Τετάρτη, Φεβρουαρίου 28

Έκοψε την πίτα της η Εύγερος


Το αθλητικό σωματείο ΕΥΓΕΡΟΣ την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, μετά τον αγώνα ποδοσφαίρου με την ΕΡΥΣΣΟ  για την 10η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β' Κατηγορίας, έκοψε την εθιμοτυπική πίτα στο κελί του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου-Ευαγγελίστριας Φαρακλάτων.
Σε ζεστό αθλητικό κλίμα, το σωματείο στο 38ο έτος λειτουργίας του, συγκέντρωσε μετά το παιχνίδι τους μικρούς και μεγάλους παίκτες, παλαίμαχους και ιδρυτικά στελέχη της ομάδας, γονείς και όσους θεατές παρευρέθηκαν στον αγώνα της Κυριακής παρά την βροχή.

Την πίτα της ομάδας ευλόγησε ο εφημέριος για χρόνια, παπά Νικόλαος Δασκαλάκης ο οποίος συγκίνησε τους παρευρισκόμενους με την παρότρυνση του για μόρφωση και άθληση των νέων.
Ο πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Φαρακλάτων κ. Παπαναστασάτος Δημήτρης στον χαιρετισμό του τόνισε την σπουδαιότητα της ομάδας για την περιοχή και συγχάρηκε την προσπάθεια των αθλητών, των παιδιών, των προπονητών, των γονέων και όσων προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για το καλό του αθλητισμού.
Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στο κελί του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου-Ευαγγελίστριας Φαρακλάτων και ευχαριστούμε θερμά το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο, τον φροντιστή κ. Κατσιγιώργη Βαγγέλη και την κ. Μαραβέγια Φωτεινή για τις φωτογραφίες.
Η πίτα ήταν προσφορά του Ζαχαροπλαστείου "Πολίτικο" και ο τυχερός του φλουριού ήταν ο μικρός παίκτης Λασκαράτος Τάσος του Αχιλλέα που αξίζει να σημειώσουμε ότι στο καλοκαιρινό τουρνουά Junior " ΚΕΦΑΛΟΣ" 2017 πέτυχε 12 γκολ.
Ευχαριστούμε τους μεγάλους χορηγούς της φετινής αθλητικής χρονιάς, το ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ L'ARCHITECTS Κώστα Κωνσταντάκη και Αφροδίτη Λευκαδίτη, την ΤΕΧΝΙΚΗ ΔΑΣΙΚΗ Νίκος Παπαναστασάτος και Σταυρούλα Νεόφυτου καθώς επίσης το Mini Market "Family" Ραζάτων Καπογιαννάτος Βασίλης και το Συνεργείο Τάσος Κρούσσος.
Ακόμα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τους εμψυχωτές της Ευγέρου για την στήριξη τους, τον Άγγελο Κωνσταντάκη Πρόεδρο ΚΕΔΗΚΕ, το Ίδρυμα Μαρινάκη και τον πρόεδρο Τ.Κ Φαρακλάτων, τον εφημέριο του χωριού Βασίλη Παυλάτο, τον γιατρό καρδιολόγο κ. Μαρινάκη Νίκο και το λογιστικό γραφείο κ. Τάσου Καλογηράτου.
Ευχόμαστε στα παιδιά, τους παίκτες, τους γονείς, τους προπονητές, στα μέλη, στους φίλους της ομάδας και σε όλους σας, υγεία και καλή πρόοδο στους στόχους που προσπαθείτε...!!!
Και του χρόνου..!!!
Για το Δ/Σ
Ο Πρόεδρος ΕΥΓΕΡΟΥ
Πετεινάτος Διονύσης
Εικόνες























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου