Δευτέρα, Οκτωβρίου 29

Ο απόηχος της 5ης αγωνιστικής στην Γ' Εθνική και τον 8ο όμιλο....


Φτάσαμε στην 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής κατηγορίας, στον 8ο όμιλο και η ομάδα της Κεφαλονιάς, ο Α.Ο. Εικοσιμίας, μπορεί να μην πήρε τη νίκη μπορεί να μην πέτυχε κάποιο τέρμα, μπορεί να μην ικανοποίησε, όμως απέφυγε την ήττα, κατακτώντας τον πρώτο της και ιστορικό βαθμό στο πρωτάθλημα!
Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα μας την προσεχή Κυριακή ο Αστέρας Βλαχιώτη, εκτός έδρας.
Ημέρα γηπεδούχων η 5η αγωνιστική
Πέτυχαν τέσσερις νίκες, έναντι μίας των φιλοξενούμενων, ενώ είχαμε και δύο ισοπαλίες
Συνεχίζει να απολαμβάνει αήττητη και με το απόλυτο 5Χ5 τη μοναξιά της κορυφής η Καλαμάτα
Πρώτοι βαθμοί για Εικοσιμία - Α.Ε. Πελλάνας
Την 1η του νίκη πανηγύρισε ο Αμβρυσσέας 3-0 τον Πάμισσο 
Τώρα όσον αφορά την 5η αγωνιστική του 8ου ομίλου, ξεχωρίζουν οι μεγάλες νίκες των πρωτοπόρων Καλαμάτας - Παναργειακού και Ασπρόπυργου. 
Τέσσερις νίκες γηπεδούχοι - μία οι φιλοξενούμενοι και δύο ισοπαλίες στα 7 παιχνίδια του προγράμματος.
1η νίκη στο πρωτάθλημα για τον Αμβρυσσέα Διστόμου 3-0 τον Πάμισο. 
Τριάδα έχουμε και στην ουρά Εικοσιμία - Λέρνα - Πάμισος ισοβαθμούν με μόλις 1 βαθμό! 
Μόνο η Καλαμάτα διατηρεί το απόλυτο 4Χ4!
Δεύτερη, φυσιολογική αυτή την φορά ήττα για το Καταστάρι 3-1 στον Ασπρόπυργο.
     
Ας θυμηθούμε το ρεπορτάζ από όλα τα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου:
      
Ασπρόπυργος – ΑΟ Κατασταρίου 3-1
Σημαντική νίκη της Ένωσης επί των Ζακυνθινών, που πλήρωσαν τα αμυντικά τους κενά.
Το Καταστάρι απείλησε πρώτο με το Βιέντ, όμως ο Ασπρόπυργος άνοιξε το σκορ, στο 10’, με προβολή του Μέντες, προλαβαίνοντας όλη την αντίπαλη άμυνα. Οι γηπεδούχοι δεν σάστισαν, ανέβασαν ρυθμό και στο 30’, ο Πέττας ισοφάρισε με ψύχραιμο πλασέ. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι χτύπησαν ξανά σε κρίσιμο σημείο, αφού, στο 45’, ξανά ο Μέντες έκανε το 2-1.
Το γκολ έδωσε ψυχολογία στους παίκτες του Γιώργου Βαζάκα, που με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, πέτυχαν το 3-1, με κοντινή κεφαλιά του Σταύρου (49’). Μετά το 65’, οι Επτανήσιοι βγήκαν μπροστά, όμως ο Ασπρόπυργος ήταν τακτικά καλά στημένος και έτσι δεν άλλαξε κάτι ως το τέλος.
Ασπρόπυργος (Βαζάκας): Κατσούλης, Τσουκαλάς, Σταγάκης, Βασιλείου, Ζώνας, Νάκας (83΄’ Ζωγράφος), Δουκάκης (83΄ Λογοθέτης), Σταύρου, Μίλιτς, Μπέλλης (89΄ Κωσταράς), Μέντες (74΄ Χαϊκάλης).
ΑΟΚ (Τρουπιώτης - Γουσέτης): Δρακόπουλος, Τηλιόπουλος, Παναγόπουλος, Σωτηρόπουλος, Καρβούνης, Πέττας, Μιχαηλίδης (83΄ Μαρούδας), Κουρέλλας, Κάρδαρης, Μεζίνι, Βιέντ (89΄ Μεταξάς).
      
Παναργειακός - Παναρκαδικός 2-0
Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Παναργειακός επί του Παναρκαδικού, ανεβαίνοντας στην πρώτη θέση, μαζί με Καλαμάτα (έχει ματς λιγότερο) και Ασπρόπυργο. Τα 1-0 έγινε με με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπουντόπουλου στις καθυστερησεις του πρώτου ημιχρόνου, ενώ ο ίδιος παίκτης είχε στο 68'  διπλό δοκάρι. Το τελικό 2-0 έγραψε ο Καδάς στο 74'. 
Παναργειακός (Γ. Αντωνόπουλος): Φαρμάκης, Παναγιώτου, Μπούτας, Παπαιωάννου, Μπριλάκης, Κυριακόπουλος, Καλύβας, Μαρίνης, Συρεγγέλας, Μπουντόπουλος, Καδάς.

Παναρκαδικός (Α. Μαυρέας): Ψυχογιός, Κανναβέτας, Στρέμπας, Σεντεμέντες, Σπίντζος, Κασάπης, Μουλιάτος, Τσιώλης, Βίγκνιεβιτς, Λυμπερόπουλος Ν., Σβίγγος.
      
ΑΟ Υπάτου - Μανδραϊκός 0-0
Ισόπαλοι χωρίς σκορ αναδείχτηκαν ο ΑΟ Υπάτου και ο Μανδραϊκός, σε ένα ματς στο οποίο «κέρδισαν» οι άμυνες. Στο 55' οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα λόγω αποβολής του Ταυταρίδη με δεύτερη κίτρινη, ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο τέρμα.
ΑΟ Υπάτου (Κ. Παρθενίου): Μπαμπανιώτης, Δέδες, Παπαχαραλάμπους, Γκούμας, Οικονομόπουλος, Καραμέρης (81΄ Πέππας), Αργυρίου (57΄ Μπερνιδάκης), Ταυταρίδης, Σπανός (62΄ Κωστούλας), Γκαράνης (67΄ Καράϊ), Σπηλιώτης.
Μανδραϊκός (Β. Σπάθας): Ιωσήπου, Χαλκιάς, Τσακίρης, Πασαλίδης (80΄ Χαλβατζίου), Μαυρίδης, Στρατάκης, Κωνσταντινίδης, Μπούσης,  Μελετίδης (91΄ Ντούμερετ), Ντούλιας (92 Στίλα), Πουλάκης (57΄ Λελούδας).
      
Ερμιονίδα - Αστέρας Βλαχιώτη 2-0
Με ομαλό τρόπο έγινε η μετάβαση στη μετά Στάικου εποχή στην Ερμιονίδα, που συνέχισε τις υψηλές πτήσεις, κερδίζοντας με 2-0 τον Αστέρα Βλαχιώτη, φτάνοντας στους 11 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι επέβαλλαν το ρυθμό τους, έχοντας παράλληλα και την ουσία, πετυχαίνοντας από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο. Το 1-0 «έγραψε» ο Τριμπόνιας, στο 44’, ενώ στο 78’, ο Πόυτσι «σφράγισε» το τρίποντο, διαμορφώνοντας το 2-0.
ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (-): Αλευράς, Κασαπίδης (65’ Βιρβίλης), Τζιέρης, Μπιμπισίδης, Σαμαράς- Κορνελάτος, Παλαιοπάνος, Πούτση (83’ Αρβανιτάκης)- Τριμπόνιας (55’ Γεωργακόπουλος), Μακρίδης, Καλογιάννης (77’ Τρέσα).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ (Γ. Κετικίδης): Μάνος, Παναγόπουλος, Καρνιάτης, Κολλιάκος (70’ Χελιώτης), Ρέντζης, Κεν (46’ Φονζάι), Λεϊμονίτης, Μπερδούσης, Σαμπατάκος (86’ Μπιάζης), Χρήστου.
      
Α.Ο. Εικοσιμίας – Ένωση Λέρνας 0-0
Τον πρώτο τους βαθμό πήραν Εικοσιμία και Λέρνα, στην ισόπαλη μεταξύ τους αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής, συνεχίζοντας ωστόσο να… αγνοούν το υπέρ τους γκολ, μένοντας ξανά «άσφαιρες». 
Ελάχιστες αξιόλογες επιθέσεις σε ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί σύντομα, με το 0-0 να μοιάζει δίκαιο.
Διαιτητής ο κ. Αρ. Κωστούλας, με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Παπαδημητρίου και Δ. Μάνο από την Άρτα.
Οι συνθέσεις
Εικοσιμία:(Μ. Αθηναίος), Κουστουμπάρδης, Πολυδωράτος, Πολλάτος Δημ. (16’ λ.τ. Ντουκάι Ντ.), Στεφανάτος, Φωκάς, Ζαμπάυτης (83’ Μανέντης), Κόμητας, Κορσιάνος, Ντεντλάλα (69’ Καμπανός), Μπόυσι (42’ λ.τ. Πολλάτος Αλ.), Χασάι.
Α.Ε. Λέρνας:(Λ. Κούρος), Κατσιαούνης, Μουγιός, Φλεβάρης, Δούρος, Σέλλης, Mukuta, Παπουτσής, Chakarov (85’ Ταραντίλης), Μπιτζής (81’ Καϊάφας), Τριανταφύλλου (89’ Μπόμπος), Yiadom.
      
Αμβρυσσέας Διστόμου - Πάμισος 3-0
Σπουδαία επικράτηση του Αμβρυσσέα στα Άσπρα Σπίτια επί της ομάδας της Μεσσήνης. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 7', με τέρμα του Δήμου, με τον Πάμισο να προσπαθεί να απαντήσει στην αμέσως επόμενη φάση και το Σέγμπια να βρίσκει δοκάρι. Ο σκόρερ της ομάδας του Διστόμου πέτυχε και το 2-0, στο 20', ενώ στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 49', ο Σένξα διαμόρφωσε και το 3-0. Ο Πάμισος ανέβασε ρυθμό αλλά πλέον ήταν αργά. Στο 70' είχε μάλιστα και νέο δοκάρι με το Σαραντόπουλο. 
     
Α.Ε. Πελλάνας - Καλαμάτα
Με τα γκολ του Μίνγκα και Μαστραντωνάκη, η ομάδα του Χριστόπουλου έφυγε με το «διπλό» από το γήπεδο της Σπάρτης και την έδρα της Πελλάνας, η οποία στο πρώτο μέρος θα μπορούσε να πετύχει κάποιο γκολ, ωστόσο δεν τα κατάφερε.
Στο 49’ το φάουλ του Μίνγκα σταμάτησε στα χέρια του Κραβαρίτη, ενώ δύο λεπτά αργότερα μια εκτέλεση φάουλ του Φουάση είχε παρόμοια μοίρα. Στο 54’ οι Μεσσήνιοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι, όμως ο άρχοντας του αγώνα είχε διαφορετική άποψη. Δέκα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ, με την όμορφη ενέργεια του έμπειρου Μίνγκα, ο οποίος δεν άφησε περιθώρια στον Κραβαρίτη.
Στο 70’ ήρθε και το δεύτερο τέρμα για το σύνολο του Γιάννη Χριστόπουλου, καθώς έπειτα από κόρνερ του σκόρερ, Μίνγκα, ο Μαστραντωνάκης με πλασέ έστειλε τη μπάλα στο πίσω μέρος της εστίας του τερματοφύλακα της Πελλάνας.
Διαιτητής: Κατοίκος (Αθηνών)
Βοηθοί: Νιδιώτης (Αθηνών), Πλάκας (Δ.Αττικής)
Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου (Ηλιάς Αναστασάκος): Κραβαρίτης, Γενιτσαρίδης, Λαμπρόπουλος, Παναγιωτίδης, Καλογερής (55’ Ρασιάς), Αναστασάκος Γιώργος, Εμέκα (69’ Μπιταξής), Γεωργαντάς (77’ Ζαφειράτος), Σικαλόπουλος, Ντιατά, Γουόρντεν (63’ Ρασιάς).
Καλαμάτα (Γιάννης Χριστόπουλος): Βούρας, Τσόπελας (20’ Ζελέκου), Ψάνης, Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Ζαχαρόπουλος, Φουάσης, Πινδώνης, Μίνγκας (90’ Χότζα), Μαστραντωνάκης (81’ Γκελγκέρια), Γιόνδης (23’ Λαθύρης).
http://www.liganews.gr
     
Η βαθμολογία
1.
Καλαμάτα
5
10 – 0
15
2.
Ασπρόπυργος
5
15 – 2
12
3.
Παναργειακός
5
6 – 3
12
4.
Α.Ε. Ερμιονίδας
5
6 – 1
11
5.
Μανδραϊκός
5
3 – 1
9
6.
Παναρκαδικός
5
7 – 6
7
7.
Α.Ε. Πελλάνας Καστορίου
5
5 – 6
7
8.
Α.Ο. Υπάτου
5
5 – 4
7
9.
Αβρυσσέας Διστόμου
5
5 – 4
5
10.
Α.Ο. Κατασταρίου
5
5 – 5
5
11.
Αστέρας Βλαχιώτη
5
4 – 9
4
12.
Ένωση Λέρνας
5
0 – 6
1
13.
Πάμισος Μεσσήνης
5
3 – 11
1
14.
Α.Ο. Εικοσιμίας
5
0 – 16
1
    
Η επόμενη 6η αγωνιστική
(4/11/2018)
α/α
Ομάδα
1.
Αμβρυσσέας Διστόμου - Α.Ε. Ερμιονίδας
2.
Αστέρας Βλαχιώτη - Α.Ο. Εικοσιμίας
3.
Πάμισος - Α.Ο. Υπάτου
4.
Α.Ε.   Λέρνας - Παναργειακός
5.
Μανδραϊκός - Ασπρόπυργος
6.
Παναρκαδικός - Α.Ε. Πελλάνας
7.
Α.Ο. Κατασταρίου - Καλαμάτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου