Κυριακή, Οκτωβρίου 14

Ούτε η 3η αγωνιστική στάθηκε τυχερή για την Εικοσιμία... Εντός έδρας ήττα από την Καλαμάτα


Ούτε η 3η αγωνιστική, του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής στάθηκε τυχερή για την εκπρόσωπο του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου, ομάδα της Εικοσιμίας, αφού γνώρισε ισάριθμη εντός έδρας ήττα με σκορ 4-0 από την Καλαμάτα.
Η ομάδα του Δ. Ζησιμάτου, με αρκετές ελλείψεις, δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστική στο πρώτο μισάωρο απέναντι, σίγουρα σε μια πιο ποιοτική και καλύτερη από αυτή ομάδα, η οποία με τη σημερινή της νίκη έφτασε στο 3Χ3 και αυτό κάνει πολύ αισιόδοξη τη συνέχεια και την πορεία της «μαύρης θύελλας» στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Αντίθετα η ομάδας μας θα συνεχίσει με αυτό το αρνητικό 3Χ3!
Αγωνιστικά να αναφέρουμε ότι η διαφορά μεταξύ των δυο ομάδων, τα πολλά λάθη και το μουδιασμένο ξεκίνημα, έφεραν αυτό αποτέλεσμα.
Πάντως στο δεύτερο ημίχρονο έδειξε σημάδια βελτίωσης και αυτό ίσως να είναι και το μόνο θετικό του αγώνα για αυτή.
Οι φιλοξενούμενοι, καλύτεροι σαν ομάδα, με αξιόλογους και έμπειρους ποδοσφαιριστές, πήρε από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα, είχε την κατοχή και με καλή κυκλοφορία μπάλας έφτανε επικίνδυνα στην εστία του Κουστουμπάρδη, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, πέτυχε τέσσερα τέρματα, είχε ένα δοκάρι και σίγουρα πήρε μια σημαντική, όσο και εύκολη νίκη.
Μια νίκη που όπως προαναφέραμε φτάνει το 3Χ3 και παράλληλα δίνει το δικαίωμα στην ομάδα του Γ. Χριστόπουλου να μοιράζεται την κορυφή με τον Παναργειακό, αφού στο μεγάλο ντέρμπι του ομίλου στο Άργος, επικράτησε του Ασπρόπυργου με σκορ 1-0!
Φάσεις και γκολ
Το ξεκίνημα της ομάδας του Γ. Χριστόπουλου ήταν εκρηκτικό και με την εμπειρία της, πίεσε τους γηπεδούχους με αποτέλεσμα να τους οδηγήσει σε πολύ σημαντικά λάθη και στα πρώτα 26' του παιχνιδιού, να έχει πετύχει και τα τέσσερα σημερινά της τέρματα!!
Μόλις στο 1’ οι φιλοξενούμενοι θα χάσουν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν όταν το πλασέ του Γιόνδη στην έξοδο του Κουστουμπάρδη, μετά την πάσα στην πλάτη της άμυνας του Πινδώνη, θα στείλει την μπάλα ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι των γηπεδούχων.
Μετά από 2’ όμως η «μαύρη θύελλα» θα ανοίξει το σκορ με τον Μίγκα να κερδίζει την μπάλα, στο λάθος γύρισμα του Στεφανάτου στον τερματοφύλακα του, να πασάρει παράλληλα στον Μαστραντωνάκη και ο τελευταίος με κοντινό πλασέ να πετυχαίνει το 0-1 και συγχρόνως να δίνει σημαντική ψυχολογία στην ομάδα του!
Στο 6’ μάλιστα θα πετύχει και το 0-2 με κοντινή κεφαλιά του αμαρκάριστου Γιόνδη στην ασίστ του Πινδώνη.
Μια ωραία συνεργασία του Φουάση με τον Γιόνδη στο 11’, όμως το σουτ του τελευταίου φεύγει ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι των γηπεδούχων.
Στο 16’ ο Τσόπελας από δεξιά θα βγάλει την σέντρα και από κοντά ο αμαρκάριστος Φουάσης θα πετύχει το 0-3.
Στο 26’ Μαστραντωνάκης – Πινδώνης αλλάζουν εξαιρετικά την μπάλα στην περιοχή με τον τελευταίο να βρίσκει τον Γιόνδη ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ θα νικήσει τον Κουστουμπάρδη και θα πετύχει το 0-4 για την Καλαμάτα.
Μετά από αυτό το γκολ οι φιλοξενούμενοι θα ρίξουν αρκετά τον ρυθμό τους, χωρίς ωστόσο να απειληθούν ιδιαίτερα και θα κλείσουν το πρώτο μισό του αγώνα χωρίς άλλη σημαντική ευκαιρία και με το σκορ 4-0 υπέρ τους.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι, ισορρόπησαν, ενώ οι φιλοξενούμενοι με την ασφάλεια που τους έδινε αυτό το 0-4, συνέχιζαν με χαμηλό «γκάζι»  με αποτέλεσμα να παρακολουθήσουμε ένα μέτριο θέαμα μέχρι το τέλος χωρίς φάσεις.
Μοναδική καλή στιγμή σε αυτό το διάστημα το δοκάρι του Γιόνδη στο πολύ κοντινό πλασέ του στο 47’.
Έτσι η Καλαμάτα πήρε ένα ακόμη διπλό, πέτυχε το 3Χ3 και συνεχίζει κορυφή. Αντίθετα η Εικοσιμία δέχθηκε ακόμη μια ήττα, 3η στη σειρά και τα πράγματα αρχίζουν να δυσκολεύουν για αυτή.
Παρήγορο σημείο η φιλότιμη προσπάθεια των παικτών της στο δεύτερο 45λεπτο.
Διαιτητής ο κ. Π. Καδδάς, με βοηθούς τους κ.κ. Χ. Τσιρογιάννη και Π. Ζούλη, όλοι από την Αχαΐα.
Οι συνθέσεις
Α.Ο. Εικοσιμίας:(Δ. Ζησιμάτος), Κουστουμπάρδης, Μπάμπης, Στεφανάτος (27' Κορσιάνος), Πολλάτος Δημ., Φωκάς, Λυκούδης (67' Πολλάτος Αλ.), Μπούσι, Ντεντλάλα (77' Μανέντης), Χασάι (46' Ζαμπαύτης), Κόμητας, Πολυδωράτος.
Καλαμάτα:(Γ. Χριστόπουλος), Βούρας, Τσόπελας, Ψάνης, Βασκόπουλος, Αλιατίδης (84’ Μπίζος), Αντωνιάδης, Φουάσης, Πινδώνης, Γιόνδης (75’ Αθανασόπουλος), Μίνγκα (65’ Λαθύρης), Μαστραντωνάκης (80’ Ζαχαρόπουλος).
Σε λίγο μεγάλο φωτορεπορτάζ από το σημερινό παιχνίδι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου