Κυριακή, Φεβρουαρίου 25

Έπιασαν 4αδα οι "πράσινοι" 2-0 τον Εθνοφρουρό


Στο παιχνίδι των Κεραμειών που άνοιξε την αυλαία της αγωνιστικής, σήμερα το πρωί, ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς νίκησε τον ανανεωμένο και αρκετά πλέον ανταγωνιστικό Εθνοφρουρό με σκορ 2-0 και σκαρφάλωσε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα. 
Μια θέση που αν κρατηθεί μέχρι το τέλος τον οδηγεί στα playoffs του πρωταθλήματος.
Η ομάδα του Τάκη Φωή ήταν καλύτερη σε γενικές γραμμές και η νίκη της χαρακτηρίζεται δίκαιη.
Ο Εθνοφρουρός και αυτή την αγωνιστική παρουσιάστηκε πολύ καλός ενώ έχασε και κάποιες σημαντικές ευκαιρίες να πετύχει κάποιο γκολ και να προσθέσει αγωνία στο παιχνίδι.
Το παιχνίδι ήταν μέτριο, αφού και ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ βαρύς.
Τα γκολ
Ο Γκούβας στο 40’ θέλει να βγάλει την σέντρα, η μπάλα θα κοντράρει σε σώμα αμυντικού και θα καταλήξει στον Γεωργόπουλο, ο οποίος από τα όρια της περιοχής θα πιάσει ένα δυνατό, συρτό σουτ και θα στείλει την μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα του Παρασκευόπουλου για το 0-1.
Με αυτό το 0-1 θα ολοκληρωθεί το πρώτο μισό του αγώνα.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 50’, οι τυπικά φιλοξενούμενοι θα πετύχουν το 0-2, μετά από εξαιρετικό συνδυασμό Μπεσάι – Πίρα λίγο έξω από την περιοχή και σουτ του τελευταίου που θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.
Διαιτητής ο κ. Ι. Καπογιαννόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Σπ. Μαγουλά και Ι. Καλογηρά.
Οι συνθέσεις
Εθνοφρουρός:(-), Παρασκευόπουλος, Μαμασούλας Α., Ντίνι, Λύτρας, Τόκος, Τζωρτζάτος Ν., Γασπαρινάτος, Τζωρτζάτος Κ., Βασάλας, Μαμασούλας Ν., Χριστακόπουλος.
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς:(Τ. Φωής), Κατερέλος, Μπεσάι, Κλωνής (70’ Παγουλάτος), Απέργης (46’ Πίρα), Μαρινάκης, Γκούβας, Γασπαρινάτος, Κατσούρης, Βανδώρος (Παπαδάκης Π.), Γεωργόπουλος, Σπαθής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου