Σάββατο, Οκτωβρίου 13

Δύσκολο παιχνίδι αύριο για την Εικοσιμία με αντίπαλο την Καλαμάτα στα Φαρακλάτα

Όπως είναι τα πράγματα και μετά από τις πρώτες δυο αγωνιστικές, είναι σίγουρο ότι σε κάθε παιχνίδι, από εδώ και πέρα το ζητούμενο για την Εικοσιμία, θα είναι μια καλή παρουσία και μέσα από αυτή κάποιοι βαθμοί.
Έτσι λοιπόν με αυτόν το στόχο, θα πρέπει να φιλοξενήσει την Κυριακή στα Φαρακλάτα την ιστορική Καλαμάτα, την "Μαύρη Θύελλα" των Μεσσήνιων φίλων της.
        
 Αναλυτικά πρόγραμμα και διαιτητές
1.
Κυριακή 14-10-2018  ώρα:  16:00
Α.Ε. Ερμιονίδας – Α.Ε. Λέρνας
Κουτσαναστάσης
Καρβούνης
Κυρίος (Μεσσηνίας)
2.
Κυριακή 14-10-2018  ώρα:  16:00
Πάμισος - Μανδραϊκός
Κακριδής
Μπουρτζοβίτης
Τραντάφυλλος (Κορίνθου)
3.
Κυριακή 14-10-2018   ώρα:  16:00
Αστέρας Βλαχ. - Παναρκαδικός
Ανδριανός

Οικονόμου
Κακαφώνης (Αχαΐας)
4.
Κυριακή 14-10-2018   ώρα:  13:00
Αμβρυσσέας Διστ. –  Καταστάρι
Ντάουλας
(Δυτικής Αττικής)
Κουρεντάς (Τρικάλων
Κορώνας (Πειραιά)
5.
Κυριακή 14-10-2018    ώρα:  14:00
Α.Ο. Εικοσιμίας - Καλαμάτα
Καδδάς
Τσιρογιάννης
Ζούλης (Αχαΐας)
6.
Κυριακή 14-10-2018    ώρα:  16:00
Α.Ο. Υπάτου – Α.Ε. Πελλάνας
Στάμος
Καραγιαννίδης
Μητράκος (Αθήνας)
7.
Κυριακή 14-10-2018  ώρα:  16:00
Παναργειακός - Ασπρόπυργος
Περράκης
(Αθήνας)
Αρμακόλας (Κυκλάδων)
Νικολάου (Αθήνας)
        
Πάρα πολύ δύσκολο λοιπόν το παιχνίδι με σημαντικές απουσίες για την ομάδα μας και μια ψυχολογία, που κάθε άλλο μπορείς να την χαρακτηρίσεις καλή.
Τα πράγματα από την αρχή δείχνουν να στραβώνουν για την Κεφαλονίτικη ομάδα και πλέον υπάρχει ακόμη και η αμφισβήτηση. 
Βέβαια όλοι έξω από το "χορό" ξέρουν καλά να χορεύουν και σαν λαός το έχουμε στο.... αίμα μας. Όμως, θεωρώ ότι δεν είναι έτσι. Αυτά τα παιδιά μέσα από την, έστω και όχι καλή πορεία τους και τις μέτριες, θα λέγαμε εμφανίσεις, έχουν ανάγκη της στήριξης όλων μας. Όλοι πρέπει να δείξουμε την απαραίτητη ανοχή, τουλάχιστον τώρα στην αρχή. Η μουρμούρα δεν φέρνει αποτέλεσμα.
Σίγουρα όμως και οι ίδιοι και εννοούμε τους πάντες στην ομάδα, πρέπει να αναλογιστούν και τις δικές τους ευθύνες, ιδιαίτερα οι ποδοσφαιριστές και επιτέλους να βγουν παλικαρίσια στον αγωνιστικό χώρο και να παίξουν την μπάλα τους, έστω και αν απέναντι τους θα έχουν την Καλαμάτα με το μεγάλο μπάτζετ, τους έμπειρους και με πολλές παραστάσεις, αξιόλογους ποδοσφαιριστές. 
Αυτό θα χρειαστεί την 3η αγωνιστική, πάθος, δύναμη και προπάντων πίστη. Οι ίδιοι πρέπει να δώσουν απαντήσεις. Αλλιώς το πρόβλημα θα γίνει ακόμη πιο έντονα!
Η Καλαμάτα με το υπέρ της 2Χ2 θα έρθει στην Κεφαλονιά με μοναδικό στόχο να πετύχει το 3Χ3. Άλλωστε με το "καλημέρα" βρίσκεται στην κορυφή του 8ου ομίλου θέση που θέλει να κρατήσει και μετά το παιχνίδι των Φαρακλάτων. Εν τέλει είναι και ένα από τα δυνατά φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης!!
Τα προβλήματα τώρα για τον Δημ. Ζησιμάτο είναι αρκετά, αφού δεν μπορεί να υπολογίζει στην παρουσία των τιμωρημένων Κ. Κουμαριώτη - Κ. Μωραΐτη, οι οποίοι είδαν την κόκκινη κάρτα του Μαχαίρα στον Ασπρόπυργο.
Επίσης ούτε αυτή την αγωνιστική μπορεί να υπολογίζει στην 3αδα των ξένων παικτών του, αφού δεν εκδόθηκαν ακόμη τα δελτία τους.
Από την άλλη, ο Γ. Χριστόπουλος δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα να αντιμετωπίσει και θα παρατάξει, όπως προαναφέραμε, την "Μαύρη Θύελλα" στην Κεφαλονιά, με μοναδικό στόχο το τρίποντο και το 3Χ3 με την πίστη ότι μπορεί η ομάδα του να βρεθεί ακόμη και μόνη της στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, μιας και υπάρχει το μεγάλο ντέρμπι του Άργους μεταξύ των ισόβαθμων του στο "ρετιρέ", Παναργειακού - Ασπρόπυργου.
Βέβαια ούτε και αυτή την αγωνιστική, όπως και η αντίπαλος του, θα έχει στη διάθεση του, τους ξένους της ομάδας, μιας και δεν εκδόθηκαν ακόμη τα δελτία τους.
Η αποστολή της "μαύρης θύελλας" θα ταξιδέψει στο νησί το Σάββατο το πρωί και αποτελείται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:
Κασωτάκης, Βούρας, Τσόπελας, Ψάνης, Φούασης, Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Μπίζος, Αντωνιάδης, Ζαχαρόπουλος, Πινδώνης, Χόντζα, Μαστραντωνάκης, Γκελκέρια, Μίνγκας, Λαθύρης, Αθανασόπουλος, Γιόνδης.
Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο Ενωσιακό Φαρακλάτων, με ώρα έναρξης τις 2 το μεσημέρι, για συγκοινωνιακούς λόγους.
Διαιτητής ο κ. Π. Καδδάς, με βοηθούς τους κ.κ. Χ. Τσιρογιάννη και Π. Ζούλη, όλοι από την Αχαΐα.
        
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Αγώνες
Γκολ
Βαθ
1.
Ασπρόπυργος
2
11 – 0
6
2.
Παναργειακός
2
3 – 1
6
3.
Καλαμάτα
2
2 – 0
6
4.
Α.Ε. Πελλάνας Καστορίου
2
4 – 3
4
5.
Α.Ο. Κατασταρίου
2
3 – 0
4
6.
Α.Ε. Ερμιονίδας
2
2 – 0
4
7.
Α.Ο. Υπάτου
2
3 – 2
3
8.
Παναρκαδικός
2
2 – 2
3
9.
Μανδραϊκός
2
0 – 0
2
10.
Αβρυσσέας Διστόμου
2
2 – 3
1
11.
Πάμισος Μεσσήνης
2
1 – 5
0
12.
Αστέρας Βλαχιώτη
2
0 – 5
0
13.
Ένωση Λέρνας
2
0 – 3
0
14.
Α.Ο. Εικοσιμίας
2
0 – 9
0
        
Η επόμενη 4η αγωνιστική
(21/10/2018)
α/α
Ομάδα
1.
Πάμισος - ΑΕ Ερμιονίδας
2.
ΑΕ Λέρνας - Αστέρας Βλαχιώτη
3.
Μανδραϊκός - Αμβρυσσέας Διστόμου
4.
Παναρκαδικός - ΑΟ Εικοσιμίας
5.
ΑΟ Κατασταρίου - ΑΟ Υπάτου
6.
Καλαμάτα - Παναργειακός
7.
ΑΕ Πελλάνας - Ασπρόπυργος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου