Πέμπτη, Οκτωβρίου 25

Βρήκε τους αντικαταστάτες Ζησιμάτου - Αδαμόπουλου η Εικοσιμία (Εικόνες)


Μετά την παραίτηση των Δημ. Ζησιμάτου – Δημ. Αδαμόπουλο από τον πάγκο της Εικοσιμίας, οι άνθρωποι των "κυανόλευκων" δεν έχασαν χρόνο και αμέσως βρήκαν τους αντικαταστάτες τους.
Έτσι για τη συνέχεια η Εικοσιμία θα πορευθεί με τον Μιχάλη Αθηναίο στην άκρη του πάγκου της. Να υπενθυμίσουμε ότι  έχει συνεργαστεί και πάλι στο παρελθόν με την ίδια ομάδα.
Βοηθός του θα είναι ένας πρώην ποδοσφαιριστής της, ο Διονύσης Γαρμπής, ενώ στη θέση του τεχνικού διευθυντή, θα επανέλθει μετά από περίπου δυο χρόνια ο έμπειρος Γεράσιμος Μεσοροπιάν.
Και οι τρεις, γνώστες προσώπων και πραγμάτων στην ομάδα, δεν θα χρειαστούν και πολύ χρόνο να περάσουν τη δική τους φιλοσοφία και να οδηγήσουν την ομάδα στις επιτυχίες.
Σίγουρα, ο Μιχάλης έχει αναλάβει ένα δύσκολο έργο, μπορεί να μην έχει μεγάλη εμπειρία από την Γ’ Εθνική, όμως είναι ένας άνθρωπος με όρεξη και μεράκι για κάτι καλό. Είναι ένας προπονητής που του αρέσουν τα δύσκολα και του αξίζουν, όπως και στους δυο νέους συνεργάτες του, πολλά συγχαρητήρια για το ότι δέχθηκαν να βοηθήσουν την ομάδα σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία με σεβασμό και υπευθυνότητα.
Έτσι, σήμερα το απόγευμα στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων, πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση με το νέο τεχνικό team και μάλιστα η διάθεση όλων ήταν αρκετά καλή.
Σαφώς και κανείς στην ομάδα δεν ξεχνάει τον πρώην προπονητή της Δ. Ζησιμάτο και όλοι είχαν να πουν έναν καλό λόγο για αυτόν.
Αφού παρουσιάστηκε ο νέος προπονητής και οι συνεργάτες του, στη συνέχεια μιλώντας ο ίδιος στους ποδοσφαιριστές του ζήτησε μεγαλύτερη προσπάθεια, σοβαρότητα και σκληρή δουλειά για να σταθεί η ομάδα στα πόδια της και να ολοκληρώσει μια χρονιά με πολλά προβλήματα αξιοπρεπώς και με το κεφάλι ψηλά.
Παρών στα Φαρακλάτα και ο ιδρυτής της ομάδας, αντιδήμαρχος Λειβαθούς κ. Ηλίας Κουρκουμέλης που στηρίζει με κάθε τρόπο την ομάδα και το αποδεικνύει κάθε στιγμή.
Στη συνέχεια σειρά πήρε το γήπεδο, όπου όπως προαναφέραμε, πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση δίνοντας έμφαση στην τακτική.
Τακτική που αναμένεται να εφαρμόσει στο κρίσιμο για την πορεία των «κυανόλευκων» το Σάββατο με αντίπαλο την Α.Ε. Λέρνας. Ένα παιχνίδι που δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης και του πρώτου τρίποντου της χρονιάς.
Φυσικά σε αυτή τους την προσπάθεια, θέλουν στο πλευρό τους και τον κόσμο, που και αυτή την φορά πρέπει να είναι στο κοντά σε παίκτες -  Διοίκηση και να τους στηρίξουν.

Εμείς να ευχηθούμε στο φίλο Μιχάλη Αθηναίο και στους συνεργάτες του Καλή επιτυχία και να τους συγχαρούμε για την τόλμη να αναλάβουν μια τέτοια ευθύνη, σε μια δύσκολη εποχή για μια ομάδα.
Μακάρι να την φέρουν στον δρόμο των επιτυχιών!
Εικόνες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου