Δευτέρα, Οκτωβρίου 22

Ο απόηχος της 4ης αγωνιστικής στην Γ' Εθνική και τον 8ο όμιλο....


Φτάσαμε στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής κατηγορίας, στον 8ο όμιλο και ήδη η ομάδα της Κεφαλονιάς, ο Α.Ο. Εικοσιμίας, μετράει ισάριθμες ήττες, αφού ούτε και χθες στην Τρίπολη με αντίπαλο τον γηπεδούχο Παναρκαδικό κατάφερε να φύγει με κάτι θετικό.
Οι γηπεδούχοι καλύτεροι μετά το 35’ του αγώνα, αρκετά πιο έμπειροι, κατάφεραν να πετύχουν ένα καθοριστικό για την εξέλιξη του αγώνα γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου 45λεπτου και παράλληλα να πετύχουν τη 2ηφετινή τους νίκη με σκορ μάλιστα 3-0!
Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα μας το προσεχές Σάββατο το μεσημέρι, η Α.Ε. Λέρνας στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων, στο ντέρμπι των ουραγών.
"Μοιρασιά" γηπεδούχων -  φιλοξενούμενων στην 4η αγωνιστική
Πέτυχαν από τρεις νίκες, ενώ είχαμε και μια ισοπαλία στους επτά χθεσινούς αγώνες του προγράμματος
Τώρα όσον αφορά την 4η αγωνιστική του 8ου ομίλου, ξεχωρίζουν οι μεγάλες νίκες Καλαμάτας και Ασπρόπυργου, με την πρώτη να απολαμβάνει πια τη μοναξιά της κορυφής!
Από τρεις νίκες γηπεδούχοι - φιλοξενούμενοι και μια ισοπαλία στα 7 παιχνίδια του προγράμματος.
Τελευταία συνεχίζει να παραμένει η Εικοσιμία!
Μόνο η Καλαμάτα διατηρεί πλέον το απόλυτο 4Χ4!
Πρώτη ήττα για το Καταστάρι 1-2 στο νησί από το Ύπατο!
     
Ας θυμηθούμε το ρεπορτάζ από όλα τα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου:
Παναρκαδικός - A.O. Eικοσιμίας
Εύκολη νίκη για τους Αρκάδες, απέναντι στην αδύναμη νεοφώτιστοι ομάδα της Κεφαλονιάς, που μετράει 16 τέρματα παθητικό, χωρίς ακόμα να έχει σκοράρει. Ο Παναρκαδικός έφτασε στους 7 βαθμούς, επιβάλλοντας το ρυθμό του και δημιουργώντας ευκαιρίες. Το 1-0 «έγραψε» ο Λυμπερόπουλος, στο 45’, ενώ στο 54’, ο Τσιώλης διπλασίασε τα τέρματα των «πράσινων». Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Μουλιάτος, στο 67’, της αναμέτρησης.
Διαιτητής ο κ. Ι. Κουτσαναστάσης, με βοηθούς τους κ.κ. Μ. Καρβούνη από τη Μεσσηνία και τον Ε. Λυκομήτρο από την Αργολίδα.
Οι συνθέσεις
Παναρκαδικός:.(Α. Μαυρέας), Ψυχογιός (84’ Λίβας), Καναβέτας, (80’ Σωτηρόπουλος) Στρέμπας, Κασάπης, Σπίντζος, Σβίγκος, Μουλιάτος, Τσιώλης, Γεωργόπουλος (68’ Δαύρος), Ν. Λυμπερόπουλος, Γκαντιάγκα (30’ λ.τ. Μπαλάσης). Α.Ο. Εικοσιμίας:(Δ. Ζησιμάτος), Κουστουμπάρδης, Στεφανάτος (43’ Ντ. Ντουκάι), Πολλάτος Δημ., Φωκάς, Ζαμπαύτης (83’ Μανέντης), Κορσιάνος, Μπούσι, Πολλάτος Αλ. (68’ Ντεντλάλα), Χασάι (75’ λ.τ. Κουμαριώτης), Κόμητας, Πολυδωράτος.
      
Καταστάρι – ΑΟ Υπάτου 1-2
Μεγάλο «διπλό» με ανατροπή για τον ΑΟ Υπάτου, στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.
Ισορροπημένο το πρώτο μέρος, χωρίς κάποια ομάδα να παίρνει το πάνω χέρι. Η πρώτη ευκαιρία ανήκε στους φιλοξενούμενους (13’) με το σουτ του Κωστούλα να περνάει ελάχιστα εκτός. Στο 28’, ο Μεζίνι μπήκε από τα πλάγια, είδε όμως τη μπάλα να μην του κάνει τη χάρη, για λίγα εκατοστά, στη μεγαλύτερη ευκαιρία των Ζακυνθινών, στο πρώτο μέρος.
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, στο δεύτερο μέρος, με σκόρερ το Μεζίνι, στο 59’, με τον εξτρέμ του Κατασταρίου να είναι στη σωστή θέση, μετά από απόκρουση του Μπαμπινιώτη. Στο 67’, ο ΑΟ Υπάτου προσπάθησε να ισοφαρίσει, όμως ο Σπανός αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Ωστόσο, στο 81’, με κεφαλιά, πήρε το αίμα του πίσω, φέρνοντας το ματς στα ίσα, παγώνοντας το γήπεδο. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν το σάστισμα του ΑΟΚ και στο 88’ ο Σπηλιώτης με προβολή έκανε και την ανατροπή. Στις καθυστερήσεις, ο Μεζίνι προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι ξανά στα ίσα, αλλά μια κόντρα του στέρησε το γκολ τελευταία στιγμή.
AO Κατασταρίου (Νόλης): Δρακόπουλος, Σωτηρόπουλος, Καρβούνης, Τηλιόπουλος, Παναγόπουλος, Πέττας, Δημουλάς, Μιχαηλίδης (73’ Μαρίνος), Κουρέλλας, Κάρδαρης (89’ Μαρούδας), Μεζίνι.
ΑΟ Υπάτου (Παρθενίου): Μπαμπανιώτης, Καράϊ (52’ Μπερνιδάκης), Παπαχαραλάμπους, Ευθυμίου (25’ Γκαράνης), Οικονομόπουλος, Καραμέρης, Αργυρίου (64’ Σπανός), Γκούμας. Κωστούλας, Δέδες, Σπηλιώτης.
      
Πάμισος – Ερμιονίδα 1-1
Από ένα βαθμό μοιράστηκαν Πάμισος και Ερμιονίδα, με τους γηπεδούχους να χάνουν κλασικές ευκαιρίες για τη νίκη.
Ο Πάμισος μπήκε καλά, απειλώντας στο 15΄με κεφαλιά του Μωράκη, ενώ είχε και ένα καλό σουτ με το Ρήγα. Ωστόσο, η Ερμιονίδα κατάφερε και ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ. Σκόρερ ο Μακρίδης, στο 25’, έπειτα από προσπάθεια του Πούτσι.
Στο δεύτερο μέρος, ήρθε και η απάντηση των «πράσινων», που ισοφάρισαν με το Σαραντόπουλο, στο 54’, από ασίστ του Σέγμπια. Ο σκόρερ είχε την ευκαιρία και για την ανατροπή, όμως στο 80’, έχασε ανεπανάληπτο τετ α τετ, πλασάροντας κάτω από τα πόδια του αντίπαλου γκολκίπερ.
Πάμισος (Τασιόπουλος-Ηλιόπουλος): Τσάμης, Ντεναγιέρ, Ηλιόπουλος, Μπριλάκης, Δοδοντσάκης, Μωράκης, Κατσιβαρδέας (59’ Παπαδόπουλος), Ρήγας (77’ Βλάχος), Σέρμπια (79’ Πορής), Σαραντόπουλος, Αμούρι (46’ Αριστομενόπουλος)
Ερμιονίδα (Στάικος): Αλευράς, Κασαπίδης, Σαμαράς, Τζιέρης, Μπιντισίδης, Κορνελάτος, Τριμπόνιας (80’ Αρβανιτάκης), Γεωργακόπουλος (60’ Τρέσα), Μακρίδης, Καλογιάννης, Πούτση
      
Καλαμάτα – Παναργειακός 2-0
Στη «Μαύρη Θύελλα» το ντέρμπι και η κορυφή του 8ου ομίλου, μετά την 4η αγωνιστική. Καλά πατούσε ο Παναργειακός στο ξεκίνημα, αλλά μετά το 25’ κατέρρευσε, με την Καλαμάτα να επιβάλλεται.
Πρώτοι απείλησαν οι «λύκοι» με κεφαλιά του Μπουτνόπουλου, στο 9’. Ο Παναργειακός είχε σε γενικές γραμμές τον έλεγχο, μέχρι το 25’, με την Καλαμάτα να ψάχνει χώρους. Ωστόσο, το σκορ άνοιξαν οι «μελανόλευκοι» με τέρμα του Φουάση, στο 27’, με πλασέ έξω από την περιοχή. Στο 31’, ο Αντωνιάδης στάθηκε άτυχος, καθώς το δυνατό σουτ που εξαπέλυσε, σταμάτησε στο δοκάρι.
Με την έναρξη του δευτέρου μέρους η «Μαύρη Θύελλα» έκανε δύο τα τέρματά της με κεφαλιά του Πινδώνη (48’). Στο 53’, ο Γιόνδης από κοντά πλησίασε και σε τρίτο γκολ. Ο Παναργειακός έμεινε και με δέκα, λόγω αποβολής του Παναγιώτου, με δεύτερη κίτρινη, στο 66’. Στο 76’, ο Μπουντόπουλος επιχείρησε να ξαναβάλει στο ματς τους φιλοξενούμενους, αλλά αστόχησε από κοντά.
Καλαμάτα (Χριστόπουλος): Βούρας, Τσόπελας, Ψάνης, Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Αντωνιάδης, Φουάσης (82’ Ζελέκου), Πινδώνης, Γιόνδης (86’ Λαθύρης), Μίνγκας (92’ Χότζα), Μαστραντωνάκης (80’ Ζαχαρόπουλος)
Παναργειακός (Αντωνόπουλος): Φαρμάκης, Παναγιώτου, Μπούτας, Καλύβας, Μπριλάκης, Κυριακόπουλος, Τσιμικλής, Μαρίνης (70’ Γεωργιόπουλος), Συρεγγέλας (79’ Παιδάκης), Μπουντόπουλος, Καδάς
      
Μανδραϊκός - Αμβρυσσέας Διστόμου 1-0
Eξάποντη νίκη για τον Μανδραϊκό που επικράτησε με 1-0 του Αμβρυσσέα, χάρις σε γκολ του Πασαλίδη στο 40'. 
Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν κι άλλες ευκαιρίες να σκοράρουν, αλλά δεν τα κατάφεραν. Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το παιχνίδι, έγιναν πιο επικίνδυνοι έχοντας και δοκάρι, αλλά το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους.
Μανδραικός:Iωσήπου, Χαλκιάς, Τσακίρης, Μαυρίδης, Στρατάκης, Μπούσης-Κωνσταντινίδης (31 Μπόρι), Μελετίδης (87 Κούστας), Πασαλίδης (83 Στύλλα), Ντούλιας (90 Πουλάκης), Κατσίκιας.
Aμβρυσσέας:Ντουμάνης, Στασινόπουλος (87 Τοράσι), Καραλής, Τέλλος (65 Βλάχος), Ξηρογιάννης, Μανιδάκης (75 Φωτόπουλος), Σένκα, Βαζ, Δήμου, Αντωνίου (54 Στάρις).
      
ΑΕ Πελλάνας - Ασπρόπυργος 0-1
Το γκολ του Μίλιτς στο 34' ήταν αρκετό για τον Ασπρόπυργο ώστε να επιστρέψει στις νίκες, και να ανέβει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. 
Με δέκα ολοκλήρωσαν οι φιλοξενούμενοι, λόγω αποβολής του Ζώνα με δεύτερη κίτρινη στο 50'.
Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου: Κραβαρίτης, Γενιτσαρίδης, Λαμπρόπουλος, Εμέκα (53′ Σικαλόπουλος), Καλογέρης, Αναστασάκος (67’Μπιταξης), Γεωργαντάς, Παναγιωτίδης (85′ Μιρακάς), Ντιατά, Ζαραφέτας, Ρασσιάς Λ. (62′ Κοντογιάννης).
Ασπρόπυργος: Κατσούλης, Τσουκαλάς, Σταγάκης, Λογοθέτης Φ., Ζώνας, Νάκας (94′ Χατζοβασιλάκης), Δουκάκης (75′ Χαϊκάλης), Σταύρου, Μίλιτς (88′ Πρικας), Μπέλης, Κιρτζιαλίδης (30′ Μέντες).
      
Ένωση Λέρνας - Αστέρας Βλαχιώτη 0-2
Έχασε η ‘Ενωση Λέρνας απέναντι στον Αστέρα Βλαχιώτη με 0-2. Στο πρώτο μέρος έχασε σωρεία ευκαιριών να ανοίξει το σκορ και τελικά, το πλήρωσε με δυο τραγικά λάθη της άμυνας, όπως παραδέχτηκε στο τέλος και ο Λουκάς Κούρος.
Ο Μπιτζής στο 6′, ο Τσακάροφ στο 10′ (νικήθηκαν από τον πολύ καλό τερματοφύλακα, Μάνο), ο Μπιτζής και πάλι στο 20′, 30′ και 38′ δεν κατάφεραν να σκοράρουν κάτι που σίγουρα θα άλλαζε την τύχη της ‘Ενωσης που δεν έχει ακόμα βαθμό.
 
Στο 52’ ο Ολακούνλε εκμεταλλεύτηκε τη λάθος έξοδο του Κατσιαούνη και άνοιξε το σκορ. 
Στο 82′ οι γηπεδούχοι φώναξαν δικαιολογημένα για πέναλτι στον Παπουτσή που ανατράπηκε στην μικρή περιοχή. Και όχι μόνο δεν είχαν την μεγάλη ευκαιρία να μειώσουν αλλά στο 85′ πάλι από τραγικό λάθος της άμυνας και του Κατσιαούνη, ο Σαμπαζάκος με “λόμπα” έγραψε το τελικό σκορ.
Διαιτητής: Χρονάς (Αχαΐας).
ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ (Λουκάς Κούρος): Κατσιαούνης, Μούγιος, Φλεβάρης, Δούρος, Σελλής, Μουκούτα Κιέσε (65′ Καϊάφας), Παπουτσής, Τσακάροφ, Μπιτζής, Τριανταφύλλου, Γιάντομ (58′ Κρεμύδας).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ (Γιώργος Κετικίδης): Μάνος, Παναγόπουλος, Καρνιάτης (λόγω τραυματισμού, 75′ Ρανατζής), Κολλιάκος, Κοτσάλης, Μπλεγουόρνταχ, Ολακούνλε (90′ Μπιαζής), Λειμονίτης, Μπερδούσης, Φονιαχ, Σαμπαζάκος (86′ Χελιώτης).
http://www.liganews.gr
     
Η βαθμολογία
1.
Καλαμάτα
4
8 – 0
12
2.
Ασπρόπυργος
4
12 – 1
9
3.
Παναργειακός
4
4 – 3
9
4.
Μανδραϊκός
4
3 – 1
8
5.
Α.Ε. Ερμιονίδας
4
4 – 1
8
6.
Α.Ε. Πελλάνας Καστορίου
4
5 – 4
7
7.
Παναρκαδικός
4
7 – 4
7
8.
Α.Ο. Υπάτου
4
5 – 4
6
9.
Α.Ο. Κατασταρίου
4
4 – 2
5
10.
Αστέρας Βλαχιώτη
4
4 – 7
4
11.
Αβρυσσέας Διστόμου
4
2 – 4
2
12.
Πάμισος Μεσσήνης
4
3 – 8
1
13.
Ένωση Λέρνας
4
0 – 6
0
14.
Α.Ο. Εικοσιμίας
4
0 – 16
0
    
Η επόμενη 5η αγωνιστική
(27/10/2018)
α/α
Ομάδα
1.
Α.Ε. Ερμιονίδας - Αστέρας Βλαχιώτη
2.
Αμβρυσσέας Διστόμου - Πάμισος
3.
Α.Ο. Εικοσιμίας – Α.Ε. Λέρνας
4.
Α.Ο. Υπάτου - Μανδραϊκός
5.
Παναργειακός - Παναρκαδικός
6.
Ασπρόπυργος – Α.Ο. Κατασταρίου
7.
Α.Ε. Πελλάνας - Καλαμάτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου