Σάββατο, Νοεμβρίου 16

Ποδαρικό με το "δεξί" για την Έρυσσο μεγάλη νίκη στο Σταυρό 2-0 τον Οδυσσέα


Πρεμιέρα είχαμε στο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής κατηγορίας, με το παιχνίδι, ανάμεσα σε Οδυσσέα και Έρυσσο,  σήμερα το πρωί στο Σταυρό της Ιθάκης.
Σε ένα πολύ καλό και ενδιαφέρον 90λεπτο, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί, που έκαναν καλό ποδαρικό στη σεζόν επικρατώντας  των αντιπάλων τους με σκορ 0-2!
Πολύ μεγάλη νίκη για την ομάδα της Ερύσσου, αφού οι γηπεδούχοι είναι μια ποιοτική ομάδα, με τους ίδιους με αυτούς στόχους και σε μια έδρα που δύσκολα θα περάσει οποιαδήποτε ομάδα.
Η ομάδα των αδελφών Καππάτου, παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο, έχοντας την κατοχή της μπάλας και με καλή κυκλοφορία, έφταναν επικίνδυνα στην αντίπαλη εστία, ενώ θα μπορούσαν να έχουνε πετύχει πολλά περισσότερα τέρματα από τα δύο, αφού ο Α. Muraj θα κάνει κάποιες εντυπωσιακές αποκρούσεις, ενώ είχαν και ένα δοκάρι.
Μάλιστα, από το 51’ έπαιζαν με αριθμητικό μειονέκτημα, μετά την αποβολή του τερματοφύλακα Papa O., ο οποίος ανέτρεψε, κατά την υπόδειξη του διαιτητή του αγώνα, στη γραμμή της περιοχής, τον Π. Κουτσουβέλη που βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ.
Φάσεις και γκολ
Η ομάδα από τη Βόρεια Κεφαλονιά θα ανοίξει το σκορ στο 68’ και θα προηγηθεί 0-1, με ένα γκόλ που πέτυχε ο Ν. Λουκάτος ύστερα από φάουλ από αριστερά και αμυντική αδράνεια των γηπεδούχων.
Στο 85’, μετά το βολέ του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων ο Sula,  θα βγει στην κόντρα από το κέντρο, θα φτάσει απέναντι από τον Muraj, τον οποίο θα νικήσει για δεύτερη φορά και με πλασέ στην έξοδο θα πετύχει το τελικό 0-2!
Ένα πολύ μεγάλο αποτέλεσμα για την Έρυσσο, που κάνει ποδαρικό με το δεξί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας.
Από την άλλη, ο Οδυσσέας κατώτερος του αναμενόμενου δεν μπόρεσε να εκμεταλλευθεί την έδρα του και ότι δεν πήρε διαστάσεις αυτό το 0-2, οφείλεται στον τερματοφύλακα του.
Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς την κα Μ. Μάστορα και τον κ. Π. Κομητόπουλο.
Οι συνθέσεις
Οδυσσέας:(Σπ. Ζερβός), Μouraj, Φατούρος, Τσίρος, Λεκατσάς (89’ Μολφέσης), Προσαλέντης Ν., Cela, Προσαλέντης Γ. (75’ Plepi), Πατσαλιάς, Κουτσουβέλης, Ντύλια, Μαλιακρίδας (86’ Καραντζής Ν.).
Έρυσσος:(Δ.-Σ. Καπάτος), Papa O., Ρεπούσης, Καββαδίας Ν., Κουλουμπαρίτσης, Ταβάνι, Πάπα Ρ. (56’ Σιμάτος), Παπάς Γ., Πάπα Α. (75’ Κάκιας), Sula, Λουκάτος (89’ Ντόντα), Παλικισιάνος (85’ Χατζής).
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια

του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου