Τρίτη, Φεβρουαρίου 20

Η pregame του ημιτελικού του τοπικού κυπέλλου Πρόννοι - Διλινάτα (Τετάρτη 21/2)


Με τον έναν εκ των δυο ημιτελικών του, ανοίγει η αυλαία του τοπικού κυπέλλου, αύριο το απόγευμα στα Τζαννάτα.
Στη "μάχη" πρώτοι ρίχνονται οι Πρόννοι και τα Διλινάτα. Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι με την πρόκριση ανοικτή για τις δυο ομάδες.
Ένα μεγάλο ντέρμπι που εξασφαλίζει στο νικητή το ένα από τα δυο εισιτήρια που οδηγούν στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.
            
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Τετάρτη   21-2-2018   ώρα:  15:00

Δημοτικό Τζαννάτων

Α.Ο. Πρόννοι – Α.Ο. Διλινάτα
Καραίσκος

Αποστόλης
Μαγουλάς Σπ.

Καλογηράς Ι.
            
Τετάρτη 21/2
Με το μεγάλο παιχνίδι Α.Ο. Πρόννοι – Α.Ο. Διλινάτα, ανοίγει η αυλαία των ημιτελικών αγώνων του τοπικού κυπέλλου, αύριο Τετάρτη 21/2 στις 3 το απόγευμα στα Τζαννάτα.
Ένα παιχνίδι που δεν χωράει προγνωστικά και μετά από 90’, ίσως και παραπάνω, η μια εκ των δυο ομάδων θα κλείσει θέση για τον μεγάλο τελικό του θεσμού.
Οι γηπεδούχοι με όπλο την έδρα, αλλά και την καλή αγωνιστική τους κατάσταση, βρίσκονται μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση της ιστορίας τους, για τη συμμετοχή τους στον τελικό της διοργάνωσης για πρώτη φορά από την ίδρυση τους.
Είναι μια ποιοτική ομάδα με πολύ ταλέντο και έμπειρους ποδοσφαιριστές και μπορεί να τα καταφέρει. Θα προσπαθήσει να εκμεταλλευθεί τον παράγοντα έδρα, σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο για κάθε αντίπαλο και με καθαρό μυαλό, δύναμη και πίστη παλέψει ώστε να πάρει το ένα από τα δυο εισιτήρια που οδηγούν στη γιορτή του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου αμέσως μετά!
Τα πρωτοπόρα του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας Διλινάτα, θέλουν να επαναλάβουν ότι είχαν καταφέρει πριν από τρία χρόνια και συγκεκριμένα την περίοδο 2014 – 2015.
Σίγουρα έχουν την ποιότητα, τη δυνατότητα και την εμπειρία να το διαχειριστούν όπως πρέπει και να το πετύχουν. Μάλιστα με οδηγό τον αγώνα πρωταθλήματος και εκείνο το υπέρ τους 1-3, με δύναμη, πάθος και πίστη θα προσπαθήσουν να αποδράσουν από τα Τζαννάτα, με μια νέα μεγάλη επιτυχία, παραμένοντας στη διεκδίκηση του φετινού νταμπλ.
Φυσικά και το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν θα έχει την παραμικρή σχέση με αυτό που θα παρακολουθήσουμε αύριο.
Συμπερασματικά είναι ένα παιχνίδι ντέρμπι και αναμένονται μεγάλες «μάχες» στα Τζαννάτα. Ένα παιχνίδι που μπορεί να κριθεί ακόμη και μετά τα 90’ της κανονικής του διάρκειας.
Το περιμένουμε δυνατό και τις δυο ομάδες να έχουν ίσα δικαιώματα στο όνειρο.
Να επισημάνουμε εδώ ότι ο συγκεκριμένος αγώνας είναι μονός και αν στα 90’ της κανονικής διάρκειας του δεν αναδειχθεί νικητής, τότε θα δοθεί ημίωρη παράταση και αν και εκεί δε υπάρξει κάποια αλλαγή, οι δυο ομάδες θα οδηγηθούν στη Ρώσικη ρουλέτα της εκτέλεσης πέναλτι, έως ότου βγει ο νικητής ή καλύτερα αν θέλετε ο 1ος φιναλίστ!
Πως έφτασαν ως εδώ οι δυο ομάδες:
Α.Ο. Πρόννοι
1η φάση:Οι Πρόννοι πήραν την πρόκριση, με μια νίκη στα Τζαννάτα και σκορ 3-1 και μια ισοπαλία 1-1 στον Καραβόμυλλο, επί του Πυλαριακού.
2η φάση:Δυο εύκολες νίκες επί του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς 0-4 στις Κεραμειές και 5-1 στα Τζαννάτα.  
Α.Ο. Διλινάτα
1η φάση: Πολύ εύκολα πήραν την πρόκριση με δυο νίκες από τον Ηρακλή Πρόννων. Στο πρώτο παιχνίδι των Τζαννάτων επικράτησαν άνετα με σκορ 10-0, ενώ στον επαναληπτικό των Κεραμειών, επίσης με μια νέα άνετη νίκη και σκορ 3-0!
2η φάση:Και σε αυτή την φάση πέρασαν με δυο νίκες επί του Οδυσσέα Ιθάκης, 3-2 στο Βαθύ και 3-0 στις Κεραμειές.
    
Ο άλλος ημιτελικός είναι προγραμματισμένος για την επόμενη Τετάρτη, 28/2 στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, μεταξύ του Παλληξουριακού και της Εικοσιμίας.
Αγώνας
Τετάρτη  28-2-2018   ώρα:  15:00
Δημοτικό Αγίου Αντωνίου
Α.Ο. Παλληξουριακός – Α.Ο. Εικοσιμίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου