θέλει να το αποδείξει στον αγωνιστικό χώρο.
Η Εύγερος με μια πολύ καλή μέχρι στιγμής παρουσία, στην επιστροφή της στα τοπικά πρωταθλήματα, βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμη του Πυλαριακού, όμως υπερτερεί στην ισοβαθμία του αντιπάλου της, μιας και έχει καλύτερα αποτελέσματα στα μεταξύ τους παιχνίδια.
Έχει τελειώσει με τα υποτιθέμενα ντέρμπι και δύσκολα πλέον θα χάσει την πρωτιά της κανονικής περιόδου.
Η Έρυσσος η ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος με μια αξιόλογη παρουσία μέχρι τώρα παλεύει για την είσοδο της στην τελική 4αδα και τη συμμετοχή της στα playoffs ανόδου στην Α’ κατηγορία.
Σίγουρα το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι δύσκολο και αν καταφέρει να «κλέψει» κάτι από τους πρωτοπόρους και μάλιστα στην έδρα τους, θα έχει κάνει μια σοβαρή υπέρβαση και θα βλέπει ακόμη πιο αισιόδοξα το μέλλον της.
Περιμένουμε ένα παιχνίδι ανοικτό, γιατί όχι με πολλά τέρματα και φαβορί τους «πορτοκαλί» των Φαρακλάτων.
Όπως είπαμε παραπάνω, οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 19 βαθμούς, αφού στα 8 μέχρι τώρα παιχνίδια τους έχουν 6 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα.
Οι φιλοξενούμενοι, που ποτέ δεν έχασαν την επαφή τους με την 4αδα, με τα ίδια παιχνίδια, βρίσκονται στην 4η θέση με 19 βαθμούς και απολογισμό  3 νίκες, 1 ισοπαλία και 4 ήττες.
Αποτέλεσμα αγώνα α’ γύρου:Με νίκη της Ευγέρου 3-0 είχε ολοκληρωθεί το παιχνίδι στον Καραβόμυλο.
            
Τέλος, επίσης την ίδια ώρα στον Καραβόμυλο ο Πυλαριακός φιλοξενεί τον Ηρακλή Πρόννων σε ένα παιχνίδι που ολοκληρώνει τη 10η αγωνιστική και θέλει να επιστρέψει άμεσα στις νίκες.
Η ομάδα του Κ. Βιτωράτου σε μια χρονιά που παίζει όμορφο ποδόσφαιρο, είναι εκ των φαβορί για επιστροφή της στα μεγάλα «σαλόνια» του τοπικού ποδοσφαίρου, μετά από δυο χρόνια και στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα, εκτός από τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.
Σίγουρα, καλύτερη και πιο ποιοτική σαν ομάδα έναντι των αντιπάλων της μπορεί να τα καταφέρει.
Οι φιλοξενούμενοι του Ηρακλή μετά ένα πολύ κακό ξεκίνημα, τελευταία άρχισαν να συνέρχονται και να πραγματοποιούν καλές εμφανίσεις, παράλληλα με τη συγκομιδή βαθμών.
Όμως, έχει μείνει αρκετά πίσω, γεγονός που δυσκολεύει τον στόχο τους για παρουσία της ομάδας στα playoffs. Έχει μείνει αρκετά πίσω και θα πρέπει να γίνουν πολλά για να αλλάξει κάτι στη συνέχεια και φυσικά μια μεγάλη έκπληξη στον Καραβόμυλο!
Οι «κυανέρυθροι» της Πυλάρου είναι ισόβαθμοι της Ευγέρου με 19 βαθμούς, όμως κατέχουν την δεύτερη θέση στον βαθμολογικού πίνακα γιατί στα μεταξύ τους παιχνίδια, η αντίπαλος τους έχει καλύτερα αποτελέσματα (ισοπαλία και νίκη). Στα 8 παιχνίδια που έχουν δώσει έως τώρα έχουν 6 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα.
Αντίθετα ο Ηρακλής με τους ίδιους αγώνες βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 4 βαθμούς, αφού μετράει μέχρι τώρα 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 6 ήττες.
Αποτέλεσμα αγώνα α’ γύρου: Με νίκη και σκορ 3-0 είχαν περάσει από τα Τζαννάτα οι γηπεδούχοι!
            
Η Βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Αγών.
Ν.
Ι.
Η.
Γκολ
Βαθμ.
1.
Π.Α.Ο. Εύγερος
8
6
1
1
28 - 6
19
2.
Α.Π.Σ. Πυλαριακός
8
6
1
1
31 - 10
19
3.
Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης
8
6
0
2
27 - 10
18
4.
Α.Ο. Ερύσσου
8
3
1
4
20 - 18
10
5.
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
7
3
0
4
14 - 17
9
6.
Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων
8
1
1
6
6 - 19
4
7.
Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός
7
0
0
7
3 - 49
0
        
Η επόμενη (11η) Αγωνιστική
(3-4/2/2018)
α/α
Αγώνας
1.
Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης - Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός
2.
Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων - Π.Α.Ο. Εύγερος
3.
Α.Ο. Ερύσσου - ΠΑ.Ο. Κεφαλονιάς
Ρεπό:Α.Π.Σ. Πυλαριακός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου