Δευτέρα, Οκτωβρίου 15

Ο απόηχος της 3ης αγωνιστικής στη Γ' Εθνική και τον 8ο όμιλο....


Ούτε η 3η αγωνιστική έφερε κάποιο καλό αποτέλεσμα για την εκπρόσωπο του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου ομάδα της Εικοσιμίας, αφού συνδυάστηκε με μια ακόμη εντός έδρας ήττα από την Καλαμάτα με σκορ 4-0.
Απλά εδώ θα προσθέσουμε, χωρίς να κάνουμε το συνήγορο του "διαβόλου",  ότι σε μια ομάδα και στην κακή της παρουσία δεν φταίει ο ένας, φταίνε όλοι. Οπότε κρίνουμε ότι είναι άδικο να πέφτουν τα βάρη στον έναν!
Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα μας την επόμενη Κυριακή το πρωί, ο Παναρκαδικός στην Τρίπολη.
Ημέρα φιλοξενούμενων και πάλι  η 3η αγωνιστική
Πέτυχαν τρεις νίκες έναντι δυο των γηπεδούχων 
και δυο ισοπαλιών στους επτά αγώνες
Τώρα όσον αφορά την 3η αγωνιστική του 8ου ομίλου ξεχωρίζουν οι τρεις "1" των φιλοξενούμενων!
Δυο ισοπαλίες στον όμιλο. Νίκησαν μόνο δυο γηπεδούχοι.
Τελευταία παραμένει η Εικοσιμία!
Παναργειακός - Καλαμάτα στην κορυφή με το απόλυτο 3Χ3!
Αήττητο το Καταστάρι 0-0 στο Δίστομο με τον Αμβρυσσέα.
     
Ας θυμηθούμε το ρεπορτάζ από όλα τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου:
A.O. Eικοσιμίας – Καλαμάτα 0-4
Άνετη η «Μαύρη Θύελλα» «καθάρισε» τους Κεφαλλονίτες, από το ημίχρονο, φτάνοντας στους 9 βαθμούς.
Με το «καλημέρα» η Καλαμάτα άνοιξε το σκορ, στο 4’, με πλασέ του Μίνγκα. Στο 8’, ο Γιόνδης έκανε και το 0-2, μετά από ασίστ του Πινδώνη, δείχνοντας από νωρίς τις διαθέσεις της «Μαύρης Θύελλας». 
Ο σκόρερ του 2ου τέρματος έχασε στο 12’, νέα ευκαιρία, αλλά το πλασέ του πέρασε ελάχιστα εκτός. Στο 17’, ο Φουάσης με κεφαλιά, «τελείωσε» από νωρίς το ματς, κάνοντας το 3-0. Θέμα χρόνου ήταν και το 0-4, που ήρθε στο 26’, ξανά με το Γιόνδη, που μπήκε μόνος του μέσα στην περιοχή.
Με δοκάρι του Γιόνδη, στο 48’, ξεκίνησαν στο δεύτερο μέρος οι Μεσσήνιοι. Τα λεπτά κύλησαν χωρίς κάτι σημαντικό, με την Καλαμάτα να κάνει πλέον συντήρηση δυνάμεων. Ο Λαθύρης απείλησε στο 74’, με απευθείας φάουλ, μετά από ώρα για τους «μελανόλευκους». Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι, με το σκορ του ημιχρόνου να είναι και τελικό, σε ένα εύκολο απόγευμα για τους παίκτες του Γιάννη Χρσιτόπουλου.
Καλαμάτα: Βούρας, Τσόπελας, Ψάνης, Αλιατίδης, Βοσκόπουλος, Αντωνιάδης, Πινδώνης, Φουάσης, Μαστραντωνάκης (79’ Ζαχαρόπουλος), Μίνγκας (65’ Λαθύρης), Γιόνδης (72’ Αθανασόπουλος).
Αο Εικοσιμίας: Κουστουμπαρδης, Στεφανάτος, Φωκάς, Πολυδωράτος, Πολλάτος Μ., Λυκούδης, Μπούσι, Χασάϊ, Μπάμπης, Κόμητας, Ντεντλάλα.
      
Αμβρυσσέας Διστόμου – Καταστάρι 0-0
Οι Ζακυνθινοί είχαν τις ευκαιρίες, όμως Αμβρυσσέας και Καταστάρι, μοιράστηκαν από ένα βαθμό.
Μόλις στο 1’, οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι σε προσπάθεια του Κουρέλλα, ενώ στη συνέχεια της φάσης απείλησαν με το Μεζίνι. Ο εξτρέμ των Επτανήσιων έχασε νέα ευκαιρία στο 17’, ενώ οι «κίτρινοι» γενικώς πίεζαν συνεχώς τους γηπεδούχους στα καρέ τους.
Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Διστόμου ανέβασαν ρυθμό, χωρίς, όμως κάτι αξιόλογο, καθώς το Καταστάρι είχε διαβάσει καλά το παιχνίδι, κλείνοντας τους χώρους. Ο Αμβρυσσέας είχε την κατοχή, χωρίς αποτέλεσμα και έτσι το «μηδέν» έμεινε ως το τέλος.
Αμβρυσσέας (Δρακόπουλος): Ντουμάνης, Στασινόπουλος, Καραλής, Τέλλος, Ζυγογιάννης, Χαραλαμπίδης, Μανιδάκης, Σένκα, Φωτόπουλος, Δήμου, Αντωνίου.
Καταστάρι (Νόλης): Δρακόπουλος, Τηλιόπουλος, Παναγόπουλος, Σωτηρόπουλος, Καρβούνης, Δημουλάς, Πέττας, Μιχαηλίδης (80΄ Μαρίνος), Κουρέλλας (92’ Μαρούδας), Κάρδαρης (90’ Κορφιάτης), Μεζίνι (83΄ Δρόσος).
      
Πάμισος – Μανδραϊκός 1-2
Παρθενική νίκη για Μανδραϊκό στο πρωτάθλημα που διατήρησε το αήττητο. Εξακολουθεί να προβληματίζει ο Πάμισος, που αν και είχε ευκαιρίες, παραμένει στους μηδέν βαθμούς.
Οι νεοφώτιστοι της Μεσσήνης μπήκαν δυνατά και πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς, όμως να έχουν την ουσία. Κάτι που είχε ο Μανδραϊκός. Κόντρα στα μέχρι εκείνη την ώρα δεδομένα του ματς, ο Ντούλιας άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, στο 28’, έπειτα από λάθος της άμυνας. Ωστόσο, λίγα λεπτά μετά (36’) ο Πάμισος είχε την απάντηση, καθώς ισοφάρισε με κεφαλιά του Μπριλάκη. Λίγο νωρίτερα ο Μωράκης είχε απειλήσει με κεφαλιά, με τον γκολκίπερ του Μανδραϊκού να αποκρούει.
Στο δεύτερο μέρος τα λεπτά περνούσαν χωρίς την τεράστια ευκαιρία, μέχρι το 68’, όταν ο Σέγκμπια ανενόχλητος από τη μικρή περιοχή αστόχησε. Και πάλι, όμως, οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα, χτυπώντας στο τέλος (87’) με σκόρερ τον Πουλάκη, αξιοποιώντας ξανά λάθος συνεννόηση της άμυνας των «πράσινων».
Πάμισος (Κακαλέτρης): Τσάμης, Δημητρακόπουλος, Σαραντόπουλος, Μπριλάκης, Δοδοντσάκης, Μωράκης, Ντεναγιέρ, Ρήγας, Αμίρι, Ηλιόπουλος, Σέγκμπια.
Μανδραϊκός (Σπάθας): Ιωσήπου, Χαλκιάς, Τσακίρης, Ντούμπερετ, Στρατάκης, Μπούσης, Κωνσταντινίδης, Μελετίδης, Πασαλίδης, Ντούλιας.
      
Αστέρας Βλαχιώτη – Παναρκαδικός 2-2
«Χορταστική» ισοπαλία στο Βλαχιώτη μεταξύ Αστέρα και Παναρκαδικού. Παρά το γεγονός ότι οι Αρκάδες έδειξαν πως θα έπαιρναν μια εύκολη νίκη, οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό στην επανάληψη και πήραν το βαθμό.

Στο ημίχρονο οι «πράσινοι» ήταν μπροστά, χάρη σε τέρματα των Τσιώλη και Γεωργόπουλου, στο 9’ και στο 16’, αντίστοιχα. Ο Αστέρας δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο δεύτερο μέρος, μείωσε αρχικά με τον Καρνιάτη (62’), ενώ στο 81’, ισοφάρισε με τέρμα του Μπερδούση.
      
Παναργειακός - Ασπρόπυργος 1-0
Το 3Χ3 έκανε ο Παναργειακός, που επικράτησε με 1-0 του Ασπρόπυργου, χάρις σε τέρμα που πέτυχε ο Συρεγγέλας, μόλις στο 2ο λεπτό της συνάντησης. 
Α.Π.Ο. Παναργειακός (Αντωνόπουλος): Φαρμάκης, Παναγιωτου, Μπουτας, Καλύβας, Μπριλακης, Κυριακόπουλος, Τσιμικλης, Παπασπυρος (26′ Μαρινης), Συρεγγελας (92′ Krol), Μπουντοπουλος (Mustafaj), Καδας
Ασπρόπυργος (Βαζάκας): Κατσουλης, Τσουκαλάς, Πρικας (72′ Κιρτζιαλιδης), Νικολάου, Ζωνας, Νάκας (88′ Ζωγράφος) Δουκάκης, Σταύρου, Μιλιτς, Μπελης, Χατζοβασιλακης (54′ Vaz Mendes).
      
Ερμιονίδα - Ένωση Λέρνας
Γενικά είχαμε ένα παιγνίδι, με την Ένωση Ερμιονίδας στη θέση του οδηγού. Ηταν η ομάδα που προσπάθησε να δημιουργήσει να πετύχει γκολ. Ωστόσο, δεν βρήκε πολλές ευκαιρίες. Πιθανόν το γρήγορο γκολ, να έφερε κάποιου είδους εφησυχασμό.
Στο 13’ ενέργεια από δεξιά του Τριμπόνια και γύρισμα, ο Μακρίδης έσπασε στον Πούτση, ο οποίος πλάσαρε στη γωνία και το 1-0.
Στο 26΄ κεφαλιά του Τριμπόνια ύστερα από σέντρα του Κασαπίδη η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Κατσιαούνη. Στο 32΄ πλασέ του Καλογιάννη η μπάλα έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κατσαούνη. Στο 44΄ δυνατό σουτ του Tresa έδιωξε δύσκολα στην αριστερή του γωνία ο Κατσιαούνης. Στο 45΄ σουτ του Κόφι μέσα από την περιοχή η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Αλευρά.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Ερμιονίδα δεν ήταν το ίδιο επικίνδυνη, αλλά όποτε χρειάσθηκε ο Κατσαούνης επενάβη, με κυριότερη μια φάση στο 65’.
Στο 55′ σουτ του Καλογιάννη μέσα από την περιοχή η μπάλα έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κατσιαούνη.
Στο 65΄ φάουλ του Σαμαρά η μπάλα τράνταξε την δεξιά συμβολή των δοκαριών του Κατσιαούνη.
Στο 66΄ κεφαλιά του Μακρίδη ύστερα από κόρνερ του Σαμαρά μπλόκαρε εύκολα ο Κατσιαούνης.
Απο την άλλη, η Ένωση Λέρνας έχοντας να αντιμετωπίσει απουσίες, έδωσε χώρο στον αντίπαλο και προσπάθησε να βγάλει κάποιες αντεπιθέσεις. Με τον Παπουτσή όμως σε θέση δεξιού μπακ, έχασε πολύ απο ταχύτητα μπροστά.
Στο 49΄ σέντρα του Μπιτζή από αριστερά, ο Ταραντίλης δεν πρόλαβε την μπάλα .
Στο 71΄ σούτ του Τριανταφύλλου η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς των γηπεδούχων και έφυγε κόρνερ.
Στο 85’ η καλή ευκαιρία όταν ο Μπιτζής μπροστά απο την άμυνα θα μπορούσε να περάσει στον αμαρκάριστρο Μούγιο αλλά προτίμησε να τελειώσει ο ίδιος τη φάση χωρίς αποτέλεσμα.
Οι συνθέσεις
ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Αθ.Στάικος): Αλευράς- Κασαπίδης, Τζιέρης, Μπιμπισίδης, Σαμαράς- Τρέσα (70: Γεωργακόπουλος), Κορνελάτος, Πούτση- Τριμπόνιας (55’ Αρβανιτάκης), Μακρίδης (85’ Βιρβίλης), Καλογιάννης

ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ (Λ.Κούρος): Κατσούνης- Παπουτσής, Δούρος, Σελλής, Καϊάφας- Μούγιος, Τριανταφύλλου- Κόφι- Αντωνόπουλος, Μπιτζής (89’ Λέρμας), Ταραντίλης (70’ Μπόμπος).
      
Α.Ο. Υπάτου - Α.Ο. Πελλάνας
Μεγάλη εκτός έδρας νίκη της Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου επί του Α.Ο. Υπάτου.  Η Ένωση επικράτησε 1 – 0 του Α.Ο Υπάτου στο ντέρμπι της αγωνιστικής.
Η Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου πήρε μεγάλο διπλό στο Δημοτικό Στάδιο Σχηματαρίου στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Α.Ο. Υπάτου.
Σκόρερ της αναμέτρησης ο Σεκούμπα Ντιατά στο 62′ λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.
Με αυτή τη νίκη η Ένωση έφτασε τους 7 βαθμούς και βρίσκεται στην 3η θέση του 8ου ομίλου!
Γκολ: Ντιατά με πέναλτι το 0 – 1 στο 62′.
Α.Ο Υπάτου (Κώστας Παρθενίου): Μπαμπανιώτης, Δέδες, Λάμπρου, Ευθυμίου (Γκαράνης), Οικονομόπουλος, Βελέτης, Καράι (Μπερνιδάκης), Γκούμας, Κωστούλας (Σπανός), Ταυταρίδης (Καντού), Σπηλιώτης.
Α.Ε Πελλάνας (Ηλίας Αναστασάκος): Κραβαρίτης, Γενιτσαρίδης, Καλογέρης, Εμεκα, Λαμπρόπουλος, Μπιταξής, Αναστασάκος, Ρασσιάς, Ντιάτα, Σικαλόπουλος, Παναγιωτίδης.
http://www.liganews.gr
     
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Αγώνες
Γκολ
Βαθ
1.
Καλαμάτα
3
6 – 0
9
2.
Παναργειακός
3
4 – 1
9
3.
Α.Ε. Ερμιονίδας
3
3 – 0
7
4.
Α.Ε. Πελλάνας Καστορίου
3
5 – 3
7
5.
Ασπρόπυργος
3
11 – 1
6
6.
Α.Ο. Κατασταρίου
3
3 – 0
5
7.
Μανδραϊκός
3
2 – 1
5
8.
Παναρκαδικός
3
4 – 4
4
9.
Α.Ο. Υπάτου
3
3 – 3
3
10.
Αβρυσσέας Διστόμου
3
2 – 3
2
11.
Αστέρας Βλαχιώτη
3
2 – 7
1
12.
Ένωση Λέρνας
3
0 – 4
0
13.
Πάμισος Μεσσήνης
3
2 – 7
0
14.
Α.Ο. Εικοσιμίας
3
0 – 13
0
    
Η επόμενη 4η αγωνιστική
(21/10/2018)
α/α
Ομάδα
1.
Πάμισος - Α.Ε. Ερμιονίδας
2.
Α.Ε. Λέρνας - Αστέρας Βλαχιώτη
3.
Μανδραϊκός - Αμβρυσσέας Διστόμου
4.
Παναρκαδικός - Α.Ο. Εικοσιμίας
5.
Α.Ο. Κατασταρίου - Α.Ο. Υπάτου
6.
Καλαμάτα - Παναργειακός
7.
Α.Ε. Πελλάνας - Ασπρόπυργος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου