Τρίτη, Οκτωβρίου 23

Υπέβαλαν παραιτήσεις Δ. Ζησιμάτος - Δ. Αδαμόπουλος στην Εικοσιμία

Οι συνεχόμενες ήττες, έφεραν αρκετούς κλυδωνισμούς στην εκπρόσωπο του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου στην Γ’ Εθνική, ομάδα της Εικοσιμίας, με αποτέλεσμα να έχουμε ήδη τις πρώτες παραιτήσεις.
Το τεχνικό team της ομάδας της Λειβαθούς, Δημ. Ζησιμάτος – Δημ. Αδαμόπουλος, αμέσως μετά το παιχνίδι της Τρίπολης με αντίπαλο τον Παναρκαδικό, υπέβαλε την παραίτηση του, όπου σύμφωνα με πληροφορίες μας έγιναν αποδεκτές από το Δ.Σ. και ήδη ετοιμάζονται οι αντικαταστάτες τους, παράλληλα με τον ερχομό κάποιων ανθρώπων που θα πλαισιώσουν το υπάρχον Δ.Σ. για μια νέα εκκίνηση.
Φυσικά το κλίμα σίγουρα δεν μπορεί να είναι το καλύτερο στους «κυανόλευκους», υπάρχει μεγάλη απογοήτευση και μάλιστα ακούγεται, ότι κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές, εκδήλωσαν την επιθυμία να μην συνεχίσουν στην ομάδα.
Ένα γεγονός που θέλουμε να ελπίζουμε ότι θα μείνει πληροφορία.
Ίσως το τελευταίο να είναι και το μεγαλύτερο "αγκάθι" στην προσπάθεια των ανθρώπων της ομάδας και του νέου τεχνικού, αφού θα είναι δύσκολο να συνεχίσει σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο η Εικοσιμία.
Τώρα, όσον αφορά τους αντικαταστάτες του πάγκου, αυτοί αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα.
Υπάρχουν συζητήσεις για το θέμα και μάλιστα οι άνθρωποι της ομάδας έχουν καταλήξει στον άνθρωπο που θα οδηγήσει την ομάδα στις επιτυχίες και σε μια αξιοπρεπή παρουσία της στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.
Μετά από αυτή την εξέλιξη, γράφεται ο επίλογος στην θέση του προπονητή για τον Δημήτρη Ζησιμάτο στην Εικοσιμία, κλείνοντας ένας κύκλος, μετά από 13 χρόνια συνεχούς παρουσίας.
Σίγουρα ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα τόσο σαν τεχνικός, αλλά και ως άνθρωπος που πάλεψε σε πολλές περιπτώσεις και κατάφερε να κρατάει την ομάδα, όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και διοικητικά σχεδόν μόνος του.
Η φετινή χρονιά δεν πήγε σε τίποτε καλά και σίγουρα χρεώνεται ένα κομμάτι που του αναλογεί στη μέχρι σήμερα πορείας της ομάδας. Όμως το να προσπαθούν κάποιοι να του τα χρεώσουν ΟΛΑ είναι άδικο και δεν ταιριάζει στη φιλοσοφία της ομάδας που από το 1995 είναι μια οικογένεια τόσο στις χαρές, όσο και στις λύπες.
Άλλωστε ο Δημήτρης, της έχει χαρίσει τρία πρωταθλήματα Α’ κατηγορίας και ένα τοπικό κύπελλο, ενώ παλαιότερα την είχε οδηγήσει και στο πρωτάθλημα της τότε Δ' Εθνικής!
Όσον αφορά τον Δημ. Αδαμόπουλο μετά την σχετικά σύντομη παρουσία του στην ομάδα και την υποβολή της παραίτησης του για προσωπικούς λόγους, είναι έτοιμος να συνεχίσει την καριέρα του, σε κάποιον άλλο σύλλογο.
Δήλωση Δημήτρη Ζησιμάτου:
«Μετά από 13 χρόνια παρουσίας μου στο τοπικό ποδόσφαιρο ήρθε η ώρα να ολοκληρώσω τον κύκλο μου  στην ομάδα του Α. Ο. Εικοσιμίας.
Η επαγγελματική μου ενασχόληση με τις ακαδημίες σε συνδυασμό με άλλους παράγοντες δεν μου επιτρέπουν να αφοσιωθώ σωματικά και πνευματικά όπως θα ήθελα για τις απαιτήσεις του πρωταθλήματος.
Ευχαριστώ προσωπικά τους προέδρους της ομάδας που συνεργάστηκα όλα τα μέλη των Δ. Σ., τους παίκτες όλων αυτών των ετών και όλους τους αντιπάλους που πάντα αντιμετώπιζα με μέγιστο σεβασμό.
Ένα συγνώμη σε όσους με κάποιον τρόπο στενοχώρησα στην διαδρομή μου.
Σας ευχαριστώ πολύ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου